Dat is hoe Peter Schiff, de bekende Amerikaanse beurshandelaar, investeringsanalist, auteur en econoom het ziet: ‘Massive Stock Bubble Finally Found a Pin.’ Tja, Biflatie heeft hier tot in den treure voor gewaarschuwd. Niet alleen tussen de lijntjes door maar met grote, vette koppen meest. We schreven zo bijvoorbeeld ergens: het Coronavirus is de spreekwoordelijke druppel die de emmer met overgewaardeerde aandelen zal doen overlopen. Iets van die aard. Met tal van variaties. En lang voor dit virus de wereld in rep en roer zette. Wie hier ook vaak voor waarschuwde is genoemde Peter Schiff. By the way: Peter is pro goud maar contra cryptomunten. Tja, we kunnen het niet over àlles altijd eens zijn natuurlijk…

https://www.youtube.com/watch?v=FDLu6CB7ruQ&feature=emb_title

(met dank aan R. voor de tip!)

Eén reactie

  1. Op https://www.weer.nl/nieuws/2020/weer-straks-bondgenoot-strijd-tegen-corona/ “Weer straks bondgenoot in strijd tegen Coronavirus?”:

    De wereld is op dit moment in de ban van het nieuwe Coronavirus en de luchtwegaandoening (Covid-19) die het teweegbrengt. Begonnen in China, spreidt het virus zich nu snel over de aardbol uit. Overal worden maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. De kans is reëel dat het weer ons daarbij de komende maanden gaat helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: