Winstgevend beleggen in crypto; 3 tips

Het lijkt soms wel alsof iedereen er zich mee bezighoudt: het beleggen in crypto en daar snel geld mee te verdienen. Het loopt in de praktijk echter niet zo snel omdat er nogal wat risico´s verbonden zijn aan het beleggen in crypto. Met de juiste tips ben je echter al flink geholpen en zullen de volgende 3 tips zeker een grote hulp zijn voor behalen van winst:

  1. Ga voor een deel mee met de trend: merk je namelijk dat bepaalde crypto een sterk stijgende trend vertonen? Investeer dan voor een deel in die munten. Het biedt de meeste kansen om op korte termijn een flink rendement uit te halen. Wees er wel snel bij om te voorkomen dat de aankopen verricht worden wanneer de curve op het punt staat om omlaag te gaan. Het is daarom zo belangrijk om steeds op de hoogte te zijn van de actuele koersen.
  2. Koop goedkoop in: een vrij simpele strategie waarbij je crypto moet opkopen wanneer die zich in een dip bevindt. Waar anderen dus massaal bezig zijn om hun voorraden van de hand te doen, kun je voordeel halen uit de lage koersen. Wie de ontwikkelingen op de cryptomarkt namelijk in de gaten houdt, zal wel weten dat na een poos de koersen zich weer opwaarst bewegen en zit daar nu de mooie winst in. Neem bijvoorbeeld de Pundi X koers voorspelling.
  3. Met wat durf kan de winst flink worden vergroot: er kan namelijk bij het inzetten op een stijging of daling van de koers, gebruik worden gemaakt van de hefboomwerking. Die kan de winst een aantal keer laten vergroten en komt het goed uit wanneer de verwachting Chiliz er gunstig uitziet. Let er wel op dat bij gebruik van de hefboomwerking ook het risico toeneemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: