Zorgverzekering 2019: Weet u al wat u gaat kiezen?

0

Het jaar 2019 nadert en daarom is ook het grote gevecht in de zorg weer losgebarsten. Het eigen risico wordt niet verhoogd en blijft gelijk staan op €385,-. De verplichte zorgpremie gaat bij vrijwel alle zorgaanbieders omhoog. U moet echter goed opletten bij de keuze voor uw zorgverzekering 2019 want er zijn veel verschillen.

Verschillen tussen zorgaanbieders

De basisverzekering wordt uitgebreid met een aantal vergoedingen. Er zijn echter veel verschillen. Daarom heb je, om een goede keuze te kunnen maken, een onafhankelijke vergelijker van zorgverzekeringen nodig, die de verschillende zorgverzekeraars objectief met elkaar vergelijkt. Zo maar een paar vragen: Maak je veel van zorg uit de basisverzekering? Reis je veel? Veel fysio nodig? Heb je wat spaargeld achter de hand? Waar ben je eigenlijk allemaal voor verzekerd in je basisverzekering? Heb je een aanvullende verzekering nodig?  Worden de alternatieve geneeswijzes nog vergoed?

Wat voor soorten polis?

Let voor je nieuwe zoergverzekering goed op de naturapolis en restitutiepolis. Wat is een naturapolis? Wat is een restitutiepolis? Een restitutiepolis geeft je recht op een vergoeding van alles dat gedekt wordt, ongeacht de zorgverlener. Bij een naturapolis is de vergoeding afhankelijk van de contracten die worden afgesloten door de zorgverzekeraars. Vaak is het zo dat als zorg dan bij een andere partij plaatsvindt, je meestal 75% vergoed krijgt. Maar ook dit kan nog bij de verschillende aanbieders verschillen. Er komen steeds meer aanbieders van zorgverzekeringen, bijna niet te doen om alles uit te zoeken!

Zorgverzekering 2019 vergelijken

De dekkingen van de basisverzekering zijn wettelijk bepaald door de politiek en bij iedere zorgverzekering zijn ze praktisch hetzelfde. Het verschil zit in de premie, de service en het aantal zorgaanbieders waaruit u kunt kiezen. De keuzemogelijkheden, de opties tot zorg in het buitenland, enzovoort. Uw Zorgeverzekering 2019 vergelijken en kiezen doet u eenvoudig bij Zorgkiezer.nl. Met deze vergelijker is het makkelijk om de zorgverzekeringen te vergelijken. Er wordt gelet op prijs, polissen, voorwaarden en kwaliteit. Klik hier of op onderstaande banner en vergelijk uw zorgverzekering voor 2019. Tip: Wacht niet te lang en bekijk nu alvast welke zorgverzekering het beste bij u past. Veel mensen stellen het kiezen van een zorgverzekering uit, maar in de decembermaand is het altijd enorm druk. Maak dus nu al een keuze! Succes!