Amerikaanse en Britse hefboomfondsen hebben een gezamenlijke aanval ingezet op Europa, Europese banken en de euro, met als doel het epicentrum van de globale economische crisis en de financiële depressie van de Verenigde Staten en Groot-Brittannië naar Europa te verschuiven.

Een gedeelte van die operatie kende reeds succes. Met een ganse reeks financiële trucs proberen Londen en New York hun eigen problemen naar Europa te verhuizen. Ze hopen daarbij op een chaotisch opbreken van de eurozone, waarna ze klaar staan om de overblijfselen tegen spotprijzen op te kopen. Lees verder op Express.be

31 reacties

  1. Ik kan dat niet rijmen met de pogingen en bemoeienissen van Amerika om Europa te helpen. Maar stel dat dit waar zou zijn dan hoop ik dat China en Rusland alles in handen krijgen

  2. Wie wordt uiteindelijk de winnaar, de E.U.! Een lage Euro t.o.v. de Britse Pond en de Dollar is goed voor Eurolanden die erg van de export afhankelijk zijn. Zo zal de lage Euro onze economie weer op gang helpen. Nadeel van de lage Euro t.o.v. andere valuta is dat de geïmporteerde grondstoffen fors duurder worden en daardoor de inflatie fors oploopt. Juist in combinatie met bezuinigingen is dat rampzalig.

    1. Een oplopende inflatie is ook geen ramp voor de overheid dat helpt de schulden berg te ontwaarden en overzichtelijk te maken. Nog meer afwikkeling van de lelende dus over de rug van de burgers.

  3. Iedereen associeert WO III met nucleaire wapens. Gebleken is, dat het wapen geld, bedrog en munteenheid is. We zitten er middenin.

  4. Maar de aanval op de euro en het overleven van de dollar, zijn strijdig met de K-klap met dollardump die volgens Knowtoomuch eraan komt. Hoe zit dat, KTM?

  5. Ik heb altijd al een “ongezonde” dosis aversie tegen alles wat Amerikaans is gehad, maar na dit artikel te hebben gelezen is mijn aversie omgeslagen in hele diepe haat jegens Amerika maar inmiddels ook Groot Brittanië. Mijn excuses op voorhand indien jullie dit overdreven vinden, maar zo voelt het nu eenmaal.

    Aan de andere kant ben ik ook blij dat steeds meer duidelijk wordt wie de spelers in deze (financiële) WW3 zijn en vooral hoe zij dit spel spelen. We mogen inmiddels wel constateren dat we in de openingsfase van dit schaakspel al heel snel een stuk hebben verloren, maar dat we nog over voldoende stukken bezitten om te hergroeperen en een tegenaanval in te zetten.

    Ik denk dat een China zich ook verdomd goed realiseert dat een door een financiële WW3 vernietigd Europa tegen een spotprijs opgekocht kan gaan worden door Amerika en dat er vervolgens een aanval gepland gaat worden op China zelf (financieel of nucleair) om zo een totalitair regime te kunnen voeren. Ik hoop dat China slim genoeg is om samen met Europa één front te vormen en de tegenaanval te kiezen.

    In het artikel van Webster G. Tarpley, Ph.D. op [url]http://tarpley.net/2011/10/01/europe-must-fight-back-against-us-uk-speculative-attacks/#more-3437[/url] geeft hij al duidelijk aan wat we in het middenspel van deze schaakpartij moeten doen om überhaupt tot een eindspel te kunnen komen.

    Daarnaast ben ik van mening dat we nu als Europa, maar bovenal ook zoveel mogelijk andere landen – anders dan Amerika en Groot-Brittannië – eens om de tafel moeten gaan zitten en kritisch gaan kijken naar wat we daadwerkelijk nu ECHT nodig hebben om goed en gezond te kunnen leven en bovenal met eensgezindheid ons verder kunnen gaan ontwikkelen.

    Europa, China, Amerika en de rest van de wereld im- en exporteren onderling dat het een lieve lust is, maar als we uitsluitend gaan kijken naar de im- en export van Europa en China en we de im- en export van en naar Amerika en Groot-Brittannië elimineren, kunnen we de vrij gekomen arbeidscapaciteit gaan (leren) inzetten om de geïmporteerde producten, diensten en kennis van Amerika (en in mindere mate Groot-Brittannië) eigen te maken en hierdoor volledig zelfvoorzienend te worden.

    De bereidheid van Europa, China en overige “bondgenoten” om tot een zelfvoorzienend systeem zonder Amerika en Groot-Brittannië te komen is de schaakmat die we zoeken en nodig hebben.

    Veel zal afhangen van onze politieke leiders, maar vooral ook van het inzicht van China. In dit laatste heb ik overigens meer vertrouwen.

    Ni Hao !

  6. @ Martin: Goed gezegd, helemaal niet overdreven. In Amerika spelen ze altijd vieze spelletjes, zo lang maar wordst verdoezeld dat de dollar een waardeloos papiertje is. De kredietratings waarderen alles wat europa is af en het lukt ze ook nog, bij effect is wel dat de dollar stijgt, voor china fijn, maar dat vindt bernanke niet leuk. Die wil een zo goedkoop mogelijke dollar houden, want als ook de exort wordt aangetast is het echt gedaan met Amerika. De geopolitieke spanningen lopen op, niemand weer hoe dit af gaat lopen.

  7. (Gerard:) “Ik kan dat niet rijmen met de pogingen en bemoeienissen van Amerika om Europa te helpen.”
    KTM : Amerika Europa helpen ? Woehhaaahhh !!!
    Na via NAFTA/’97 meer dan 50.000 fabrieken met 100 tot 10.000 werknemers naar het Verre Oosten te hebben geëxporteerd, en daardoor de $ vakkundig en onomkeerbaar op Zimbabwaanse wijze te hebben ontdaan van iedere reële onderliggende waarde : PRODUKTIE/BANEN IN DE PRIVE-SEKTOR ? En moet Europa nu raad gaan aannemen of hulp verwachten van die KORTZICHTIGE KLOTEHOMMELS die hun eigen land grondig naar de kl*ten hebben geholpen ???
    Laat me niet lachen…

    (Gerard:) “Maar stel dat dit waar zou zijn dan hoop ik dat China en Rusland alles in handen krijgen”
    KTM : Als je het een geruststellende gedachte vindt dat je kinderen en kleinkinderen enz vanaf 14-jarige leeftijd 6 dagen per week 12 uur per dag gaan werken voor een hongerloontje, en toestemming moeten gaan vragen aan de afdeling-chef om even naar de plee te kunnen, begrijpen wij elkaar helemaal !

    (Martin): “is mijn aversie omgeslagen in hele diepe haat jegens Amerika maar inmiddels ook Groot Brittanië”
    KTM : Je zou er beter aan doen te precizeren dat deze twee landen de favoriete uitvalsbasis zijn van de vaderlandloze-internationale-bankiers (de Khazaartjes ja), en niet dat de gewone Amerikaan of Brit daar niets aan kan doen.

    (Martin) : “De bereidheid van Europa, China en overige “bondgenoten” om tot een zelfvoorzienend systeem zonder Amerika en Groot-Brittannië te komen is de schaakmat die we zoeken en nodig hebben”
    KTM : Ik heb een verrassing voor je, Martin, DEZELFDE vaderlandloze-internationale-bankiers waar ik het hierboven over heb, WILLEN nou juist dat je deze (semi-communistische) dictaturen als Rusland & China als ‘alternatieve volwaardige partners’ gaat zien, dit in het kader van de komende/onvermijdelijke komst van de New World Order, die hoofdzakelijk op het communisme zal zijn gebaseerd. Nou weet ik wel dat wij in het Westen een 90%-leugenachtige pers en -fake-democratie hebben, maar ik ben persoonlijk NIET bereid bv de vrije keus van beroep, geloof, ideologie en het summum daarvan, de vrijheid van mening(suiting) daarom ook nog maar op te offeren.

    In het vorig artikel wordt terecht die docs als ‘Meltdown’ enz aangeprezen, maar graag zou ik bij deze een link over het ‘grotere (geschiedkundige) plaatje’ willen bijvoegen. Als enige kritiek op de onderstaande link/doc, zou ik willen zeggen dat alle hoofdspelers zoals Lenin,Kerenski,Trotski,Marx, Beria enz allemaal Khazaartjes zijn, en diehele ‘Russische’ Revolutie daarom niets anders is dan een Khazaren-bankiers-revolutie, zoals alle grote ‘revoluties’ sinds 1688/Engeland, enkele tientallen jaren nadat ‘ze’ weer mochten terugkomen na een ban van 4 eeuwen, en wel olv … van … jawel, onze ‘eigen’ Willem van Oranje ; Nederland werd namelijk destijds als Europese ‘springplank’ gebruikt. En nog steeds eigenlijk.
    (De eerste 5 minuten van deze SUPER- doc overslaan aub)

    http://www.esotericonline.net/video/juri-lina-in-the-shadow-

    en snapt Martin meteen wat ik bedoel … hoop ik…

    O ja, VanZaken, de K-Klap ?
    Wel, de motor (=Dld) zou wel eens kunnen besluiten om te gaan verhuizen naar een eigen, vertrouwde basis ; Das Auto . Duitsland is wel de derde economie ter wereld qua productie (na de VS & China). Hopen dat NL meegaat, ècht.
    Ik SCHIJT hartstochtelijk op die (schulden-overladen ‘euro’)
    Los daar van ; ik heb altijd gezegd dat die Klap zich tijdens de nog komende M-O-oorlog zal voortdoen, en daar neem ik niks van terug. Al die ‘kleine’ klapjes zoals okt ’08 en de afgelopen 2 maanden zijn staats-manipulerende ‘klapjes’ , dwz, staten/groepen staten kunnen zich weer tijdelijk ‘redden’ door te beslissen (geen keus natuurlijk) bij te drukken/te lenen.

    De èchte K-Klap zullen we héél gemakkelijk kunnen herkennen ; totale monetaire spraakverwarring en blijvend lege winkels.
    Na leeg geplunderd te zijn natuurlijk.
    Pure anarchie in de straten, winkelcentra en steden, zelfs afgelegen dorpjes, een paar weken er na …

    Sorry.

    En kijk nou naar die doc hierboven, beste mensen …

  8. Ik heb hier ook zo m’n bedenkingen bij.

    Een fout die, denk ik regelmatig gemaakt wordt is dat er gesproken wordt over een land (in dit geval Amerika) als of het één persoon of instituut zou zijn, met slecht één strak plan.
    In de praktijk echter, heb je met meerdere groepen te maken die allemaal hun eigen belang nastreven. Bijvoorbeeld: Banken, FED, politiek, vakbonden, Wallstreet, en heel veel financiële instellingen en fondsen.

    Natuurlijk is er ook een grote overlap in wat men wil. Maar allemaal gaan ze voor hun eigen belang. ($$$) Diegene die CDS-en verkoopt hoopt dat de Euro het nog even vol zal houden.

    Diegene die gespeculeerd heeft op de val van de Euro zal er alles aan doen die ten onder te laten gaan.

    Ik geloof dus niet in één centraal geleid complot.

    Zoals door anderen hier al terecht opgemerkt wordt is er natuurlijk ook China nog. Ook zij doe mee aan dat grote schaakspel.

    Ik denk dat China nooit zal accepteren dat de Euro vanuit Amerika kapot gemaakt zou worden. Zonder de Euro is er geen alternatief voor de dollar en zal de hele wereld weer enkel van de USA afhankelijk zijn.

    Vergeet niet dat China een heel machtig wapen heeft. Als grootste crediteur van Amerika kunnen ze op ieder moment dat land voorgoed ruwineren. Simpel door alle Amerikaanse bonds te dumpen.

    Op deze manier is overigens ook de wereld heerschappij van Engeland ooit door de Amerikanen gebroken. De kans is groot dat vroeg of laat de Chinezen met Amerika hetzelfde zullen doen.

    Ik denk ook dat als China zouden moeten kiezen, dat ze dan direct voor de Euro zouden gaan. De recente wetsvoorstellen in de Amerikaanse senaat, worden door de Chinezen bepaald niet gewaardeerd.

    Het is dus een heel dynamisch geheel. Erg spannend… wie zal er winnen…

  9. correct lezers-commentaar bij dat Zio-Alex-artikel :

    roberth70 says:
    October 4, 2011 at 4:23 am
    Damned if they do and damned if they don’t. The CME is doing the right thing by putting physicals into this highly papered market. What’s being cooked-up in the smoked filled back rooms where the decisions are made will be another form of speculation. But for now, this move is a positive move for owning and possessing physical gold and moving away if ever so slightly from paper gold. Paper gold holders have a trading history of flooding the market with non-existent gold to push market prices off the charts. There needs to be checks and balances as gold prices move into the stratosphere. This market needs stable realistic price action are it will always be used to wash-out new buyers. Most all of the buying in the future will be “new buyers”. The paper pimps should not be allowed to drive out solid American citizens that are just trying put aside something of real value for their future.

  10. @knowtoomuch

    quote:
    “Lieve Han, houd er nou maar serieus rekening mee dat het HELE ‘wereldspel’ VOLKOMEN door die badgasten wordt beheerd/aangestuurd.”

    Volgens mij is de wereld best groot hoor, en zijn er verschillende bevolkingsgroepen met eigenbelangen.

    Komt er spontaan een idee in me naar boven, mogelijk niet het beste voorbeeld, maar toch…

    Leg bijvoorbeeld eens uit hoe die Noord-Koreanen staan te marcheren -helemaal speciaal- voor die KHAZAREN…

    Of beter misschien:
    Waarom wilde die KHAZAREN dat er ten tijde van de koude oorlog er twee grootmachten tegenover elkaar stonden ? Als dit een onderdeel van snode plannen was, dan zijn die KHAZAREN wel een stelletje losers. De betrekkingen tussen die twee grootmachten zijn er namelijk niet slechter op geworden in de loop der tijd.

  11. @Knowtoomuch
    Mensen aanraden hun spaarcenten om te zetten in goud of zilver is een zinloze weg. Ze zullen het niet snappen, want ze geloven nog steeds liever de MSM die rondtoeteren dat PM`s in een bubble zitten. Aandelen zijn al meer dan een jaar in sneltreinvaart naar beneden aan het gaan maar daar moet je zijn om rendement te halen whoehaha.
    De affaire laatst met dat glasblazers pensioenfonds is ook zo`n mooie actie van de gevestigde maffia trouwens.
    Op RTLZeur neem ik niemand serieus, hoewel ik er vaak kwam in de tijd dat Willem er nog werkte.
    Vandaag gaan we verder zien hoe de westerse wereld qua economie weer niet de goede maatregelen zal nemen.

  12. Het artikel komt te belgisch over. Belgen maken uitstekende pralines- cacao en bier. Deze vertroebelen soms hun visie. Express be reageert nooit met een artikel of ingezonden artikel omtrent de werkelijk hoofdrolspelers achter de Eu en Euro.Ze vertalen nooit een artikel van kopp online.de.

    De Über-Elite en die hebben geen baat bij oppeuzelen van de euro en eu zone. Integendeel. Deze werken als sinds 1950 aan een wereldregering. Elke crisis is welkom en nodig en gepland om dit doel te bereiken. De uitwerking van een crisis is niet geheel controleerbaar dus voorspelbaar.Ook Biflatie begrijpt dit niet.

    Han: Vergeet niet dat China een heel machtig wapen heeft. Als grootste crediteur van Amerika kunnen ze op ieder moment dat land voorgoed ruineren. Simpel door Amerikaanse bonds te dumpen.
    Dat klopt en daar zijn de ze enorm bang voor. Ze sturen Clinton Geithner e.a regelmatig voor een werkbezoek naar China om dit te voorkomen.

    De hele Eu en euro zijn opgezet om tot hun nwo te komen o.l.v van Banken. Nu gaat de engelse en amerikaanse banken de Eu-Banken slopen. Never. Ze lenen allen bij ECB en FEd tegen 1% geld . Als ze steun nodig hebben kloppen ze aan bij het kabinet en belastingbetaler.

    Het artikel toont gebrek aan inzicht en doorzicht.Sentimenteel en huilerig. Zegt veel over express en de belg weinig over de realiteit.

  13. @KTM

    “Maar diep in m’n hart zit ik al een maand of 6 te wachten op een artikel van Dhr Tissen waarin hij de gewone burger ondubbelzinnig aanraadt om vooral maar fysiek zilver (en goud, ok, voor de losers dan) aan te schaffen…”

    moet je de volgende link op de site van tissen zelf eens bekijken; you get what you want…

    http://renetissen.com/artikel/

  14. Ro2Ky.. Klasse

    Acquire a bunker mentality.
    Uit de praktijk.
    Laatst op een militair oefenterrein. De militairen waren goed geluimd de sloten aan de ingangen ondergrondse voorraadkamers aan t veranderen met wel zeer goede kwaliteit nieuwe sloten. Niet meer open te knippen. Dat lijkt pech.

    Ze mochten niet zeggen dat er voedsel opgeslagen lag voor de Bilderbergers o.a Maxima en Bea en fam.
    De voorraad is aanzienlijk en wordt om de zoveel jaar ververst.Er ligt voor 200 jaar aan voorraad. En op vele plaatsen in Nederland. En niet alleen voedsel. Elke provincie heeft vele opslagplaatsen.

    Op onze vraag waarom het kon.huis en Elite nu toch zoveel voeding laat opslaan in bunkers hadden ze geen antwoord.

  15. –Keep a few banknotes to tie you over
    –Don’t invest in equities or bonds. The have been in bubble land far too long.
    But in dire circumstances, all commerce and industry will suffer. Profits will disappear and companies will not be in a position to honor their borrowings. Nation states will have committed all their cash in vain attempts to shore up the banks, and they too will renege on their debts.

    ESM heeft alle kenmerken en karaktertrekken van een Über (joodse) Staat.
    Esm heeft alle kenmerken van wat Rene hier aanhaalt en bevestigd.

    Nederland kan niet eens zelf meer beslissen om een Bank te redden.
    Ze wordt gedwongen vanuit Brussel om de bank te redden.

    Gedwongen. Dwang zal en speelt een belangerijke rol bij bijv. de Jager.
    Hij werd gedwongen in 2010 11 miljard aan t IMF af te staan 6 miljard aan Griekse Banken en 4 miljard aan Ierse Banken.
    Over 2010 21 miljard afstaan aan Banken.

    Gedwongen. Zie de Über- Eu tevoorschijn komen en besef waarom ik deze als een Überstaat bestempel.
    Dit is nu Rotschild -Trilateral Com. -H. Kissinger en vrienden -Bea en je Maxima. in vol ornaat en gedrag.

    Besef in godsnaam wie en hoe de oprichters van de Eu en Euro te werk gaan, hun gedrag, hun werkwijze, hun methodiek en grondbeginselen.

  16. Itressante reakties van iedereen. Jammer dat zo weinige maar beseffen de essentie van Geld. En het is in weze zo simpel als het maar kan. We hebben eigenlijk maar twee soorten Geld nl:
    warengeld (goud en zilver) echt geld en er is kredietgeld (fiatgeld) ook wel valsgeld. Nu in onze huidige economische situatie word door de autoriteiten een hoop verwarring gesticht omtrent geld. Al wat men nu doet om zgn het financiele systeem te redden is niets anders dan nog meer krediet en schulden maken. Waarom denk je dat door de eeuwen heen de banken altijd goud hadden en hebben omdat dit nu eigenlijk het echte warengeld is. We zitten middenin een geweldige manipulatie fase van onvoorstelbare omvang maar met verstrekkende gevolgen voor vrijwel iedereen die niet in het bezit is van echt waren geld (goud en zilver). Het enige wat de elite graag doet is verwarring zaaien , laat je niets wijs maken deze truuks zijn eeuwenoud en blijf je concentreren om het in het bezit houden van echt waren geld.
    Hopelijk worden er steeds meer mensen wakker. mvb

  17. Crises – het creëren van een crisis en crisissituaties lopen als rode draad door de EU. Falend beleid- wanorde is ook het doen laten ontstaan van crisis .
    Nu de Grieken – morgen de Italianen – overmorgen de Spanjaarden dan de Portugezen etc. Zeker 15 landen zijn niet in orde volgens Hun maatstaf.

    De informatie komt niet van mij. Meer kan ik er niet over zeggen. Het positieve doel van de euro en eu welke ons werd voorgehouden meer export, betere handelspositie etc etc. zijn nu al negatief en achterhaald. Zie Jacob Schoenmaker e.a.

    Het scheppen van een crisis -chaos -wanorde- falend beleid is ook een doel van oprichting van de Eu.

    Dit klinkt vreemd en ongewoon dat besef ik. Het gaat tegen onze natuur in.

    Crisis-falend beleid zit bij de EU in en omsloten. Zegt U eu dan zegt u crisis. De architect heeft crisis erin verwerkt. Het zanddeel van de cement.
    Het is ook geheel anders als zomaar door een verandering gaan. Deze crises hebben niets te maken met doormaken van een noodzakelijke veranderingen. Een fase of periode waar je doorheen moet of gaat.
    Dit aspect wordt in de media echter volop belicht. Om het dragelijk en acceptabel te maken. Ook als waas voor ogen.
    Scheppen van een chaos-crisis of het falende EU beleid is een gestuurd proces bewust en intentioneel. Met voorbedachte rade.
    De oprichters van de Eu zijn weinige bekend. Indien U de werkelijke oprichters wilt leren kennen is hun intentie duidelijk en zo te doorgronden.

    Als de architect van uw huis de intentie heeft gehad om het huis na zeg 20-50jaar te laten verzakken aan een zijde gaat dat gebeuren. Opties genoeg om dat te bereiken..
    Het voorbereiden van komende Eu -crises zijn ook over deze periodes voorbereid.
    Indien U t aandurft de architecten van deze crises onder ogen te zien verdwijnt de waas voor ogen.
    De waas van Goedgelovigheid en in-goedvertrouwen.( Zie bijv. de verduistering van 23 miljard door Papandreou een Bildeberger met o.a. Goldmans Sachs Ubs )

    Onaantastbaar zijn – Übermensch principe -is een oud joods grondbeginsel -Lees de Talmoed en Thora- leeft bij o.a. Goldmans Sachs, Rockefeller- Wereldbanken- Multinationals-Bilderbergers e.a. architecten van deze crises en eu.
    Helaas zij t veelal überjoden welke onze Eu-crisis veroorzaken.
    überjoden de kleine groep welke zich übermensch wanen doch zo handelen denken en de gevolgen die merken wij dagdagelijks.

    Dat is niet voor niets en geeft te denken. Zoek de oorzaak.
    Een übermensch meet zich het recht aan een crisis te mogen scheppen.
    Zo is ook WWII ontstaan en in werking gezet.
    Lees Prof Anthony Sutton Wall street and the rise of Hitler voor de bewijzen en feiten.
    Het mag echter niet verwoord worden laat staan uitgesproken.
    Besef dat om een crisis te creëren je jezelf wel erg hoog inschat. Onaantastbaar. Above human. Ver boven de untermensch verheven.Indien zelf übermensch wordt de rest vanzelf Untermensch. Daar ben jij voor.
    Klink dit als uit de vorige eeuw WWII. Helaas.

    Beide principes zijn springlevend en worden in de Eu uitgezet en gevoed.
    Doordat deze grondbeginselen niet in de media of publiciteit (mogen) komen hebben ze aan en in de Eu een gemakkelijk vruchtbare bodem gevonden.
    Alleen vanuit deze mentaliteit of instelling schep je een crisis (of zelfs WWII).
    We moeten gaan beantwoorden aan joodse waarde. Deze joodse waarde worden omdat ze geheel niet bij ons passen ons binnen gepropt en gedwongen opgelegd.
    Dit zijn de waarden van Banken -Goldmans Sachs- Fed- Ecb -Bilderbergers-Trilateral Com. H Kissinger e.a.

    Velen zullen deze waarden niet begrijpen of herkennen en daarmee dit verhaal. Hun waarden-values betekenen niets voor ons. Dragen ook niets bij aan de kwaliteit van ons bestaan. Ze dragen alleen bij aan de kwantiteit van hun geld en power.

    Indien U dit voor de eerste maal leest dan klinkt het haast onvoorstelbaar en ongeloofwaardig. Dat is begrijpelijk.
    Ik spreek uit wat meer onbewust leeft en heerst bij deze überjoden. Alleen in hoogste kringen worden deze besproken. Niemand mag dit weten d.w.z bewust horen of lezen.
    Misschien is t voor de 1ste maal dat je dit leest . Komt vreemd over doch het is de realiteit. Hun realiteit wordt en is nu wet in de Eu. Beter nu onder ogen zien voorbereid zijn .

    Herlees en stuur door. Leef er eens een tijdje zodat steeds meer herkenbaar aan gebeurtenissen in de Eu.

  18. Wel raar want bijna alle staats schulden zijn verzekert bij Amerikaanse verzekeraars.
    Als europa en de euro uit elkaar vallen draaien de Amerikanen er voor op dan is de dollar ook niets meer waard en staat China klaar om de wereld op te kopen.

  19. Ehm… wil iemand hier nog op reageren?

    WASHINGTON – De Amerikaanse president Barack Obama heeft donderdag stevig uitgehaald naar het handelsbeleid van China. Daarnaast riep hij Europa op korte metten te maken met de schuldencrisis.

    Eh.. Ja.
    Ojaa! D e S c h u l d e n c r i s i s… he-le-maal vergeten!

    Obama riep Europese politici daarnaast op bij de G20-top begin november met een concreet plan te komen om de schuldencrisis te bestrijden.

    Joh! Dan al?! Concreet? Heh? Say wah!? Que? Por favor?

    http://www.nu.nl/economie/2634990/obama-haalt-china-en-maant-europa.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: