Vechain

Na de Bitcoin Boom zijn heel wat investeerders op cryptocurrency gevlogen. Toch is het vaak erg interessant om weg te stappen van de bekendere munten en een kijkje te nemen naar andere tokens en munten die aan bekendheid en vooral waarde winnen. VeChain is er daar een van.

In dit artikel kijken we naar de historie van VeChain, waarom het erg interessant is om in VeChain te investeren, Wat de vechain prognose is en wat we in de toekomst van deze token kunnen verwachten. Ook laten we zien waar je Vechain kopen kunt.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=Bitvavo

Beste exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br />
<p class=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9.2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

9.1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=Plus500

Grootste CFD broker

Rating

8.5

Aantal cryptocurrencies

20

BekijkPlus500
 /></a><br />
<p class=Kraken

Internationale exchange

Rating

8.1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Wist je dat je ook rente kunt ontvangen op Vechain. Ideaal als jij deze coin voor een langere tijd wilt vasthouden. De rente wordt uitbetaald in dezelfde valuta. Dat kan via de volgende link via Bitvavo voor 0,84% of bij Binance voor 1,10%.

Wat is Vechain?

Vechain is in feite een blockchain als een servicebedrijf dat expertise heeft in supply chain management-oplossingen. Daarnaast brengt Vechain blockchain- en IoT-technologie samen onder één dak om bedrijven te helpen de supply chain beter te begrijpen. Hun idee is om elektronische tags zoals QR-codes te gebruiken waarmee ze gedurende het hele supply chain-proces kunnen worden gevolgd. Deze tracking wordt echter op de blockchain geplaatst en is volledig transparant voor iedereen. Deze tracking zal echter onveranderlijk zijn, wat betekent de informatie die is doorgegeven niet gewijzigd kan worden. Vechain werd gelanceerd in 2018 en was oorspronkelijk afbuiging op de Etherium-codebase.

Waarom is het interessant om in Vechain te investeren?

Het Vechain-platform heeft twee tokens: VeChain Token (VET) en VeChainThor Energy (VTHO). Het eerste token wordt gebruikt om waarde over te dragen over het netwerk van VeChain, en de laatste wordt gebruikt als energie- of gas-naar-stroomtransacties.

Het oorspronkelijke doel van Vechain was supply chain management te verbeteren door data actiegerichter en transparanter te maken Op die manier was het makkelijker om de supply-chain te verbeteren en alsmaar doelgerichter te maken.

Een ander belangrijk aspect is dat “blockchain asymmetrische informatieproblemen kan oplossen en ervoor kan zorgen dat de eigendom van gegevens terugkeert naar de eigenaar van de blockchain”. We kunnen er dus vanuit gaan dat VeChain als doel heeft om een compleet beeld te krijgen en uiteindelijk ook te delen van de bedrijfsactiviteiten, zoals transport, opslag en beveiliging. Het zal belanghebbenden in de blockchain meer vertrouwen geven en de markt over het algemeen ook een pak transparanter maken.

De toeleveringsketen kan van alles omvatten, van voedsel, medicijnen, elektronica tot auto’s en kleding. De Vet Token is de belangrijkste opslagplaats van waarde op het Vechain blockchain-mechanisme. Het is een programmeerbaar token en kan worden gebruikt als waardedrager voor overdrachten tussen verschillende bedrijven.

VTHO-tokens zijn tokens op een lager niveau die in principe worden gebruikt voor het uitvoeren van slimme contracten. Vechain gebruikt een unieke consensusmethode genaamd proof of Authority of POA. We zullen hier echter niet ingaan op de technische details, maar het is in feite ontworpen om heel wat van de huidige obstakels te overwinnen waarmee consensusprotocollen worden geconfronteerd, zoals bewijs van werk, bewijs van inzet en fouttolerantie.

Een interessant aspect van de V-keten is dat ze naast het ontwikkelen van de onderliggende V-keten voor blockchain, ook een enterprise-ready platform hebben opgebouwd voor snelle en eenvoudige integratie. Dit maakt het super eenvoudig voor deze zakelijke gebruikers om hun interne supply chain-systemen snel te verbinden met de Vechain-blockchain.

Kort samengevat waarom het interessant is om te investeren in VeChain

Sinds VeChain in 2018 gelanceerd werd had deze blockchain als enige doel om supply chain management te verbeteren. Deze blockchian heeft een beter en heel wat helderder zicht op de manier waarop de blockchain werkt.

Omdat Vechain de enige op de markt is die dit aanbiedt en een heleboel voordelen biedt voor zakelijke klanten zoals hun enterprise-ready platform, wil dit zeggen dat de VeChain blockchain in de toekomst erg populair zal worden. Of je nu thuis een rig hebt staan om zelf Vechain tokens en munten te minen of gewoon wil investeren in een munt die binnenkort wel eens flink aan waarde kan winnen, dan neem je best eens een kijkje naar VeChain.

Wat kunnen we van de Vechain toekomst in 2021 verwachten? – Vechain nieuws

Heel wat investeerders zien VeChian als een erg stabiele investering. Kijkend naar de Vechain prognose van Mega Crypto Price hebben zij voorspeld dat Vechain eind 2021 $ 0,258 kan bereiken en eind 2023 al $ 0,612 waard kan zijn. Ook Smarthereum hebben erg optimistische Vechain verwachtingen gemaakt voor Vechain, door te voorspellen dat het eind 2023 zelfs meer dan $0.75 kan bereiken. Cryptoground heeft voorspeld dat de waarde kan tegen het einde van 2020 $2,58 en eind 2021 $4,10 kan bereiken.

Natuurlijk zijn heel wat van deze Vechain voorspellingen en verwachtingen koffiedik kijken en blijven ze echter enkel dat: voorspellingen. Toch is het interessant en vooral erg belangrijk dat we opmerken dat de waarde van VeChain wel eens flink de hoogte in kan gaan. Indien je niet erg veel geld hebt en klaar bent om te investeren in een crypto munt, dan kan je voor een klein bedrag zoals $50 reeds een groot aantal munten aankopen. Wanneer de munt verdriedubbelt in waarde zal ook jouw investering verdriedubbelen.

Om inzicht te kunnen krijgen in wat de Vechain waarde in de toekomst gaat zijn, is het aan te raden het actuele Vechain nieuws in de gaten te houden. Op deze manier is het gemakkelijk om in te spelen op eventuele koersstijgingen of koersdalingen van Vechain.

Waar kan je VeChain kopen

Nu we weten dat VeChain een erg interessante munt is om in te investeren willen we natuurlijk weten waar we VeChain kopen kunnen

Het is heel gemakkelijk om in Vechain te investeren en het kan worden gekocht bij alle grote cryptomakelaars. Enkele van de makelaars zijn onder meer Bitvavo, de goedkoopste Vechain-makelaar en brengt maximaal 0,25% kosten in rekening. Litebit is een andere goede optie vanwege de snelle levering, maar hier betaal je een hogere commissie wat natuurlijk aan je winst zal knagen. Bitvavo en Bitladon kunnen ook goede opties zijn. Vechain kan worden gekocht met behulp van fiat-valuta’s zoals dollars en euro’s en kan ook worden gekocht met behulp van andere virtuele valuta, zoals Bitcoin, Etherium en XRP.

Indien je graag meer wil weten over exchanges waar je VeChain kan aankopen, dan kan je een kijkje nemen op onze website. Wij helpen je graag verder met je aan te melden en geld te storten op deze exchanges en platformen.

Crypto overzicht footer

Bekijk het overzicht van Biflatie.nl over andere cryptocurrency:
ZilliqaDigibyte
Cosmos
MoneroTezos
IconStellarTronUniswapDash
WavesFilecoinYearn FinancePolkadotCardano
AaveZcashThetaOMG NetworkCompound
Bitcoin CashNeoOntologyRENOcean Protocol
Bitcoin SVLoopringKyber NetworkEthereumRipple
VechainChainlinkLitecoinSynthetix
Celsius
The Graph
Dogecoin
UMA
Maker
FTX Token
Decred
Kusama
Elrond
Loopring
Algorand
OMG Network
Reserve Rights
Ocean Protocol
BandProtocol
Verge
Ethereum Classic
EOS
Binance Coin
DAI
Revain
REN

Veel bekende traders en experts hebben een positieve prognose van Vechain zoals deze bijvoorbeeld.

Wil je gebruik maken van het traden van futures om kans te maken op hogere rendementen als de prijs stijgt? Dan kan je het beste gebruik maken van de Binance futures hier.