Tron

Tron (TRX) is veel besproken project, het is namelijk opgezet door Justin Sun welke de CEO is. Maar wat is Tron nu precies? Tron is een operatief blockchain netwerk dat als doel heeft om in te zetten voor dagelijkse activiteiten die te maken hebben met technologie. Waar Bitcoin een klein aantal transacties per seconde aan kan, geeft Tron aan dat ze enkele duizenden transacties per seconde aankunnen waardoor het door veel meer applicaties gebruikt kan worden met veel gebruikers.

Tron

(TRX) is in 2017 opgericht door de non-profit organisatie Tron Foundation met als SEO Justin Sun. Justin Sun is niet alleen bekend vanwege het feit dat hij voorheen vertegenwoordiger en adviseur van Ripple was, hij is als CEO van Tron bekend om zijn hypestrategie op Twitter. 

Tron is een gedecentraliseerd blockchain platform dat zich met name focust op de wereld van entertainment, gaming en social media. Met Tron kunnen content makers zonder tussenpersoon (P2P) hun content delen. In 2018 heeft Tron Bittorent overgenomen om zo de gebruikers aan het platform te koppelen. 

Het project richt zich met name op de entertainment, content en gaming industrie welke erg groot is. Met name in China waar deze markt gigantisch is. Tron heeft ambitieuze doelstellingen, zij willen richten op meerdere markten, namelijk: het zorgen dat bestanden gedeeld kunnen worden, het creëren van content door financiële beloningen te geven, zorgen dat content creators hun eigen persoonlijke token kunnen geven en ten slotte willen ze de gaming industrie decentralizeren. Zo heeft Tron in 2018 al Bittorent overgenomen om deze gebruikers aan zijn platform te koppelen.

Tron is hierdoor namelijk één van de meest populaire blockchain netwerken om DApps op te bouwen.  De CEO van Tron is Justin Tron welke in 1990 is geboren en in Forbes Asia heeft gestaan bij ondernemers onder de 30 jaar. De token van Tron heet TRX en is te verhandelen op Bitvavo, Bitcoinmeester en Litebit.

Tron koers verwachting 2021 – 2025  – De prijs van Tron

De Tronix (TRX) is het token dat wordt gebruikt op het Tron platform. Gebruikers kunnen hiermee betalen voor allerlei soorten digitaal content zoals films en games. Wanneer je als consument een aankoop doet betaal je met de TRX-token en wordt deze direct naar de wallet van de content maker gestuurd. 

In tegenstelling tot bijvoorbeeld Bitcoin brengt Tron amper transactiekosten in rekening. Je betaalt voor een transactie 0.0001 TRX. De waarde van 1 TRX is op het moment van schrijven $0.0294. 

Wil je Tronix kopen dan kan dat door ze in te wisselen voor ander cryptocurrency op bijvoorbeeld Binance of Liqui. Het is nog niet mogelijk om Tronix aan te kopen met fiat-valuta’s. 

Hieronder vind je de prijsgrafiek van Tron. Hiermee heb je een analyse wat de prijs heeft gedaan in het verleden. Ook vindt je de mogelijkheid om direct de crypto te kopen.

Tron kopen

 

Tron kopen of verkopen

Wil je Tron kopen via iDeal of andere betrouwbare betaalmethodes? Dat kan dat het best via een aantal platformen en exchanges met een goede reputatie. De beste opties in Nederland zijn Bitvavo, Bitcoinmeester, Litebit en Binance.

Beste websites om Tron (TRX) te kopen in Nederland

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=Bitvavo

Beste exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br />
<p class=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9.2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

9.1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=Plus500

Grootste CFD broker

Rating

8.5

Aantal cryptocurrencies

20

BekijkPlus500
 /></a><br />
<p class=Kraken

Internationale exchange

Rating

8.1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Bij bovengenoemde exchanges kan je allemaal Tron kopen, verkopen en traden. Het grote voordeel is dat je eenvoudig via iDeal kan afrekenen en ook bij het verkopen het binnen 24 uur weer op je bankrekening staat. Ten slotte hebben al deze platformen een erg goede reputatie en zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je de crypto koopt, heb je het ook direct in je wallet staan op het platform.

Wat zijn dan de verwachtingen van Tron coin?

Tron heeft een toegewijd in-house ontwikkelingsteam met een ambitieuze roadmap. 

Sinds 7 juli 2020 begeeft Tron zich in de Great Voyage fase waarin ze het mogelijk willen maken dat je een eigen token kan lanceren op het netwerk. De fase die daar in 2021 op volgt heet Apollo en is erop gericht om zonder fee’s Tronix over te dragen. 

In 2023 zal de fase Start Trek van start gaan waarin een eigen online gaming platform wordt opgezet. De laatste fase, Eternity, moet in 2025 gelanceerd worden waarin ze verder bouwen op de vorige fases en het mogelijk maken om crowdfunding op te zetten voor games. 

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van een cryptocurrency is, is dat je weet waar het bedrijf mee bezig is. De nieuwe ontwikkelingen zullen zorgen voor een grotere adoptie en een verandering van de prijs uiteindelijk.

De toekomst van Tron

Met alle ambitieuze toekomstplannen van Tron verwachten sommigen dat de koers van de Tronix in de toekomst zal gaan stijgen. Dit is echter geen zekerheid. Wat de koers zal gaan doen hangt af van vraag en aanbod op de cryptocurrency markt. Het lijkt erop dat de crypto in populariteit blijft stijgen, dat zou mogelijk betekenen dat de koers van de Tronix in de toekomst ook zal gaan stijgen. De cryptomarkt blijft echter onvoorspelbaar en investeren in crypto blijft altijd een risico. 

Zo is het team achter Tron dus druk bezig met nieuwe innovaties wat erg positief is voor de toekomst. De Tron toekomstprijs zal ook geheel afwachten zijn hoe al deze bovengenoemde punten gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. De plannen en Tron koers verwachting voor 2021 – 2025 zien er in ieder geval goed uit. Veel kiezen er dan ook al voor om in te stappen voor de Tron koers verwachtingen van 2021.

Zijn er dan voorspellingen te doen over de prijsverwachting van de Tron coin koers?

Helaas is dat niet mogelijk. Belangrijk is het om naar de roadmap te kijken van een blockchain project. Kijk daarom naar het team, de visie, de doelstellingen, de samenwerkingen en ontwikkelingen waar ze mee bezig zijn en waar ze naartoe willen werken. Dit geeft een goed toekomstbeeld van Tron (TRX).

Interesse om meer te weten over andere cryptocurrencies? Bekijk hieronder de complete lijst van cryptocurrencies waar wij over geschreven hebben.

Crypto overzicht footer

Bekijk het overzicht van Biflatie.nl over andere cryptocurrency:
ZilliqaDigibyte
Cosmos
MoneroTezos
IconStellarTronUniswapDash
WavesFilecoinYearn FinancePolkadotCardano
AaveZcashThetaOMG NetworkCompound
Bitcoin CashNeoOntologyRENOcean Protocol
Bitcoin SVLoopringKyber NetworkEthereumRipple
VechainChainlinkLitecoinSynthetix
Celsius
The Graph
Dogecoin
UMA
Maker
FTX Token
Decred
Kusama
Elrond
Loopring
Algorand
OMG Network
Reserve Rights
Ocean Protocol
BandProtocol
Verge
Ethereum Classic
EOS
Binance Coin
DAI
Revain
REN

Veel bekende traders en experts hebben een positieve prognose van Tron zoals deze bijvoorbeeld.

Wil je gebruik maken van het traden van futures om kans te maken op hogere rendementen als de prijs stijgt? Dan kan je het beste gebruik maken van de Binance futures hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.