In een industrie die is gebouwd op de snelle, kan het soms moeilijk zijn om bij te blijven met wat, waar en waarom dingen gebeurt. Ondanks het feit dat we letterlijk het nieuws bij ons vingertoppen hebben, is het niet altijd duidelijk wat de moeite waard is om aandacht te schenken aan, of wat het gevolg is van angst, onzekerheid en twijfel (FUD). Hierin zullen we de beste en meest nauwkeurige manieren onderzoeken om op de hoogte te blijven van eventuele blockchain-happenings en Bitcoin nieuws.

Recht uit de mond van het paard

Zoals men meer betrokken raakt in de blockchain, wordt men zich meer bewust van de ’thought leiders’ die zich in de Cryptocurrency-ruimte bevinden, de luidsprekers die het waard zijn om te luisteren, en de meningen die waardevol zijn. In een diploma kan dit subjectief zijn, afhankelijk van welke vorm van blockchain of cryptocurrency een persoon interesseert, maar er zijn algemene stemmen die hun stempel in de industrie hebben gemaakt en geloofwaardige reputaties hebben opgedaan.

Forums

Reddit is een van de meest populaire sites die online te vinden zijn en in het algemeen in staat is om het tempo van de snel bewegende innovatieve industrie te behouden. Hoewel er het risico is op onnauwkeurigheid die op reddit en andere forums kan verschijnen, als gevolg van gebruikers die FUD zich verspreiden, wordt de ruimte in het algemeen gehandhaafd met enkele gouden nuggets van advies en informatie die gereed is om te worden gedolven en het is de moeite waard om in de gaten te houden Subreddits die u kunnen interesseren om zo goed mogelijk op het onderwerp op het onderwerp te blijven.

Nieuwsites

Nou, hiervoor bent u zeker al op de juiste plaats. Stick bij ons bij Coin Insider.com en u krijgt wat u moet weten. We raden ook aan dat u ook onze keuzes kunt bekijken voor de beste apps om op uw mobiel bijgewerkt te blijven. Een woord van voorzichtigheid, vooral in blockchain en cryptocurrency gerelateerde zaken, is dat altijd een goed idee is om bronnen te controleren om ervoor te zorgen dat het nieuws betrouwbaar is en de inhoud juist is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: