Internet Computer koers verwachting

Internet Computer verwachting

Rank: #34

Internet Computer (ICP) koers

$3,04 prijs (+1,73%)

Internet Computer omrekenen (Internet Computer to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$1.349.499.179$18.394.058+1,73%444.871.881506.117.279

Internet Computer prijs verschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,36% +1,73% +2,41% 13,16% 53,22%
USD +0,33% +1,73% +1,96% 14,82% 50,07%
ETH +0,22% +1,49% 1,57% 13,42% 59,72%
Sinds All time high Internet Computer Type
Onbekend$700,65alleged sec securities

Internet Computer ook wel bekend als ICP heeft op dit moment een koers van $3,04. Inmiddels staat de coin op positie 34 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Internet Computer koers $69.045,00 geweest. Nog niet in het bezit van Internet Computer, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Bitvavo

Tip: Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus. Niet goed, geld terug.

Een leuk feitje, wist je dat Internet Computer al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de Internet Computer koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Internet Computer prijs, verwachtingen voor 2023, 2025 en nog meer.  

Wil je Internet Computer kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Internet Computer. Op basis van deze informatie kan je zelf een Internet Computer koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Internet Computer zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Internet Computer gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Internet Computer in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Internet Computer:

  • Huidige prijs: $3,04
  • All time high: $700,65
  • All time low: $2,88
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Internet Computer.

Internet Computer Statistieken

Internet Computer prijs$3,04Marktkapitaal dominantie0,12%
Markt cap rang34All time high koers$700,65
Circulerend aanbod444.871.881All time low koers$2,88
Totaal aanbod506.117.279Prijs tegenover all time highdaling van 99,57%
Maximaal aanbodOnbekendPrijsverandering 1 jaardaling van 50,07%
Marktkapitaal$1.349.499.179Prijsverandering 30 dagendaling van 14,82%

Internet Computer koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Internet Computer koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Internet Computer koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Internet Computer.

Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.

Internet Computer verwachting – De laatste Internet Computer koersverwachting

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van Internet Computer ($3,04) is dat je weet waar het bedrijf/project mee bezig is. Nieuwe ontwikkelingen van een project zorgen voor een grotere adoptatie en daardoor uiteindelijk een verandering van de prijs. Je kunt op Bitvavo tegenwoordig makkelijk  verhandelen tegen de laagste fees.

Zo zijn developers die werken aan Internet Computer (Internet Computer) altijd druk bezig met nieuwe innovaties. Vernieuwing is meestal positief voor de toekomst. De Internet Computer toekomstprijs zal ook deelas afhangen van hoe al deze innovaties en ontwikkelingen gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. Op dit moment is de prijs $3,04 maar wat kan de koers op korte en lange termijn doen? 

Koersverwachting Internet Computer korte termijn

Afgelopen 30 dagen is de prijs met daling van 14,82% veranderd in ieder geval. En als we kijken naar een tijdsperiode van 1 jaar, dan is de prijs daling van 50,07% veranderd.

Zijn er dan voorspellingen te doen over de prijsverwachting van Internet Computer?

Eigenlijk is dat niet mogelijk. Belangrijk is het om naar de roadmap te kijken van een blockchain project. Kijk daarom naar het team, de visie, de doelstellingen, de samenwerkingen en ontwikkelingen waar ze mee bezig zijn en waar ze naartoe willen werken. Dit geeft een goed toekomstbeeld van Internet Computer (ICP).

Koersverwachting Internet Computer lange termijn

Over de lange termijn is het iets lastiger om een goede koersverwachting op te stellen. De financiële markt, en de cryptomarkt in het bijzonder, zijn erg volatiel. Dat wil zeggen dat koerswijzigingen vaak voorkomen. De koers van Internet Computer kan snel toenemen, maar ook dalen. Probeer de koersverwachting van Internet Computer op de lange termijn in te schatten door te kijken naar de historie en de roadmap van het project.

Is er geen goede roadmap voor langer dan een jaar, dan is het lastig om een goede koersverwachting te maken. 

Aan de hand van de gegevens die we hebben van Internet Computer is het echter niet lastig om een goede koersverwachting op te stellen. Probeer dit met de beschikbare data zo uitgebreid mogelijk te doen, dan minimaliseer je het risico op inschattingsfouten.

Internet Computer | Een aantal feiten op een rij

Internet Computer staat bekend met de afkorting ICP. De totale supply zal 506.117.279 worden. Bitcoin blijft uiteraard de grootste coin, maar ook de marktwaarde van ICP neemt toe. Het toenemen van marktwaarde betekent dat er steeds meer mensen investeren, inmiddels is de marktwaarde vandaag $1.349.499.179.

Sinds de start van het project op Onbekend is de coin al stijging van 5,13% gestegen.

De ontwikkelingen van Internet Computer – Wees op de hoogte

De roadmap van een project is cruciaal. Daarom is het altijd goed om op de hoogte te zijn waar het project en team mee bezig zijn. Github is een goede manier om te zien hoe actief een project is en het aantal comments toont aan hoeveel aanpassingen er zijn gedaan door de developers.

Blijf zo dus goed op de hoogte van het actuele Internet Computer  (ICP) nieuws. Een andere leuke tip die we graag meegeven is om je ook te abonneren op de Reddit van Internet Computer. Hier vind je wekelijks leuke discussies over het project. Het officiële kanaal van het project kan je hier vinden: https://www.reddit.com/r/dfinity/ 

Veelgestelde vragen over Internet Computer

Op dit moment zijn er 444.871.881 in omloop. Natuurlijk neemt dit aantal toe totdat de limiet bereikt is. Het minen van Internet Computer gaat vooralsnog door.

De koersverwachting van Internet Computer kunnen we je niet zelf geven. Wel geven we je alle data om de Internet Computer koersverwachting op de korte en lange termijn te bepalen.

Deze data wordt ook gebruikt door experts die hun eigen Internet Computer koersverwachting opstellen.

 

Je kan Internet Computer kopen bij verschillende betrouwbare exchanges, zoals eToro en Bitvavo. Dit zijn grote exchanges die Internet Computer kopen en verkopen eenvoudig maken. 

Het is lastig om te bepalen wat Internet Computer waard wordt. Dit is afhankelijk van veel verschillende factoren. Aan de hand van de roadmap, het team dat werkt aan Internet Computer en gegevens die je op deze pagina kan vinden kan wel een inschatting gemaakt worden wat Internet Computer waard wordt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: