Solana verwachting

Rank: #5

Solana (SOL) koers

$145,28 prijs (+3,18%)

Solana omrekenen (Solana to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$67.039.971.887$1.528.326.068+3,18%461.693.071578.162.226

Solana prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,20% +2,98% 8,48% 7,63% +934,14%
USD +0,20% +3,18% 9,24% 8,93% +912,79%
ETH 0,11% 2,31% 6,20% 24,66% +365,99%
Sinds All time high Solana Type
Onbekend$259,96spartan group portfolio

Wil je investeren in crypto dan kun je uit een groot aantal munten kiezen. Na een beetje zoeken heb je een cryptomunt op het oog. Maar moet je deze Solana kopen of niet? Is Solana een goede investering? En wat is de Solana verwachting koers op de lange termijn voor 2025-2026-2027?

Er zijn al heel wat crypto-deskundigen geweest die de code hebben proberen te kraken. De code om de Solana toekomst en de Solana lange termijn prijs te voorspellen. Helaas is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan. De Solana koers is niet exact te voorspellen vanwege het wisselvallige karakter van crypto. Desondanks kunnen we wel een Solana prognose en Solana analyse maken.

Solana ook wel bekend als SOL heeft op dit moment een koers van $145,28. Inmiddels staat de coin op positie 5 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Solana koers $73.738,00 geweest. Nog niet in het bezit van Solana, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Bitvavo

Een leuk feitje, wist je dat Solana al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de Solana koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Solana prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je Solana kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Solana. Op basis van deze informatie kan je zelf een Solana koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Solana zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Solana gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Wil je Solana kopen? Ga naar Bitvavo

Solana in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Solana:

  • Huidige prijs: $145,28
  • All time high: $259,96
  • All time low: $0,50
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Solana.

Social media

Benieuwd hoeveel er over deze coin wordt gesproken op social media? Lees het af in deze handige grafiek.

Niet alleen op social media wordt er over deze valuta gesproken. Ook zoeken dagelijks mensen op Google naar deze munt. Ontdek de zoektrend via deze widget van Google Trends.

Deze grafiek laat zien hoe populair de zoekterm Solana relatief is. De getallen op de y-as zijn dan ook relatief en geven niet een absoluut aantal zoekopdrachten. Dat aantal ligt vele malen hoger, omdat veel mensen op zoek zijn naar informatie over Solana en de Solana koers verwachting.

Solana koers details

Solana prijs$145,28Marktkapitaal dominantie2,64%
Markt cap rang5All time high koers$259,96
Circulerend aanbod461.693.071All time low koers$0,50
Totaal aanbod578.162.226Prijs tegenover all time highdaling van 44,08%
Maximaal aanbodOnbekendPrijsverandering 1 jaarstijging van 912,79%
Marktkapitaal$67.039.971.887Prijsverandering 30 dagendaling van 8,93%

Solana koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Solana koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Solana koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Solana.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2021 $100,21 $259,44 $12,38 $0 $0 0 136%
2022 $57,92 $179,34 $8,13 $0 $0 0 133%
2023 $29,28 $123,35 $9,84 $0 $0 0 92%

Solana kopen in 2024 - SOL koers verwachting

Wil je weten wat de verwachting voor Solana is in 2024, dan is het goed om te kijken naar het verleden. Aan de geschiedenis van de Solana prijs en de koers van Solana valt veel af te lezen. Als een bepaalde cryptomunt in het verleden een sterk schommelende koers had, is de kans groot dat die trend zich voortzet. Je kunt op basis hiervan een voorzichtige Solana voorspelling maken en bepalen of je Solana gaat kopen of niet.

Solana verwachting koers lange termijn | 2025-2026-2027

Het maken van een Solana koers verwachting voor 2025 en de jaren erna is iets makkelijker. Voor de SOL verwachting op lange termijn kun je data over een langere periode gebruiken en de trends volgen. Als je Solana wil kopen en de koers is al een tijdje aan het stijgen, dan is er een grote kans dat dit zo blijft. De Solana verwachting is in dat geval gunstig.

Dit is overigens niet de enige graadmeter om te bepalen wat de SOL crypto verwachting voor de toekomst is. Lees ook crypto nieuws over Solana om een betere inschatting te maken van de toekomst van Solana. Als de Solana crypto verwachting vaak in het nieuws is dan kan dat voor een hype zorgen. Ook het nieuws over nieuwe diensten of features kan zorgen voor een stijging van de Solana prijs

Vandaag SOL kopen of niet?

Dan blijft de vraag of je Vandaag Solana zou moeten kopen of niet? En of Solana een goede investering is. Crypto-deskundigen zeggen dat het sowieso slim is om crypto te zien als een investering op de lange termijn. Dat geldt ook voor de koers van Solana. Kijk wel eerst naar de trend van de Solana koers. Is die sterk aan het dalen dan is het niet het juiste moment om te kopen. Stijgt de Solana koers dan is het een beter moment om te kopen.

Waar Solana kopen?

Of je Solana nu gaat kopen of niet, kies de juiste plek om je crypto te kopen. Bitvavo is een van de beste opties. Niet alleen omdat ze Nederlandse marktleider zijn en verantwoording moeten afdragen aan De Nederlandsche Bank. Er zijn nog een aantal goede redenen te benoemen.

Bitvavo heeft naast Solana nog meer dan 200 cryptomunten. Die kun je kopen en verkopen voor slechts een zeer klein percentage. En dat allemaal via een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je slechts een paar seconden nodig hebt om Solana te kopen en verkopen.

Vragen over Solana

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen over Solana.

Overweeg je om Solana te kopen, bekijk dan eerst het actuele nieuws over Solana. Dit kan je een goed beeld idee geven of Solana gaat dalen of juist stijgen. Zie je een stijgende trend, dan kun je Solana kopen.

Het is moeilijk te voorspellen wat Solana op de korte termijn doet. Om een idee te krijgen van de Solana verwachting voor 2024 kijk naar de geschiedenis van de Solana koers. Zie je een langdurige stijgende lijn dan is dat positief. Zullen er binnenkort nieuwe functies uitgebracht worden dan heeft ook dat waarschijnlijk positieve impact op de koers van Solana.

Wil je vandaag Solana kopen, kijk dan eerst even naar het Solana nieuws live. Zie je grote schommelingen in de koers van Solana, dan kun je beter nog even afwachten. Zie je een stijgende lijn over een langere periode, dan is dat waarschijnlijk een goed moment om in te stappen.

Er zijn meerdere plekken waar je Solana kunt kopen. Onze voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Dit is het grootste Nederlandse platform. Andere prima opties zijn Coinmerce en Finst.

We kunnen nog niet exact zeggen wat de Solana verwachting voor 2030 is. Wat we wel zien is dat de algemene trend is dat de koers van cryptomunten langzaam aan het stijgen zijn. Het lijkt alsof de rek er nog lang niet uit is. Experts geven aan dat crypto waaronder Solana een goede investering is voor de lange termijn.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: