Schrijver, econoom, edelmetaalspecialist en stichter van GoldSilver.com – Mike Maloney aan het woord.  Met de videoreeks The Hidden Secrets of Money leverde hij een uniek werkstuk af voor zij die alles willen weten over geld, goud en economie.  We presenteren u eerst een uiteenzetting van de maker.

[youtube id=”k2U0RT-sz5o” align=”center”]

Op de site HiddenSecretsOfMoney.com vindt u vervolgens de volledige reeks video’s op een rij :

Deel 1 : Currency vs Money

Deel 2 : Seven Stages of Empire

Deel 3 : From Dollar Crisis to Golden Opportunity

Maloney biedt dit alles gratis aan “with a mission to help every person build real wealth (…) to be ready for your future”. Een must!

 

Eén reactie

  1. ik las net dit artikel: http://www.beurs.com/2013/09/23/is-obama-verslaafd/31078 volgens dit artikel heeft Obama in 4 jaar tijd e staatsschuld van de VS verdubbeld, dat wil zeggen; alle schuld opgebouwd in ongeveer 200 jaar VS geschiedenis is in vier jaar Obama verdubbeld, de schuldopbouw van alle presidenten tot en met Bush heeft Obama in 1 ambtstermijn gemaakt. Dit is onvoorstelbaar veel geld, als dit dit waar is, waarom is dit geen voorpaginanieuws in de media, dit kan toch niet goed uitpakken. ik denk dat zelfs het financiele bestuur van Galigula in de romeinse tijd niet zo’n grote schuld heeft gecreeerd dan het bestuur van Obama nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: