Er gelden op Biflatie.nl algemene huisregels

Bezoekers hebben de mogelijkheid om op Biflatie.nl te reageren op de artikelen die worden geplaatst. We waarderen kwalitatieve economische annotaties, links en ideeën ten zeerste! Wanneer u een reactie achterlaat gaat u akkoord met de volgende huisregels:

• Reageer “Ontopic”. Enkele berichten naast de kwestie zijn geen ramp, maar slowchat is niet toegestaan. Deze reacties worden verwijderd.
• Spammen is niet toegestaan op welke wijze dan ook.
• Gebruik geen discriminerende, kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende of seksuele teksten, die in strijd zijn met de normen van goed fatsoen. Deze reacties worden verwijderd. Ook geeen reacties in alleen hoofdletters.
• Plaats bij een gekopieerde tekst van een andere website altijd een link naar het desbetreffende artikel.
• Reclame voor websites, die niet rechtstreeks verbonden zijn met het onderwerp of geen toegevoegde waarde hebben, zijn niet toegestaan.

Bij twijfel over de regels en/of meningsverschillen beslist een moderator, of iemand van het team van Biflatie.nl

Biflatie.nl behoudt het recht een gebruiker bij misdragingen/provocerend gedrag tijdelijk of voorgoed te bannen. Wanneer u enige vorm van schending van copyrights of andere vormen van overtreding van de bovengenoemde regels ziet, dan kunt u dat melden via de link ‘melden aan beheerder’. Wij zullen dit dan zo spoedig mogelijk onderzoeken en de nodige maatregelen nemen.

Privacy:

Bij het plaatsen van een reactie is het onvermijdelijk dat u enige persoonlijke gegevens achterlaat. Biflatie.nl zal onder géén enkele voorwaarde deze gegevens verkopen/doorsturen aan derden. Het staat u volledig vrij gegevens te verstrekken aan Biflatie.nl. Wanneer gegevens worden verstrekt, zullen deze zorgvuldig en zo anoniem mogelijk worden behandeld. Lees hier meer over de cookie verklaring.

Aansprakelijkheid:

Biflatie.nl is in géén geval aansprakelijk voor beschadiging in welke vorm dan ook, door gebruik van onze website of met tijdelijke onmogelijkheid deze website te raadplegen. Biflatie.nl is in géén geval auteursrechtelijk aansprakelijk voor content geplaatst door onze bezoekers. Wij proberen de geposte berichten zo goed mogelijk te zuiveren van enige vorm van overtredingen. Mocht onverhoopt toch een bericht tegenkomen welke uw rechten schend, gelieve dan een mail te sturen naar info{at}biflatie.nl.

Artikelen

Het verspreiden van artikelen van Biflatie.nl is toegestaan, mits er een hyperlink naar Biflatie.nl en de vermelding van de auteur als bron bij wordt geplaatst.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: