Win 1 Bitcoin!

0

Wie de coolste foto post op Twitter van het boek ‘Bitcoin Billionaires’ wint een bitcoin. Op moment van schrijven, 16 juli 2019, zo’n $9500 waard oftewel 8500€. En daarmee misschien wel de start van uw eigen fortuin? De wedstrijd is uitgeschreven door Tyler Winklevoss, samen met zijn tweelingbroer bekend onder de naam ‘Winklevoss Twins’. Over hen gaat het boek in kwestie. Het levensverhaal van beide Amerikaanse broers is wel een succesverhaal te noemen. The American Dream bestaat dus nog wel degelijk, zij het voor the happy few dan. 

Afbeelding van Tumisu via Pixabay 

De wedstrijd start op 16 juli 2019 en loopt tot en met 24 juli 2019. De boodschap is dus: boek kopen, foto maken en posten. Het nuttige aan het aangename paren ook, want misschien kunt u hun voorbeeld wel volgen?

Miljardairs

Bitcoin Billionaires: A True Story of Genius, Betrayal, and Redemption. Hardcover – May 21, 2019.’ De biografie werd geschreven door Ben Mezrich, een New York Times bestseller auteur. Het boek handelt over Tyler en Cameron Winklevoss. Afgestudeerd aan Harvard, Olympische roeiers. Een identieke tweeling die er ook nog eens heel aantrekkelijk uitziet. In 2017 mogen ze zich de eerste bitcoin miljardairs noemen. Hier ziet u Bitcoin Billionaires afgebeeld en kunt u enkele hoofdstukken lezen. En hier treft u de lijst aan met de rijkste lieden die investeerden in cryptomunten en blockchain technologie. Op nummer één staat de illustere Satoshi Nakamoto, wiens of wier identiteit wel eeuwig voer voor speculatie zal blijven?

.