Ocean Protocol verwachting

Rank: #186

Ocean Protocol (OCEAN) koers

$0,53 prijs (2,33%)

Ocean Protocol omrekenen (Ocean Protocol to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$230.489.225$35.032.7852,33%434.026.837613.099.141

Ocean Protocol prijs verschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,32% 2,34% +26,19% +20,18% +150,38%
USD +0,25% 2,33% +27,20% +20,21% +152,27%
ETH +0,03% 5,04% +6,20% 2,02% 63,00%
Sinds All time high Ocean Protocol Type
$1,93polygon ecosystem

Ocean Protocol ook wel bekend als OCEAN heeft op dit moment een koers van $0,53. Inmiddels staat de coin op positie 186 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Ocean Protocol koers $64.805,00 geweest. Nog niet in het bezit van Ocean Protocol, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Binance

Een leuk feitje, wist je dat Bitcoin al sinds 2009-01-03 bestaat? Ontdek hier meer over de Bitcoin koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Bitcoin prijs, verwachtingen voor 2021, 2022, 2025 en nog meer.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 data-lazy-src=

Beste exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 data-lazy-src=

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9.2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 data-lazy-src=

Nederlandse exchange

Rating

9.1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkLitebit
 data-lazy-src=

Grote broker voor crypto en aandelen

Rating

8.5

Aantal cryptocurrencies

100

BekijkBitpanda
 data-lazy-src=

Internationale exchange

Rating

8.1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Ocean Protocol koers | Actuele prijs van Ocean Protocol

Wil je Ocean Protocol kopen? Ga naar Binance

Ocean Protocol Statistieken

Ocean Protocol prijs$0,53Marktkapitaal dominantie0,01%
Markt cap rang186All time high koers$1,93
Circulerend aanbod434.026.837All time low koers$0,01
Totaal aanbod613.099.141Prijs tegenover all time highdaling van 72,41%
Maximaal aanbodPrijsverandering 1 jaarstijging van 152,27%
Marktkapitaal$230.489.225Prijsverandering 30 dagenstijging van 20,21%

Historische Ocean Protocol koers

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2019 $0,03 $0,05 $0,01 $4,5 mln $2,0 mln 145,7 mln 139%
2020 $0,22 $0,75 $0,02 $61,6 mln $5,8 mln 280,7 mln 206%

OceaOcean protocoln Protocol (OCEAN) is een op blockchain gebaseerd ecosysteem waar bedrijven en personen data beschikbaar kunnen stellen en door kunnen verkopen doormiddel van ERC-20 tokens. Met andere woorden, een marktplaats voor data.

In augustus vorig jaar onderging de OCEAN coin een flinke koersstijging en de vraag is natuurlijk of dit een voorbode is voor de koersverwachting van Ocean Protocol voor het komende jaar en voor de verwachting op langer termijn.

Een prijsvoorspelling voor OCEAN is helaas lastig maar door te kijken naar de gerealiseerde ontwikkelingen, toekomstplannen en nieuwe samenwerkingen is er wel de zien waar de koers van Ocean Protocol mogelijk naar toe kan gaan.

Ocean Protocol (OCEAN) is een blockchain netwerk ecosysteem dat ervoor zorgt dat personen en bedrijven hun data beschikbaar kunnen stellen en het kunnen verkopen door middel van ERC-20 tokens. Door het protocol van Ocean kunnen meer personen en bedrijven wat verdienen aan hun data en tegelijkertijd hun privacy behouden.

Door het Ocean protocol is elke data service gepresenteerd door een unieke datatoken, deze data wordt gecombineerd wat ervoor zorgt dat derde partijen kunnen opereren met deze data en de publishers van deze data hiervoor betaald kunnen krijgen.

De token van Ocean Protocol heet OCEAN en is te verhandelen op Binance, Bitcoinmeester en Litebit.

Ocean protocol koers – De prijs van Ocean protocol

Ocean Protocol is in 2017 opgericht door Bruce Pon – tevens CEO van BigchainDB – en AI-expert Trent McConaghy. Sinds de lancering van de OCEAN-token maakte de crypto valuta een gestaagde stijging door tot augustus vorig jaar waarna het ineens een enorme sprong maakte. 

Het afgelopen jaar heeft Ocean Protocol zowel een marktplaats als datatokens voor deze marktplaats gelanceerd. Ook is er een proof-of-concepts afgerond met Toyota. Het Ocean Protocol team heeft tot nu toe hard gewerkt aan alle ontwikkelingen en is van plan dit in de toekomst te blijven doen. 

Hieronder vind je de prijsgrafiek van Ocean protocol. Hiermee heb je een analyse wat de prijs heeft gedaan in het verleden. Ook vindt je de mogelijkheid om direct de crypto te kopen.

Ocean Protocol Koers verwachting 2021

Wat de koers van Ocean Protocol op korte termijn gaat doen is lastig te voorspellen. De prijs van een cryptocurrency, en dus ook van OCEAN stijgt over het algemeen wanneer er positieve ontwikkelingen en positief nieuws is rondom Ocean Protocol. Indien men verwacht dat er meer gebruik gemaakt gaat worden van Ocean Protocol zal dit een positief effect hebben op de prijs.

Ocean Protocol staat nog in de kinderschoenen maar het team achter Ocean Protocol, wat bestaat uit ervaren ontwikkelaars, is continu bezig met innoveren. Het afgelopen jaar is Ocean Protocol samenwerkingen aangegaan met onder andere de auto-industrie en verschillende medische organisaties en ook voor dit jaar heeft Ocean Protocol een plannen voor nieuwe ontwikkelingen en samenwerkingen. Voor 2021 wordt daarom een groei van de Ocean Protocol koers voorspeld.

Ocean Protocol Koers verwachting 2025

Onze maatschappij is steeds meer afhankelijk van data en AI en daar speelt Ocean Protocol goed op in. Dit maakt dat experts en analisten hoge verwachtingen hebben voor de koers van Ocean Protocol voor 2021-2025.

Op zowel het gebied van blockchain en big-data technologie valt nog veel meer te ontdekken en te ontwikkelen dan tot dusver is gerealiseerd en Ocean Protocol streeft ernaar om hier deel van uit te maken. Ocean Protocol heeft een grote roadmap waar ze de komende jaren aan werken. Ocean Protocol is op steeds meer markten actief wat ertoe leidt dat ze steeds meer samenwerkingen zullen aangaan.

Ondanks dat het maken een exacte prognose voor OCEAN op lange termijn niet mogelijk is lijkt Ocean Protocol een rooskleurige toekomst tegemoet te gaan.

Investeren in cryptocurrency blijft altijd risicovol. Houdt daarom goed het dagelijks nieuws rondom Ocean Protocol in de gaten en zorg dat je op de hoogte bent van de huidige marktontwikkelingen.

Ocean protocol verwachting

Ocean protocol kopen of verkopen

Wil je (Ocean protocol) kopen via iDeal of andere betrouwbare betaalmethodes? Dat kan dat het best via een aantal platformen en exchanges met een goede reputatie. De beste opties in Nederland zijn Binance, Bitcoinmeester en Litebit.

Beste websites om Ocean protocol afkorting te kopen in Nederland

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 data-lazy-src=

Beste exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 data-lazy-src=

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9.2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 data-lazy-src=

Nederlandse exchange

Rating

9.1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkLitebit
 data-lazy-src=

Grote broker voor crypto en aandelen

Rating

8.5

Aantal cryptocurrencies

100

BekijkBitpanda
 data-lazy-src=

Internationale exchange

Rating

8.1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Bij bovengenoemde exchanges kan je allemaal Ocean protocol kopen, verkopen en traden. Het grote voordeel is dat je eenvoudig via iDeal kan afrekenen en ook bij het verkopen het binnen 24 uur weer op je bankrekening staat. Ten slotte hebben al deze platformen een erg goede reputatie en zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je de crypto koopt, heb je het ook direct in je wallet staan op het platform.

Wat zijn dan de verwachtingen van Ocean Protocol?

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van een cryptocurrency is, is dat je weet waar het bedrijf mee bezig is. De nieuwe ontwikkelingen zullen zorgen voor een grotere adoptie en een verandering van de prijs uiteindelijk.

De toekomst van Ocean Protocol

Zo is het team achter Ocean Protocol dus druk bezig met nieuwe innovaties wat erg positief is voor de toekomst. De Ocean Protocol toekomstprijs zal ook geheel afwachten zijn hoe al deze bovengenoemde punten gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. De plannen en verwachting voor 2021 – 2025 zien er in ieder geval goed uit. Veel kiezen er dan ook al voor om in te stappen voor de verwachtingen van 2021.

Zijn er dan voorspellingen te doen over de prijsverwachting van Ocean Protocol?

Helaas is dat niet mogelijk. Belangrijk is het om naar de roadmap te kijken van een blockchain project. Kijk daarom naar het team, de visie, de doelstellingen, de samenwerkingen en ontwikkelingen waar ze mee bezig zijn en waar ze naartoe willen werken. Dit geeft een goed toekomstbeeld van Ocean Protocol (OCEAN).

Interesse om meer te weten over andere cryptocurrencies? Bekijk hieronder de complete lijst van cryptocurrencies waar wij over geschreven hebben.

Ocean Protocol verwachting augustus– De laatste Ocean Protocol  koersverwachting

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van Ocean Protocol ($0,53) is, is dat je weet waar het bedrijf/project mee bezig is. De nieuwe ontwikkelingen waar een project mee bezig zijn zullen zorgen voor een grotere adoptie en daardoor een verandering van de prijs uiteindelijk. Op is Ocean Protocol het makkelijkst verhandelen tegen de laagste fees in ieder geval.

Zo zijn developers die werken aan Ocean Protocol (Ocean Protocol) altijd druk bezig met nieuwe innovaties wat erg positief is voor de toekomst. De Ocean Protocol toekomstprijs zal ook geheel afwachten zijn hoe al deze innovaties en ontwikkelingen gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. Op dit moment is de prijs $0,53 maar wat kan de koers op korte en lange termijn doen?

Afgelopen 30 dagen is de prijs met stijging van 20,21% veranderd in ieder geval. En als we kijken naar een tijdsperiode van 1 jaar, dan is de prijs stijging van 152,27% veranderd.

Zijn er dan voorspellingen te doen over de prijsverwachting van Ocean Protocol?

Eigenlijk is dat niet mogelijk. Belangrijk is het om naar de roadmap te kijken van een blockchain project. Kijk daarom naar het team, de visie, de doelstellingen, de samenwerkingen en ontwikkelingen waar ze mee bezig zijn en waar ze naartoe willen werken. Dit geeft een goed toekomstbeeld van Ocean Protocol (OCEAN).

Ocean Protocol | Een aantal feiten op een rij

Ocean Protocol staat bekend met de afkorting OCEAN. De totale supply zal 613.099.141 worden. Bitcoin blijft uiteraard de grootste coin, maar ook de marktwaarde van OCEAN neemt toe. De marktwaarde neemt toe wat betekent dat er steeds meer hierin investeren, inmiddels is de marktwaarde vandaag $230.489.225.

Sinds de start van het project op 2018-03-07T00:00:00.000Z is de coin al stijging van 4.044,84% gestegen.

De ontwikkelingen van Ocean Protocol – Wees op de hoogte

De roadmap van een project is cruciaal. Daarom is het altijd goed om op de hoogte te zijn waar het project en team mee bezig zijn. Github is een goede manier om te zien hoe actief een project is, het aantal commits toont aan hoeveel aanpassingen er zijn gedaan door de developers.

Het project heeft meer dan aanpassingen verwerkt en subscribers wat een mooi aantal is. Blijf daarom op de hoogte van het actuele Ocean Protocol  (OCEAN) nieuws. Een leuke tip die we graag meegeven is om ook te abonneren op de Reddit van Ocean Protocol, hier vindt je wekelijks leuke discussies over het project. Het officiële kanaal van het project kan je hier vinden: https://www.reddit.com/r/oceanprotocol/