Internet Computer verwachting

Rank: #28

Internet Computer (ICP) koers

$7,95 prijs (0,37%)

Internet Computer omrekenen (Internet Computer to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$3.683.869.986$97.338.5670,37%465.398.442520.022.864

Internet Computer prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +2,35% 0,76% 10,96% 34,58% +90,92%
USD +2,33% 0,37% 10,97% 35,27% +87,72%
ETH +1,12% +2,11% 6,29% 27,50% +5,48%
Sinds All time high Internet Computer Type
Onbekend$700,65blockchain capital portfolio

Wil je investeren in crypto dan kun je uit een groot aantal munten kiezen. Na een beetje zoeken heb je een cryptomunt op het oog. Maar moet je deze Internet Computer kopen of niet? Is Internet Computer een goede investering? En wat is de Internet Computer verwachting koers op de lange termijn voor 2025-2026-2027?

Er zijn al heel wat crypto-deskundigen geweest die de code hebben proberen te kraken. De code om de Internet Computer toekomst en de Internet Computer lange termijn prijs te voorspellen. Helaas is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan. De Internet Computer koers is niet exact te voorspellen vanwege het wisselvallige karakter van crypto. Desondanks kunnen we wel een Internet Computer prognose en Internet Computer analyse maken.

Internet Computer ook wel bekend als ICP heeft op dit moment een koers van $7,95. Inmiddels staat de coin op positie 28 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Internet Computer koers $73.738,00 geweest. Nog niet in het bezit van Internet Computer, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Bitvavo

Een leuk feitje, wist je dat Internet Computer al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de Internet Computer koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Internet Computer prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je Internet Computer kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Internet Computer. Op basis van deze informatie kan je zelf een Internet Computer koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Internet Computer zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Internet Computer gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Wil je Internet Computer kopen? Ga naar Bitvavo

Internet Computer in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Internet Computer:

  • Huidige prijs: $7,95
  • All time high: $700,65
  • All time low: $2,87
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Internet Computer.

Social media

Benieuwd hoeveel er over deze coin wordt gesproken op social media? Lees het af in deze handige grafiek.

Niet alleen op social media wordt er over deze valuta gesproken. Ook zoeken dagelijks mensen op Google naar deze munt. Ontdek de zoektrend via deze widget van Google Trends.

Deze grafiek laat zien hoe populair de zoekterm Internet Computer relatief is. De getallen op de y-as zijn dan ook relatief en geven niet een absoluut aantal zoekopdrachten. Dat aantal ligt vele malen hoger, omdat veel mensen op zoek zijn naar informatie over Internet Computer en de Internet Computer koers verwachting.

Internet Computer koers details

Internet Computer prijs$7,95Marktkapitaal dominantie0,15%
Markt cap rang28All time high koers$700,65
Circulerend aanbod465.398.442All time low koers$2,87
Totaal aanbod520.022.864Prijs tegenover all time highdaling van 98,87%
Maximaal aanbodOnbekendPrijsverandering 1 jaarstijging van 87,72%
Marktkapitaal$3.683.869.986Prijsverandering 30 dagendaling van 35,27%

Internet Computer koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Internet Computer koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Internet Computer koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Internet Computer.

Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.

Internet Computer kopen in 2024 - ICP koers verwachting

Wil je weten wat de verwachting voor Internet Computer is in 2024, dan is het goed om te kijken naar het verleden. Aan de geschiedenis van de Internet Computer prijs en de koers van Internet Computer valt veel af te lezen. Als een bepaalde cryptomunt in het verleden een sterk schommelende koers had, is de kans groot dat die trend zich voortzet. Je kunt op basis hiervan een voorzichtige Internet Computer voorspelling maken en bepalen of je Internet Computer gaat kopen of niet.

Internet Computer verwachting koers lange termijn | 2025-2026-2027

Het maken van een Internet Computer koers verwachting voor 2025 en de jaren erna is iets makkelijker. Voor de ICP verwachting op lange termijn kun je data over een langere periode gebruiken en de trends volgen. Als je Internet Computer wil kopen en de koers is al een tijdje aan het stijgen, dan is er een grote kans dat dit zo blijft. De Internet Computer verwachting is in dat geval gunstig.

Dit is overigens niet de enige graadmeter om te bepalen wat de ICP crypto verwachting voor de toekomst is. Lees ook crypto nieuws over Internet Computer om een betere inschatting te maken van de toekomst van Internet Computer. Als de Internet Computer crypto verwachting vaak in het nieuws is dan kan dat voor een hype zorgen. Ook het nieuws over nieuwe diensten of features kan zorgen voor een stijging van de Internet Computer prijs

Vandaag ICP kopen of niet?

Dan blijft de vraag of je Vandaag Internet Computer zou moeten kopen of niet? En of Internet Computer een goede investering is. Crypto-deskundigen zeggen dat het sowieso slim is om crypto te zien als een investering op de lange termijn. Dat geldt ook voor de koers van Internet Computer. Kijk wel eerst naar de trend van de Internet Computer koers. Is die sterk aan het dalen dan is het niet het juiste moment om te kopen. Stijgt de Internet Computer koers dan is het een beter moment om te kopen.

Waar Internet Computer kopen?

Of je Internet Computer nu gaat kopen of niet, kies de juiste plek om je crypto te kopen. Bitvavo is een van de beste opties. Niet alleen omdat ze Nederlandse marktleider zijn en verantwoording moeten afdragen aan De Nederlandsche Bank. Er zijn nog een aantal goede redenen te benoemen.

Bitvavo heeft naast Internet Computer nog meer dan 200 cryptomunten. Die kun je kopen en verkopen voor slechts een zeer klein percentage. En dat allemaal via een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je slechts een paar seconden nodig hebt om Internet Computer te kopen en verkopen.

Vragen over Internet Computer

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen over Internet Computer.

Overweeg je om Internet Computer te kopen, bekijk dan eerst het actuele nieuws over Internet Computer. Dit kan je een goed beeld idee geven of Internet Computer gaat dalen of juist stijgen. Zie je een stijgende trend, dan kun je Internet Computer kopen.

Het is moeilijk te voorspellen wat Internet Computer op de korte termijn doet. Om een idee te krijgen van de Internet Computer verwachting voor 2024 kijk naar de geschiedenis van de Internet Computer koers. Zie je een langdurige stijgende lijn dan is dat positief. Zullen er binnenkort nieuwe functies uitgebracht worden dan heeft ook dat waarschijnlijk positieve impact op de koers van Internet Computer.

Wil je vandaag Internet Computer kopen, kijk dan eerst even naar het Internet Computer nieuws live. Zie je grote schommelingen in de koers van Internet Computer, dan kun je beter nog even afwachten. Zie je een stijgende lijn over een langere periode, dan is dat waarschijnlijk een goed moment om in te stappen.

Er zijn meerdere plekken waar je Internet Computer kunt kopen. Onze voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Dit is het grootste Nederlandse platform. Andere prima opties zijn Coinmerce en Finst.

We kunnen nog niet exact zeggen wat de Internet Computer verwachting voor 2030 is. Wat we wel zien is dat de algemene trend is dat de koers van cryptomunten langzaam aan het stijgen zijn. Het lijkt alsof de rek er nog lang niet uit is. Experts geven aan dat crypto waaronder Internet Computer een goede investering is voor de lange termijn.

Andere coins kopen

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: