Waves

0

Waves is een multifunctioneel blockchain platform dat gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden, zoals onder andere gedecentraliseerde applicaties (DApps) en smart contracts. Het blockchain project is gestart in 2016 en staat al lange tijd in de top 100 cryptocurrencies. Het eerste doel van Waves was om een zo goed mogelijk blockchain netwerk neer te zetten waarbij snelheid en gebruiksvriendelijkheid voor developers en bedrijven bovenaan stond. Inmiddels is het project flink verder ontwikkeld en heeft het bedrijf steeds meer samenwerkingen. Denk hierbij aan grote namen zoals Burger King en Microsoft.Waves coin

Het project is gestart door Alexander Ivanov, ook wel bekend als Sasha Ivanov. Hiervoor was Sasha ook al bekend en actief in de cryptocurrency wereld, zo heeft hij hiervoor al aan diverse projecten gewerkt. Inmiddels werken er tientallen mensen aan het blockchain netwerk van Waves wereldwijd en komen er continue nieuwe ontwikkelingen bij. De token van Waves heet Waves en is te verhandelen op Bitcoinmeester, Bitvavo en Litebit.

Waves koers – De prijs van Waves

Hieronder vind je de prijsgrafiek van Waves. Hiermee heb je een analyse wat de prijs heeft gedaan in het verleden. Ook vindt je de mogelijkheid om direct de crypto te kopen.

Waves kopen of verkopen

Wil je Waves kopen via iDeal of andere betrouwbare betaalmethodes? Dat kan dat het best via een aantal platformen en exchanges met een goede reputatie. De beste opties in Nederland zijn Bitvavo, Bitcoinmeester, Litebit en Binance.

Beste websites om Waves (WAVES) te kopen in Nederland

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Commissions

9.5

Current Offers

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br />
<p class=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Commissions

9,2

Current Offers

100+

BekijkBinance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Commissions

8,9

Current Offers

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=Plus500

Grootste CFD broker

Commissions

8,5

Current Offers

20

BekijkPlus500
 /></a><br />
<p class=Kraken

Internationale exchange

Commissions

8,1

Current Offers

25

BekijkKraken

Bij bovengenoemde exchanges kan je allemaal Waves kopen, verkopen en traden. Het grote voordeel is dat je eenvoudig via iDeal kan afrekenen en ook bij het verkopen het binnen 24 uur weer op je bankrekening staat. Ten slotte hebben al deze platformen een erg goede reputatie en zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je de crypto koopt, heb je het ook direct in je wallet staan op het platform.

Interesse om meer te weten over andere cryptocurrencies? Bekijk hieronder de complete lijst van cryptocurrencies waar wij over geschreven hebben.

Crypto overzicht

Bekijk het overzicht van Biflatie.nl over andere cryptocurrency:
ZilliqaDigibyte
Cosmos
MoneroTezos
IconStellarTronUniswapDash
WavesFilecoinYearn FinancePolkadotCardano
AaveZcashThetaOMG NetworkCompound
Bitcoin CashNeoOntologyRENOcean Protocol
Bitcoin SVLoopringKyber NetworkEthereumRipple
VechainChainlink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.