Win een zilverbaar of een gouden munt

Op de website van GoudPortal.nl wordt een contest gehouden waarbij er een gouden munt (1/10 ounce Maple Leaf) of zilverbaar (100 gram) gewonnen kan worden. De eerste 4 plaatsen vallen in de prijzen. Marc Haagen doet vanaf 1 mei 2012 een investering van €300.000. voor een ton wordt goud gekocht, nog een ton investeert hij in zilver en de laatste ton zal worden geïnvesteerd volgens zijn eigen modelportefeuille. U kunt zelf een prijs winnen door te voorspellen wat de waarde van deze €300.000 zal zijn over 2 maanden. Zit u er op 1 juli om 00:00 het dichtste bij, of in ieder geval bij de laatste 4, dan wint u een leuke prijs!

Inschrijven is eenvoudig. Ga naar Goud-Portal.nl. Klik links boven op de banner “Pak Goud of Zilver met de Haagen Invest Contest Kwartaal II 2012”. Doe uw voorspelling en geef uw naam en een e-mailadres op waarop we u kunnen bereiken indien u daadwerkelijk voor een prijs in aanmerking komt. In het eerste kwartaal dit jaar deed GoudPortal in samenwerking met Marc Haagen al eerder deze “kwartaal competitie” en zal wegens de vele positieve commentaren en reacties alle kwartalen van dit jaar gehouden worden. Mocht u deze ronde (Q2) dus in aanmerking komen voor de troostprijs, dan kunt u zich gaan storten op het volgende kwartaal! Hoe dan ook veel plezier en succes gewenst indien u besluit deel te nemen!

2 reacties

 1. We weten dat goud zo populair is omdat die banken en centrale banken maximaal geld creeeren.
  Wat mij vandaag opviel was een bericht over morgan stanley die ik niet helemaal begrijp

  do 19 apr 2012, 14:28 Boekhoudregel bezorgt Morgan Stanley verlies NEW YORK (AFN) – De Amerikaanse bank Morgan Stanley is in het eerste kwartaal in de rode cijfers beland als gevolg van een boekhoudregel. Dat bleek uit donderdag bekendgemaakte resultaten.

  De boekhoudregel betreft de zogeheten debt valuation adjustment (dva), waarbij de waardeverandering in uitstaande schuldpapieren als obligaties wordt weergegeven. Als de marktwaarde van die papieren daalt, boeken bedrijven die daling als inkomsten.

  Morgan Stanley leed een nettoverlies van 119 miljoen dollar (90,9 miljoen euro) in vergelijking met een nettowinst van 736 miljoen dollar een jaar eerder. Zonder toepassing van de dva zou de bank een winst hebben geboekt van 1,4 miljard dollar, tegen 1,1 miljard dollar een jaar eerder.

  Mijn tekst:
  Als je de waardedaling van schuldpapier als inkomsten mag rekenen dan heb je toch geen verlies van 119 miljoen dollar?

  Ofwel wat klopt er niet aan dit bericht? Of lees ik het verkeerd.
  Zoals ik het interpreteer leidden ze dit verlies van 119 miljoen dollar doordat ze schuldpapier niet meer als inkomsten mogen rekenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: