Uniswap

0

Uniswap is een populaire gedecentralizeerde exchange, het is met name bekend voor het faciliteren van trades voor DeFi tokens. En defi tokens zijn erg populair geworden. Uniswap is in november 2018 gelanceerd maar heeft inmiddels een grote community en aantal gebruikers kunnen vinden. De gebruiksvriendelijkheid van het platform is namelijk geweldig en veel defi tokens kan je als eerste op Uniswap traden voordat ze op andere exchanges komen. Uniswap logo

Uniswap heeft als doel de efficiency van hun gedecentralizeerde platform te verbeteren. Het is dus echt een gedecentralizeerde exchange, wat betekent dat het niet van één partij is welke het allemaal controleert. Het platform werkt erg soepel, het platform is ook open voor iedereen die trades wilt uitvoeren. De token van Uniswap heet UNI, deze zorgt ervoor dat er een verdienmodel is voor de exchange en dat gebruikers kunnen instemmen met nieuwe ontwikkelingen in de toekomst. De token van Uniswap heet UNI en is te verhandelen op Bitcoinmeester, Bitvavo en Litebit.

Uniswap koersDe prijs van Uniswap

Hieronder vind je de prijsgrafiek van Uniswap. Hiermee heb je een analyse wat de prijs heeft gedaan in het verleden. Ook vindt je de mogelijkheid om direct de crypto te kopen.

Uniswap kopen of verkopen

Wil je Uniswap kopen via iDeal of andere betrouwbare betaalmethodes? Dat kan dat het best via een aantal platformen en exchanges met een goede reputatie. De beste opties in Nederland zijn Binance, Bitcoinmeester en Litebit.

Beste websites om Unuswap (UNI) te kopen in Nederland

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Commissions

9.5

Current Offers

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br />
<p class=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Commissions

9,2

Current Offers

100+

BekijkBinance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Commissions

8,9

Current Offers

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=Plus500

Grootste CFD broker

Commissions

8,5

Current Offers

20

BekijkPlus500
 /></a><br />
<p class=Kraken

Internationale exchange

Commissions

8,1

Current Offers

25

BekijkKraken

Bij bovengenoemde exchanges kan je allemaal Uniswap kopen, verkopen en traden. Het grote voordeel is dat je eenvoudig via iDeal kan afrekenen en ook bij het verkopen het binnen 24 uur weer op je bankrekening staat. Ten slotte hebben al deze platformen een erg goede reputatie en zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je de crypto koopt, heb je het ook direct in je wallet staan op het platform.

Interesse om meer te weten over andere cryptocurrencies? Bekijk hieronder de complete lijst van cryptocurrencies waar wij over geschreven hebben.

Crypto overzicht

Bekijk het overzicht van Biflatie.nl over andere cryptocurrency:
ZilliqaDigibyte
Cosmos
MoneroTezos
IconStellarTronUniswapDash
WavesFilecoinYearn FinancePolkadotCardano
AaveZcashThetaOMG NetworkCompound
Bitcoin CashNeoOntologyRENOcean Protocol
Bitcoin SVLoopringKyber NetworkEthereumRipple
VechainChainlink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.