Aave verwachting

Rank: #31

Aave (AAVE) koers

$288,99 prijs (2,62%)

Aave omrekenen (Aave to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$3.695.881.883$143.285.8482,62%12.798.92716.000.000

Aave prijs verschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro 1,33% 1,89% 5,36% 53,00%
USD 1,37% 2,62% 7,43% 54,22%
ETH 0,43% 0,31% 2,34% 33,99%
Sinds All time high Aave Type
$661,69lending/borrowing

Aave ook wel bekend als AAVE heeft op dit moment een koers van $288,99. Inmiddels staat de coin op positie 31 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Aave koers $64.805,00 geweest. Nog niet in het bezit van Aave, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Bitvavo

Een leuk feitje, wist je dat Bitcoin al sinds 2009-01-03 bestaat? Ontdek hier meer over de Bitcoin koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Bitcoin prijs, verwachtingen voor 2021, 2022, 2025 en nog meer.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 data-lazy-src=

Beste exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 data-lazy-src=

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9.2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 data-lazy-src=

Nederlandse exchange

Rating

9.1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkLitebit
 data-lazy-src=

Grote broker voor crypto en aandelen

Rating

8.5

Aantal cryptocurrencies

100

BekijkBitpanda
 data-lazy-src=

Internationale exchange

Rating

8.1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Aave koers | Actuele prijs van Aave

Wil je Aave kopen? Ga naar Bitvavo

Aave Statistieken

Aave prijs$288,99Marktkapitaal dominantiestijging van 0,23%
Markt cap rang31All time high koers$661,69
Circulerend aanbod12.798.927All time low koers$26,02
Totaal aanbod16.000.000Prijs tegenover all time highdaling van 56,30%
Maximaal aanbod16.000.000Prijsverandering 1 jaar
Marktkapitaal$3.695.881.883Prijsverandering 30 dagendaling van 54,22%

Historische Aave koers

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2020 $82,62 $95,96 $66,54 $932,0 mln $284,5 mln 11,2 mln 37%

Aave (AAVE) is een gedecentraliseerd finance protocol dat ervoor zorgt dat mensen crypto kunnen lenen en uitlenen. Wanneer mensen crypto uit willen lenen ontvangen zij hier rente voor. Leners betalen een rente over het te lenen bedrag. De markt van crypto lending groeit hard en Aave zet daar op in. Aave zorgt ervoor dat personen welke de Aave tokens beheren een korting krijgen op het platform, waardoor het zorgt voor gebruik van de token dankzij de voordelen dat het biedt.

Aave heeft enkele voordelen ten opzichte van de concurrenten. Ten eerste heeft één van de grootste markten doordat het één van de eerste platformen was in de crypto lending wereld. Een ander groot voordeel is dat er inmiddels al 20 cryptocurrencies te lenen zijn op het platform, klanten kunnen daarom veel kiezen. Ten slotte is een ander groot voordeel van het platform dat het zowel fixed als variabele rentes aanbied, waar je al gebruikers zelf uit kan kiezen wat je prefereert. De token van Aave heet Aave en is te verhandelen op Bitcoinmeester, Binance en Litebit.

Aave koers verwachtingDe prijs van Aave

Hieronder vind je de prijsgrafiek van Aave. Hiermee heb je een analyse wat de prijs heeft gedaan in het verleden. Ook vindt je de mogelijkheid om direct de crypto te kopen.

Aave kopen of verkopen

Wil je Aave kopen via iDeal of andere betrouwbare betaalmethodes? Dat kan dat het best via een aantal platformen en exchanges met een goede reputatie. De beste opties in Nederland zijn Bitcoinmeester, Binance en Litebit.

Beste websites om Aave (AAVE) te kopen in Nederland

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 data-lazy-src=

Beste exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 data-lazy-src=

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9.2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 data-lazy-src=

Nederlandse exchange

Rating

9.1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkLitebit
 data-lazy-src=

Grote broker voor crypto en aandelen

Rating

8.5

Aantal cryptocurrencies

100

BekijkBitpanda
 data-lazy-src=

Internationale exchange

Rating

8.1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Bij bovengenoemde exchanges kan je allemaal Aave kopen, verkopen en traden. Het grote voordeel is dat je eenvoudig via iDeal kan afrekenen en ook bij het verkopen het binnen 24 uur weer op je bankrekening staat. Ten slotte hebben al deze platformen een erg goede reputatie en zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je de crypto koopt, heb je het ook direct in je wallet staan op het platform.

Wat zijn dan de verwachtingen van Aave?

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van een cryptocurrency is, is dat je weet waar het bedrijf mee bezig is. De nieuwe ontwikkelingen zullen zorgen voor een grotere adoptie en een verandering van de prijs uiteindelijk.

De toekomst van Aave

Zo is het team achter Aave dus druk bezig met nieuwe innovaties wat erg positief is voor de toekomst. De Aave toekomstprijs zal ook geheel afwachten zijn hoe al deze bovengenoemde punten gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. De plannen en de Aave koers verwachting voor 2021 – 2025 zien er in ieder geval goed uit. Veel kiezen er dan ook al voor om in te stappen voor de verwachtingen van 2021.

Zijn er dan voorspellingen te doen over de prijsverwachting van Aave?

Helaas is dat niet mogelijk. Belangrijk is het om naar de roadmap te kijken van een blockchain project. Kijk daarom naar het team, de visie, de doelstellingen, de samenwerkingen en ontwikkelingen waar ze mee bezig zijn en waar ze naartoe willen werken. Dit geeft een goed toekomstbeeld van Aave (AAVE).

Interesse om meer te weten over andere cryptocurrencies? Bekijk hieronder de complete lijst van cryptocurrencies waar wij over geschreven hebben.

Veel bekende traders en experts hebben een positieve prognose van Aave zoals deze bijvoorbeeld.

Wil je gebruik maken van het traden van futures om kans te maken op hogere rendementen als de prijs stijgt? Dan kan je het beste gebruik maken van de Binance futures hier.

Aave verwachting juni– De laatste Aave  koersverwachting

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van Aave ($288,99) is, is dat je weet waar het bedrijf/project mee bezig is. De nieuwe ontwikkelingen waar een project mee bezig zijn zullen zorgen voor een grotere adoptie en daardoor een verandering van de prijs uiteindelijk. Op [[ccw_exchange_link missing argument: exchange]] is Aave het makkelijkst verhandelen tegen de laagste fees in ieder geval.

Zo zijn developers die werken aan Aave (Aave) altijd druk bezig met nieuwe innovaties wat erg positief is voor de toekomst. De Aave toekomstprijs zal ook geheel afwachten zijn hoe al deze innovaties en ontwikkelingen gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. Op dit moment is de prijs $288,99 maar wat kan de koers op korte en lange termijn doen? 

Afgelopen 30 dagen is de prijs met daling van 54,22% veranderd in ieder geval. En als we kijken naar een tijdsperiode van 1 jaar, dan is de prijs veranderd.

Zijn er dan voorspellingen te doen over de prijsverwachting van Aave?

Eigenlijk is dat niet mogelijk. Belangrijk is het om naar de roadmap te kijken van een blockchain project. Kijk daarom naar het team, de visie, de doelstellingen, de samenwerkingen en ontwikkelingen waar ze mee bezig zijn en waar ze naartoe willen werken. Dit geeft een goed toekomstbeeld van Aave (AAVE).

Aave | Een aantal feiten op een rij

Aave staat bekend met de afkorting AAVE. De totale supply zal 16.000.000 worden. Bitcoin blijft uiteraard de grootste coin, maar ook de marktwaarde van AAVE neemt toe. De marktwaarde neemt toe wat betekent dat er steeds meer hierin investeren, inmiddels is de marktwaarde vandaag $3.695.881.883.

Sinds de start van het project op is de coin al stijging van 1.011,09% gestegen.

De ontwikkelingen van Aave – Wees op de hoogte

De roadmap van een project is cruciaal. Daarom is het altijd goed om op de hoogte te zijn waar het project en team mee bezig zijn. Github is een goede manier om te zien hoe actief een project is, het aantal commits toont aan hoeveel aanpassingen er zijn gedaan door de developers.

Het project heeft meer dan aanpassingen verwerkt en 88 subscribers wat een mooi aantal is. Blijf daarom op de hoogte van het actuele Aave  (AAVE) nieuws. Een leuke tip die we graag meegeven is om ook te abonneren op de Reddit van Aave, hier vindt je wekelijks leuke discussies over het project. Het officiële kanaal van het project kan je hier vinden: https://www.reddit.com/r/Aave_Official