Ocean protocol

OceaOcean protocoln Protocol (OCEAN) is een op blockchain gebaseerd ecosysteem waar bedrijven en personen data beschikbaar kunnen stellen en door kunnen verkopen doormiddel van ERC-20 tokens. Met andere woorden, een marktplaats voor data.

In augustus vorig jaar onderging de OCEAN coin een flinke koersstijging en de vraag is natuurlijk of dit een voorbode is voor de koersverwachting van Ocean Protocol voor het komende jaar en voor de verwachting op langer termijn.

Een prijsvoorspelling voor OCEAN is helaas lastig maar door te kijken naar de gerealiseerde ontwikkelingen, toekomstplannen en nieuwe samenwerkingen is er wel de zien waar de koers van Ocean Protocol mogelijk naar toe kan gaan.

Ocean Protocol (OCEAN) is een blockchain netwerk ecosysteem dat ervoor zorgt dat personen en bedrijven hun data beschikbaar kunnen stellen en het kunnen verkopen door middel van ERC-20 tokens. Door het protocol van Ocean kunnen meer personen en bedrijven wat verdienen aan hun data en tegelijkertijd hun privacy behouden.

Door het Ocean protocol is elke data service gepresenteerd door een unieke datatoken, deze data wordt gecombineerd wat ervoor zorgt dat derde partijen kunnen opereren met deze data en de publishers van deze data hiervoor betaald kunnen krijgen.

De token van Ocean Protocol heet OCEAN en is te verhandelen op Binance, Bitcoinmeester en Litebit.

Ocean protocol koers – De prijs van Ocean protocol

Ocean Protocol is in 2017 opgericht door Bruce Pon – tevens CEO van BigchainDB – en AI-expert Trent McConaghy. Sinds de lancering van de OCEAN-token maakte de crypto valuta een gestaagde stijging door tot augustus vorig jaar waarna het ineens een enorme sprong maakte. 

Het afgelopen jaar heeft Ocean Protocol zowel een marktplaats als datatokens voor deze marktplaats gelanceerd. Ook is er een proof-of-concepts afgerond met Toyota. Het Ocean Protocol team heeft tot nu toe hard gewerkt aan alle ontwikkelingen en is van plan dit in de toekomst te blijven doen. 

Hieronder vind je de prijsgrafiek van Ocean protocol. Hiermee heb je een analyse wat de prijs heeft gedaan in het verleden. Ook vindt je de mogelijkheid om direct de crypto te kopen.

Ocean Protocol Koers verwachting 2021

Wat de koers van Ocean Protocol op korte termijn gaat doen is lastig te voorspellen. De prijs van een cryptocurrency, en dus ook van OCEAN stijgt over het algemeen wanneer er positieve ontwikkelingen en positief nieuws is rondom Ocean Protocol. Indien men verwacht dat er meer gebruik gemaakt gaat worden van Ocean Protocol zal dit een positief effect hebben op de prijs.

Ocean Protocol staat nog in de kinderschoenen maar het team achter Ocean Protocol, wat bestaat uit ervaren ontwikkelaars, is continu bezig met innoveren. Het afgelopen jaar is Ocean Protocol samenwerkingen aangegaan met onder andere de auto-industrie en verschillende medische organisaties en ook voor dit jaar heeft Ocean Protocol een plannen voor nieuwe ontwikkelingen en samenwerkingen. Voor 2021 wordt daarom een groei van de Ocean Protocol koers voorspeld.

Ocean Protocol Koers verwachting 2025

Onze maatschappij is steeds meer afhankelijk van data en AI en daar speelt Ocean Protocol goed op in. Dit maakt dat experts en analisten hoge verwachtingen hebben voor de koers van Ocean Protocol voor 2021-2025.

Op zowel het gebied van blockchain en big-data technologie valt nog veel meer te ontdekken en te ontwikkelen dan tot dusver is gerealiseerd en Ocean Protocol streeft ernaar om hier deel van uit te maken. Ocean Protocol heeft een grote roadmap waar ze de komende jaren aan werken. Ocean Protocol is op steeds meer markten actief wat ertoe leidt dat ze steeds meer samenwerkingen zullen aangaan.

Ondanks dat het maken een exacte prognose voor OCEAN op lange termijn niet mogelijk is lijkt Ocean Protocol een rooskleurige toekomst tegemoet te gaan.

Investeren in cryptocurrency blijft altijd risicovol. Houdt daarom goed het dagelijks nieuws rondom Ocean Protocol in de gaten en zorg dat je op de hoogte bent van de huidige marktontwikkelingen.

Ocean protocol verwachting

Ocean protocol kopen of verkopen

Wil je (Ocean protocol) kopen via iDeal of andere betrouwbare betaalmethodes? Dat kan dat het best via een aantal platformen en exchanges met een goede reputatie. De beste opties in Nederland zijn Binance, Bitcoinmeester en Litebit.

Beste websites om Ocean protocol afkorting te kopen in Nederland

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=Bitvavo

Beste exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br />
<p class=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9.2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

9.1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=Plus500

Grootste CFD broker

Rating

8.5

Aantal cryptocurrencies

20

BekijkPlus500
 /></a><br />
<p class=Kraken

Internationale exchange

Rating

8.1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Bij bovengenoemde exchanges kan je allemaal Ocean protocol kopen, verkopen en traden. Het grote voordeel is dat je eenvoudig via iDeal kan afrekenen en ook bij het verkopen het binnen 24 uur weer op je bankrekening staat. Ten slotte hebben al deze platformen een erg goede reputatie en zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je de crypto koopt, heb je het ook direct in je wallet staan op het platform.

Wat zijn dan de verwachtingen van Ocean Protocol?

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van een cryptocurrency is, is dat je weet waar het bedrijf mee bezig is. De nieuwe ontwikkelingen zullen zorgen voor een grotere adoptie en een verandering van de prijs uiteindelijk.

De toekomst van Ocean Protocol

Zo is het team achter Ocean Protocol dus druk bezig met nieuwe innovaties wat erg positief is voor de toekomst. De Ocean Protocol toekomstprijs zal ook geheel afwachten zijn hoe al deze bovengenoemde punten gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. De plannen en verwachting voor 2021 – 2025 zien er in ieder geval goed uit. Veel kiezen er dan ook al voor om in te stappen voor de verwachtingen van 2021.

Zijn er dan voorspellingen te doen over de prijsverwachting van Ocean Protocol?

Helaas is dat niet mogelijk. Belangrijk is het om naar de roadmap te kijken van een blockchain project. Kijk daarom naar het team, de visie, de doelstellingen, de samenwerkingen en ontwikkelingen waar ze mee bezig zijn en waar ze naartoe willen werken. Dit geeft een goed toekomstbeeld van Ocean Protocol (OCEAN).

Interesse om meer te weten over andere cryptocurrencies? Bekijk hieronder de complete lijst van cryptocurrencies waar wij over geschreven hebben.

Crypto overzicht footer

Bekijk het overzicht van Biflatie.nl over andere cryptocurrency:
ZilliqaDigibyte
Cosmos
MoneroTezos
IconStellarTronUniswapDash
WavesFilecoinYearn FinancePolkadotCardano
AaveZcashThetaOMG NetworkCompound
Bitcoin CashNeoOntologyRENOcean Protocol
Bitcoin SVLoopringKyber NetworkEthereumRipple
VechainChainlinkLitecoinSynthetix
Celsius
The Graph
Dogecoin
UMA
Maker
FTX Token
Decred
Kusama
Elrond
Loopring
Algorand
OMG Network
Reserve Rights
Ocean Protocol
BandProtocol
Verge
Ethereum Classic
EOS
Binance Coin
DAI
Revain
REN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.