2 reacties

  1. Hahahahaha,

    [b]Dit is toch gewoon basic economie[/b]. Hier hoef je echt geen economie te hebben gestudeerd, zelfs iemand uit de basisklas kan dit uitleggen!
    De redenen zijn zo simpel. [b]Hij, die de grootste productiekracht heeft in de maak industrie en kennis industrie heeft de macht zo simpel is dat en niet anders! (Oostenrijkse school!)[/b]

    [b]Hij die niets kan of produceert (helaas gaat dit inmiddels op voor de meeste Eurolanden, behalve Duitsland)[/b] heeft geen tot bijna geen macht. Ik hoef toch niet uit te leggen dat de maak industrie voor de helft al verdwenen is, waar is Philips, Mitsubishi gaat sluiten, ja, staken help echt niks. Scheep- en luchtvaartindustrie is weg, Farmacie is bijna weg (Oss) en zo kan ik nog wel een half uur doorgaan.Rara waar die heen gaan, juist CHINA.
    [b]Het enige wat nog steeds in takt is, zijn de ambtenaren en overheidsbedrijven, maar deze leveren geen rooie cent op en maken NIETS. [/b]Sterker ze worden betaald van onze belastingen, vandaar dat belastingen steeds verder moeten stijgen om dit mega overheidsapparaat in stand te houden.
    Er wordt niets bezuinigd, nee, alleen belastingen worden verhoogd. De mega kosten moeten worden opgebracht, door steeds minder werkenden (omdat er geen fabriek overblijft!). Tel daarbij de vergrijzing in de Eurolanden op en het moet wel mis gaan.
    [b]Lang leven de nieuwe leider…..CHINA.[/b]

  2. Doet me denken aan die ouwe Romeinen die een mooi gezegde hadden: Bij een compromis zijn er twee partijen ontevreden. Verder is de stelling one ruler is better etc. m.i. volkomen terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: