Algorand

Algorand is een blockchain project dat in 2017 is opgericht door MIT-professor Silvio Micali, tevens de winnaar van de Turning Award. Algorand is een volledig gedecentraliseerde, veilige en schaalbare blockchain die een gemeenschappelijk platform biedt voor het bouwen van producten en diensten voor een grenzeloze economie. De Algorand technologie voltooid blokken in enkele seconden. Dit in tegenstelling tot de consensusmechanismen van de eerste generatie.

Algorand koersDe prijs van Algorand Algorand koers verwachting

Algorand heeft gekozen voor een opvallende en afwijkende handelswijze als het gaat om de ALGO-tokens. Validators worden niet beloont met nieuw gemaakte tokens. Algorand stelt dat de gebruikers in staat zelf te bepalen wat ze met de munt doen en hoeveel deze waard is. Nieuwe tokens worden verdeeld tussen iedereen die een bepaalde hoeveelheid van de valuta in zijn wallet heeft. In totaal zullen er slechts 10 miljard tokens uitgegeven worden op het netwerk. De Algorand foundation houdt deze voorraad continu in de gaten en zodat men een voorspelling kan doen over wanneer deze voorraad op is. Men verwacht dat er binnen 5 jaar na de lancering geen tokens meer beschikbaar zijn.

Officieel startte Algorand in 2019 en bij de ICO haalde Algorand meer dan 60 miljoen dollar op en verkocht 25 miljoen ALGO. Dat was direct ook de hoogste koerswaarde die Algorand tot dusver heeft bereikt.

Algorand koers verwachting 2021 – 2025 – De laatste Algorand prognose

Uitspraken doen over de koers verwachting van Algorand is lastig dan wel vrijwel onmogelijk. Niemand kan in de toekomst kijken en voorspellen wat er staat te gebeuren. De wereld van de cryptocurrency is enorm volatiel en dagelijks nieuws kan van grote invloed zijn op de cryptokoers.

Cryptocurrency is de afgelopen jaren enorm in populariteit gegroeid en lijkt te blijven groeien. Dit is positief voor Algorand en de koets verwachting voor de toekomst.

Algorand is een relatief jong project. Dit maakt dat er weinig historische koersdata beschikbaar is om inzicht te geven in welke richting de koers mogelijk zal bewegen. De prognose voor Algorand is afhankelijk van toekomstige ontwikkelingen van de blockchain en de implementatie van de roadmap. Ondanks de korte bestaansperiode heeft Algorand een duidelijke visie. Ondanks dat Algorand grote beloften doet en voor verbetering op het netwerk zorgt heeft het door haar korte bestaansperiode nog geen grote community verworven. Hierdoor ligt de koers nog relatief laag.

Sinds de start in 2019 hebben er nog geen forks op het netwerk plaatsgevonden. Dit kan een teken zijn dat het netwerk goed draait. Het afgelopen jaar heeft Algorand zich geconcentreerd op het verbeteren van het protocol. Hiermee kan Algorand op lange termijn betere dienstverlening, groei en duurzaamheid garanderen. Dit jaar is Algorand koers technisch goed begonnen en wanneer deze groeiende trend zich voortzet is het hard op weg een nieuwe ATH te behalen.

Op langere termijn zal Algorand zich moeten onderscheiden van de vele nieuwe en bestaande projecten om zo nieuwe gebruikers naar zich toe te trekken. Wanneer ontwikkelaars nieuwe producten op de Algorand blockchain maken trekken deze ook nieuwe gebruikers aan. Indien dit lukt dan ziet de toekomst en de koers verwachting van Algorand er positief uit.

Algorand kopen of verkopen

Wil je Algorand kopen via iDeal of andere betrouwbare betaalmethodes? Dat kan dat het best via een aantal platformen en exchanges met een goede reputatie. De beste opties in Nederland zijn Bitcoinmeester, Litebit en Binance

Beste websites om Algorand (ALGO) te kopen in Nederland

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=Bitvavo

Beste exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br />
<p class=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9.2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

9.1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=Plus500

Grootste CFD broker

Rating

8.5

Aantal cryptocurrencies

20

BekijkPlus500
 /></a><br />
<p class=Kraken

Internationale exchange

Rating

8.1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Bij bovengenoemde exchanges kan je allemaal Algorand kopen, verkopen en traden. Het grote voordeel is dat je eenvoudig via iDeal kan afrekenen en ook bij het verkopen het binnen 24 uur weer op je bankrekening staat. Ten slotte hebben al deze platformen een erg goede reputatie en zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je de crypto koopt, heb je het ook direct in je wallet staan op het platform.

Interesse om meer te weten over andere cryptocurrencies? Bekijk hieronder de complete lijst van cryptocurrencies waar wij over geschreven hebben.

Aandelen overzicht footer

Biflatie.nl heeft ook over andere aandelen geschreven:
Airbnb aandelenTwitter aandelenSnapchat aandelenAmazon aandelenNIO aandelen
Palantir aandelenMicrosoft aandelenNetflix aandelenJD.com aandelenAlibaba aandelen
Zoom aandelenTesla aandelenGoudmijn aandelenAir France KLM aandelenBeyond Meat aandelen
Spotify aandelen

Veel bekende traders en experts hebben een positieve prognose van Algorand zoals deze bijvoorbeeld.

Wil je gebruik maken van het traden van futures om kans te maken op hogere rendementen als de prijs stijgt? Dan kan je het beste gebruik maken van de Binance futures hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.