´Wees voorbereid op de Grote Klap´!

Wijze woorden in se van de heer Diederik Schmull, gewaardeerd professioneel belegger. Van een gezegende ouderdom (Amsterdam, 1943) die gepaard gaat in zijn geval met tonnen ervaring in de financiële markten. Je hoort of ziet hem zelden in de grote media, maar Biflatie weet hem toch te vatten de enkele keer dat de Nederlandse topbelegger een publieke verschijning maakt. Zoals in augustus van dit jaar nog in ´Smullen van de intelligentie van Schmull.´ Dus we zijn dubbel blij om vandaag, 8 december 2020, u nog een YouTube video te kunnen tonen van de éminence grise die de heer Schmull is. Met een relatief kleine maar zeer toegewijde volgers en adepten.

Niet mijnheer doorsnee

Alphagamma.eu: Diederik Schmull has been active in the financial world for the past 50 years. During this time, he worked at such institutions as Citibank; Baker, Weeks & Co.; Morgan Stanley and Credit Suisse while travelling between New York, London and Amsterdam. For the last 10 years, Diederik has been an independent investment consultant, writer, and speaker.´

Een voorbereid Nederlanders is er twee waard

´ER KOMT GEEN INFLATIE OF GROEI. ER KOMEN JUIST OVERAL GROTE FAILLISSEMENTEN. DE WERKLOOSHEID ZAL SCHERP STIJGEN. NEE, HET NORMALE LEVEN KEERT VOORLOPIG NIET TERUG, ONDANKS ALLE VACCINS.´ Net zoals Diederik Schmull voorbereid lijkt op het komende Kerstfeest, moet u ook voorbereid zijn zegt hij. Dat is dan: op de Grote Klap die komt! Dat klinkt wel heel ernstig, in die bewoordingen, maar kijkt en luistert u vooral zelf:

 

4 reacties

  1. Juist de onnozele manier van presenteren met een gewei op je kop en een kat als huisgenoot zegt iets over de boodschapper. Lijkt een zonderling en enigszins excentriek gezien ook zijn uitstekende pianospel. Deze eigenschappen zie je vaak bij excentrieke wetenschappers en diep ingewijde academici en zo. Uitzonderlijk gedrag verbergt iemands talenten. Toch vertelt deze man een duidelijke boodschap en kent de onderliggende feitelijkheden als geen ander. De eigenaardige verpakking van de boodschap leidt af van de bittere realiteit. Dat is waarom talenten vaak worden genegeerd.

   (Overigens een schitterende Trump-persiflage. Ook al weer kenmerkend hoe het sfeertje momenteel is in de VS)

   1. Het was zeker niet mijn bedoeling om Diederik Schmull tekort te doen. Ik kan me heel goed vinden in zijn analyses die zeer goed onderbouwd zijn. Voor wat Trump betreft waren we gewoon dat hij mensen dumpt die niet meer nuttig zijn voor hem. Maar voor wie echt tot zijn clan behoort toont hij zich edelmoedig door gratie te verlenen. Hij komt hierdoor immers zelf in opspraak. Er valt op te merken dat de verkiezingen niet meer eerlijk verlopen sinds zijn presidentschap. Dat is een doordenkertje.

 1. Sorry. Waarom doorlopend fatalistisch/materialistisch focussen op de grote BOEM!, als we weten dat het einde de noodzakelijke overgangsfase is naar een nieuw begin?
  Bedroefd om wat ik misschien verlies, maar niet bang en hoopvol om wat ik misschien win.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: