Derek Chauvin (44) is de politieagent die George Floyd (46) zo hard aanpakte tijdens een arrestatie, dat deze laatste het leven verloor. Beiden waren trouwens een tijdlang collega’s. Ze stonden ooit nog in voor de veiligheid van een discotheek in Minneapolis, de stad waar de tragedie of zeg maar ronduit moord gebeurde. De vrouw van Chauvin is afkomstig van Laos, en heeft de echtscheiding ondertussen aangevraagd. Indien de man al racistisch was, dan toch selectief want hoofdzakelijk maar versus zwarten? De agent is eerder samen met nog collega’s in opspraak gekomen wegens dit soort gedrag. Hij was voornamelijk gewelddadig tegenover gekleurden, naar verluid. Het aantal van soortgelijke voorvallen in zijn verleden zou maar liefst 10 bedragen, volgens een televisieuitzending! Dan mag je je toch afvragen: wie vergoelijkte dit steeds. Waarom grepen de vier collega’s van Chauvin niet in toen hij Floyd de dood injoeg? Wat doet zo iemand, wat doen zulke lieden bij de wetshandhaving? Of is het daar en elder eerder geweldshandhaving?

Niet voor gevoelige zielen!

Er zijn nog tal van beelden geregistreerd van wandaden, plunderingen en andersoortig geweld. Gevoelige zielen dienen zich te onthouden van onderstaande video’s te bekijken. Een blanke man die naar verluid zijn winkel verdedigde, wordt vermoord. Door blanken en zwarten. Verder zie je nog een blanke die in mekaar wordt geschopt, ook tegen het hoofd. Hij overleeft dit gelukkig wel, al zijn z’n tanden uitgeslagen… (De haren op de armen van ondergetekende staan ondertussen recht. Maar ook dit moet getoond en opgetekend worden, plicht roept, zelfs op een zonnige zondag, 31 mei 2020).

https://twitter.com/stillgray/status/1266929563046576128

Ondertussen in New York

De noodtoestand in Los Angeles afgekondigd (City of Angels…?!)

https://twitter.com/redfishstream/status/1267089698905821185

3 reacties

  1. Jeetje zeg, daar zijn inderdaad wel heftige beelden bij. Vooral die kopschoppers, wat ben je dan een ontzettende lafbek zeg. Loopt vies uit de hand daar.

  2. De massale verniel-, moord- en roofzucht, bloedstromen en stervende mensen in slow motion en close-up: zonder filter of terughoudendheid getoond via MSM en social media: waarom ook hier nog een gecompileerd plakboek, als herhaling van een expliciete, exhibitiese reality show van de menselijke ‘beschaving’ in de 21e eeuw?
    De oorzaak doet er niet meer toe. ‘Eindelijk’ weer ander nieuws als kijk- en leesvoer dan die saaie coronatoestanden over terrastafels en een voortdurend ‘aanstaande’ economische instorting.
    Fanatiek watertandend, met zoemende mobieltjes en camera’s letterlijk bovenop de slachtpartijen: yeah right! Dat is pas weer een eigentijdse performance! Goed voor de verslappende sales, want iedereen kan er zijn eigen boodschap aan vastknopen. Of is er werkelijk nog iemand geïnteresseerd in de ethische moraal van het verhaal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: