Tron

0

Tron (TRX) is veel besproken project, het is namelijk opgezet door Justin Sun welke de CEO is. Maar wat is Tron nu precies? Tron is een operatief blockchain netwerk dat als doel heeft om in te zetten voor dagelijkse activiteiten die te maken hebben met technologie. Waar Bitcoin een klein aantal transacties per seconde aan kan, geeft Tron aan dat ze enkele duizenden transacties per seconde aankunnen waardoor het door veel meer applicaties gebruikt kan worden met veel gebruikers. Tron

Het project richt zich met name op de entertainment, content en gaming industrie welke erg groot is. Met name in China waar deze markt gigantisch is. Tron heeft ambitieuze doelstellingen, zij willen richten op meerdere markten, namelijk: het zorgen dat bestanden gedeeld kunnen worden, het creëren van content door financiële beloningen te geven, zorgen dat content creators hun eigen persoonlijke token kunnen geven en ten slotte willen ze de gaming industrie decentralizeren. Zo heeft Tron in 2018 al Bittorent overgenomen om deze gebruikers aan zijn platform te koppelen.

Tron is hierdoor namelijk één van de meest populaire blockchain netwerken om DApps op te bouwen.  De CEO van Tron is Justin Tron welke in 1990 is geboren en in Forbes Asia heeft gestaan bij ondernemers onder de 30 jaar. De token van Tron heet TRX en is te verhandelen op Bitvavo, Bitcoinmeester en Litebit.

Tron koersDe prijs van Tron

Hieronder vind je de prijsgrafiek van Tron. Hiermee heb je een analyse wat de prijs heeft gedaan in het verleden. Ook vindt je de mogelijkheid om direct de crypto te kopen.

Tron verwachting – De laatste Tron koers

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van een cryptocurrency is, is dat je weet waar het bedrijf mee bezig is. De nieuwe ontwikkelingen zullen zorgen voor een grotere adoptie en een verandering van de prijs uiteindelijk. Tron kopen

Zo is het team achter Tron dus druk bezig met nieuwe innovaties wat erg positief is voor de toekomst. De Tron toekomstprijs zal ook geheel afwachten zijn hoe al deze bovengenoemde punten gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. De plannen en verwachting voor 2021 – 2025 zien er in ieder geval goed uit.

Tron kopen of verkopen

Wil je Tron kopen via iDeal of andere betrouwbare betaalmethodes? Dat kan dat het best via een aantal platformen en exchanges met een goede reputatie. De beste opties in Nederland zijn Bitvavo, Bitcoinmeester, Litebit en Binance.

Beste websites om Tron (TRX) te kopen in Nederland

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Commissions

9.5

Current Offers

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br />
<p class=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Commissions

9,2

Current Offers

100+

BekijkBinance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Commissions

8,9

Current Offers

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=Plus500

Grootste CFD broker

Commissions

8,5

Current Offers

20

BekijkPlus500
 /></a><br />
<p class=Kraken

Internationale exchange

Commissions

8,1

Current Offers

25

BekijkKraken

Bij bovengenoemde exchanges kan je allemaal Tron kopen, verkopen en traden. Het grote voordeel is dat je eenvoudig via iDeal kan afrekenen en ook bij het verkopen het binnen 24 uur weer op je bankrekening staat. Ten slotte hebben al deze platformen een erg goede reputatie en zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je de crypto koopt, heb je het ook direct in je wallet staan op het platform.

Interesse om meer te weten over andere cryptocurrencies? Bekijk hieronder de complete lijst van cryptocurrencies waar wij over geschreven hebben.

Crypto overzicht

Bekijk het overzicht van Biflatie.nl over andere cryptocurrency:
ZilliqaDigibyteCosmosMoneroTezos
IconStellarTronUniswapDash
WavesFilecoinYearn FinancePolkadotCardano
AaveZcashThetaOMG NetworkCompound
Bitcoin CashNeoOntologyRENOcean Protocol
Bitcoin SVLoopringKyber NetworkEthereum

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.