Win een kaartje voor ‘Geld voor de Toekomst’

28

Ondanks de oorlogen, handelsoorlogen en andere geopolitieke spanningen, lijken de beleggers wereldvrede reeds te hebben ingecalculeerd. De marktwaarde van alle genoteerde aandelen ter wereld staan momenteel iets onder een all time high. Maar dat zou natuurlijk ook deels kunnen komen door de ‘Raad de Grafiek‘ 3 hieronder. Voor de meeste biflaten natuurlijk een inkoppertje.

raaddegrafiek3

Geld voor de Toekomst Event

Op zaterdag 20 september 2014 organiseert Paul Buitink, bekend van zijn bitcoin interviews die soms ook op Biflatie worden gepubliceerd, een conferentie over de toekomst van geld. Nationale experts als Willem Middelkoop, Lex Hoogduin, Edin Mujagic en Ad Broere zullen spreken op het congres. maar ook wordt er met internationale kenners als Jim Rickards, Rick Falkvinge en Stefan Molyneux geconverseerd. Het Geld van de Toekomst Event zal plaatsvinden op het terrein van de Erasmus Universiteit in Rotterdam en er zal uitgebreid worden ingaan op wat geld precies is en waar we ons op kunnen voorbereiden in de toekomst. Als gevolg van de aanhoudende schuldencrisis, de opkomst van nieuwe technologieën en het groeiende bewustzijn rond geld zullen er welicht aangrijpende veranderingen gaan plaatsvinden in ons geldsysteem.

Biflatie meetup

Onderwerpen als goud, bitcoin, schuldvrij geld, centrale banken en natuurlijk de economische crisis zullen tijdens het Geld voor de Toekomst Event aan bod komen. Afgelopen maanden hebben we van verschillende e-mails ontvangen met het verzoek om eens een Biflatie-meetup te organiseren. Toen het Geld van de Toekomst event voorbij kwam, heeft Biflatie.nl zich daarbij aangesloten als partner. Goudvergelijken.nl is sponsor van het Event. Dit is ons inziens een leuke mogelijk voor biflaten om elkaar eens offline te ontmoeten. Meneer Teun en ik zijn in ieder geval aanwezig. Ongeveer 200 mensen, die geïnteresseerd zijn in het economische systeem en monetaire hervorming, hebben zich inmiddels aangemeld. Normale kaarten kosten €60,- en studenten betalen €30,- . Meer informatie op Geldvoordetoekomst.nl.

geldvoordetoekomst

Win een kaartje voor het Geld voor de Toekomst Event

In de komende weken zullen we een paar kaartjes verloten voor het Geld van de Toekomst Event. Bij deze uw eerste kans, u kunt meedoen tot 31 augustus, middels een reactie hieronder: Wat is de waarde in Amerikaanse dollars van een troy ounce goud op vrijdag 5 september 16.00 uur Nederlansdse tijd? Degene die daar het dichtste bijzit krijg van Biflatie.nl een kaartje voor Geld voor de Toekomst. Succes.