Stellar

0

Stellar (XLM), een steeds bekendere crypto, is een open netwerk dat als doel heeft om geld te verhuizen en vast te houden. Het project is in 2014 live gegaan met het doel om de mensen wereldwijd de mogelijkheid te geven te banken. Inmiddels heeft het project meer als doelstelling om financiële instanties met elkaar te connecten dankzij blockchain technologie. Stellar xlm

De token van Stellar heet XLM, deze zorgt als een brug ervoor dat het verschuiven van geld minder duur is buiten de grens. Dit zou er voor zorgen dat financiële transacties internationaal uitgevoerd kunnen worden tegen de laagste kosten. Hiermee daagt het payment providers uit welke vaak hoge kosten in rekening brengen. Het doel voor Stellar is om steeds meer financiële organisaties aan zich te binden waar ze goed mee bezig. Op de website van Stellar vindt je daarom ook een lijst van samenwerkingen.

Stellar lijkt veel op Ripple, wat ook zeker klopt. Het is namelijk een hard fork van Ripple, waardoor er meerdere functies nog hiervan zijn overgebleven. De token van Stellar heet XLM en is te verhandelen op Bitvavo, Bitcoinmeester en Litebit.

Stellar koers De prijs van Stellar

Hieronder vind je de prijsgrafiek van Stellar. Hiermee heb je een analyse wat de prijs heeft gedaan in het verleden. Ook vindt je de mogelijkheid om direct de crypto te kopen.

Stellar koers

Stellar kopen of verkopen

Wil je Stellar kopen via iDeal of andere betrouwbare betaalmethodes? Dat kan dat het best via een aantal platformen en exchanges met een goede reputatie. De beste opties in Nederland zijn Bitvavo, Bitcoinmeester, Litebit en Binance.

Beste websites om Stellar (XLM) te kopen in Nederland

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Commissions

9.5

Current Offers

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br />
<p class=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Commissions

9,2

Current Offers

100+

BekijkBinance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Commissions

8,9

Current Offers

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=Plus500

Grootste CFD broker

Commissions

8,5

Current Offers

20

BekijkPlus500
 /></a><br />
<p class=Kraken

Internationale exchange

Commissions

8,1

Current Offers

25

BekijkKraken

Bij bovengenoemde exchanges kan je allemaal Stellar kopen, verkopen en traden. Het grote voordeel is dat je eenvoudig via iDeal kan afrekenen en ook bij het verkopen het binnen 24 uur weer op je bankrekening staat. Ten slotte hebben al deze platformen een erg goede reputatie en zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je de crypto koopt, heb je het ook direct in je wallet staan op het platform.

Interesse om meer te weten over andere cryptocurrencies? Bekijk hieronder de complete lijst van cryptocurrencies waar wij over geschreven hebben.

Crypto overzicht

Bekijk het overzicht van Biflatie.nl over andere cryptocurrency:
ZilliqaDigibyte
Cosmos
MoneroTezos
IconStellarTronUniswapDash
WavesFilecoinYearn FinancePolkadotCardano
AaveZcashThetaOMG NetworkCompound
Bitcoin CashNeoOntologyRENOcean Protocol
Bitcoin SVLoopringKyber NetworkEthereumRipple
VechainChainlink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.