Weet u al welke zorgverzekering u voor 2018 gaat kiezen?

0

– Gesponsorde bijdrage – Het jaar 2018 staat voor de deur en daarom is ook het grote gevecht in de zorg weer losgebarsten. Het eigen risico blijft gelijk staan op €385,-. De verplichte zorgpremie gaat bij sommige aanbieder  omhoog en bij sommige zorgaanbieders omlaag. U moet echter goed opletten bij de keuze voor uw zorgverzekering 2018 want er zijn veel verschillen.

Veel verschillen tussen zorgaanbieders

De basisverzekering wordt uitgebreid met een aantal vergoedingen. Er zijn echter veel verschillen. Daarom heb je, om een goede keuze te kunnen maken, een onafhankelijke vergelijker van zorgverzekeringen nodig, die de verschillende zorgverzekeraars objectief met elkaar vergelijkt. Zo maar een paar vragen: Maak je veel van zorg uit de basisverzekering? Reis je veel? Heb je wat spaargeld achter de hand? Waar ben je eigenlijk allemaal voor verzekerd in je basisverzekering? Heb je een aanvullende verzekering nodig?  Worden de alternatieve geneeswijzes nog vergoed?

Naturapolis of restitutiepolis?

Let voor je nieuwe zoergverzekering goed op de naturapolis en restitutiepolis. Wat is een naturapolis? Wat is een restitutiepolis? Een restitutiepolis geeft je recht op een vergoeding van alles dat gedekt wordt, ongeacht de zorgverlener. Bij een naturapolis is de vergoeding afhankelijk van de contracten die worden afgeloten door de zorgverzekeraars. Vaak is het zo dat als zorg dan bij een andere partij plaatsvindt, je meestal 75% vergoed krijgt.

Zorgverzekering 2018 vergelijken

De dekkingen van de basisverzekering zijn wettelijk bepaald door de politiek en bij iedere zorgverzekering zijn ze praktisch hetzelfde. Het verschil zit in de premie, de service en het aantal zorgaanbieders waaruit u kunt kiezen. De keuzemogelijkheden, de opties tot zorg in het buitenland, enzovoort. Uw Zorgeverzkering 2018 kiezen doet u bij Zorgkiezer.nl. Met deze vergelijker is het makkelijk om de zorgverzekeringen te vergelijken. Er wordt gelet op prijs en kwaliteit. Klik hier of op onderstaande banner en vergelijk uw zorgverzekering voor 2018.

Over de auteur

Biflatie.nl publiceert artikelen over de crisis en de huidige (macro)-economische situatie. Ook nieuws over bitcoin & cryptocurrencies, de huizenmarkt, goud & grondstoffen, de machthebbers en het monetaire systeem. Twitter: @Biflatie