Weekly Crypto Digest: Bitcoin consolideert boven $60.000

(uit Cryptonieuwsbrief.nl) Hierbij ontvang je van ons als service een weekoverzicht van de ontwikkelingen op de cryptomarkt.

     

Bovenstaand overzicht van Coin360 illustreert uitstekend de koersontwikkelingen en marktverhoudingen van de cryptomarkt van de afgelopen 7 dagen. De totale crypto market cap consolideerde rond $2.600 miljard. Daarbij daalde de marktdominantie van Bitcoin licht naar 46,12%. De market cap van nummer 2 Ethereum (ETH) daalde licht $490 miljard, waarbij de market dominance van Ethereum net onder de 20% consolideerde.

El Salvador koopt 420 BTC in de dip

Een aantal weken geleden hebben we ook al aandacht besteed aan El Salvador, dat niet zonder slag of stoot de Bitcoin als wettig betaalmiddel heeft geïntroduceerd. President van El Salvador Nayib Bukele heeft in september ook al aangegeven tijdens de toenmalige val BTC te hebben gekocht. Zo ook deze week: de Centrale Bank heeft nog eens 240 Bitcoins gekocht, waardoor het aantal is toegenomen tot een slordige 1120 BTC.

We hebben vorige week al aangegeven dat we eerder inzetten op een ‘Alt-summer’ in plaats van een ‘Alt-winter’. Shiba Inu gaf het goede voorbeeld. Deze meme-coin vloog door het dak, wat voor onze posities ook goed uitkwam. Voor de Swing Portefeuille bedraagt de ongerealiseerde winst een slordige 700%!

SHIB

Eerder dit jaar heeft Ethereum cofounder Vitalik Buterin een donatie aan India gedaan in Shiba Inu ter waarde van $1 miljard. Deze coin is ook bijzonder populair onder Robinhood-beleggers die in een petitie aangaven graag in Shiba Inu te willen handelen op het populaire Amerikaanse handelsplatform. Op moment van schrijven is SHIB ongeveer $40 miljard waard, waarmee deze coin de Crypto top-10 is binnengedrongen. Daarmee zit Shiba Inu de andere meme-coin Dogecoin op de hielen: DOGE heeft een market cap van $42 miljard waarmee het de 8ste plaats bezet op Coinmarketcap.com.

Met vriendelijke groeten,

 

Team CryptoAcademy & Beleggen.com (X10 Crypto Team)
Jan Robert Schutte +31650746210
Harm van Wijk, Beleggen.com
Website: CryptoAcademy
E-mail: [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: