Agenda 2030 van WEF: nieuwe wereld zonder zorgen

De agenda 2030 van het WEF komt steeds nadrukkelijker in beeld bij de alternatieve media. De plannen van het WEF worden door sommigen gezien als een geheim verbond. Een complot van de elite die zich heeft verbonden in een World Economic Forum. Een club die wordt gevormd door de CEO’s van de grootste bedrijven ter wereld, internationale politici (presidenten, ministers-presidenten en anderen), intellectuelen en journalisten, in totaal zo’n 2500 personen(Wikipedia). Opgericht in 1971 door Klaus M. Schwab, een Zwitserse hoogleraar en zakenman. Een club of een geheim verbond, dat laat ik in het midden. Geheim is de club bepaald niet. Hun agenda is openbaar en kan iedereen bestuderen op hun website. Ik heb daar een kijkje genomen en krijg al een idee hoe er gedacht wordt door deze elitaire club door alleen de headlines langs te lopen.

Totale controle

Het gaat om de grote lijnen die men denkt mondiaal te kunnen uitstippelen in een toekomst met kunstmatige intelligentie en robotisering, gekoppeld aan de alsmaar verder gaande technologische ontwikkeling. Aldus wacht de mens een betere toekomst. Zo belooft het WEF ons de ideale wereld. “You own nothing, but you will be happy,” is hun lijfspreuk die tot vervelens toe elke dag voorbij komt als ik het internet over surf. De nieuwe wereld waar de elite in gelooft. Of het de ideale wereld is, dat betwijfel ik. Geen enkele dictator, of welk clubje dan ook, is het ooit gelukt de mondiale samenleving te besturen naar eigen inzicht. Ik zie de WEF-agenda 2030 niet als een complot maar als natte droom van de elite. Ze geloven er sterk in omdat “Big Tech” nu al in staat is om controle uit te oefenen op de onderdanige mens. De mens is van nature onderdanig. In deze tijd waarin we vrijheden en zelfbeschikkingsrecht hebben verworven zijn we nog altijd overgeleverd aan een centraal bestuur volgens het democratische model met medezeggenschap via de verkiezingen. Hoewel veel signalen aangeven dat we momenteel vertoeven in een technocratie.

Demissionair maar toch een technocratie

Sinds corona onze democratie in z’n greep houdt kijkt de massa angstig naar hun leiders. Help ons en behoedt ons voor corona waar mogelijk veel mensen aan sterven. Zie het resultaat. Door een lockdown, avondklok, bezoekregels, school- en winkelsluitingen heeft onze regering de samenleving in een ijzeren greep. Dramatische sterftecijfers bleven uit; minder dan 1 procent in 2020. Komt door ons brave gedrag, onderworpen aan het ‘centraal gezag’. NL is nu een technocratie waar beleidsmakers beslissen aan de hand van adviezen van deskundigen en wetenschappers op deelterreinen. Ik hoef geen namen te noemen, iedereen kent Ernst en Diederik. Samen met hun personeel zijn ze onze helden. Economen kregen geen zitting in het OMT. Er was een pandemie, geen economische ramp. NL had een lage staatsschuld en daardoor was er ruimte om economische schade op te vangen. Het komt goed mits we ons aan de opgelegde restricties houden. Niet mopperen maar luisteren. Het kan verkeren, ineens heeft een demissionair kabinet meer te vertellen dan een volwaardige regering.

Soevereiniteit afgestaan

Bij nadere analyse van de huidige situatie lijkt het geen toeval dat ons kabinet demissionair is. Het past in de tijdlijn van de WEF-agenda 2030 waarbij corona op het juiste moment kwam. Er moet namelijk in de resterende jaren veel gebeuren om de mens te laten geloven in de kracht van de hogere macht die het beste voor heeft met de (mede)mens. Geef ze brood en spelen, dat houd ze koest. In 76 jaren na de WO2 hebben we een sociale verzorgingsstaat opgebouwd met noodzakelijke verworvenheden. We hebben alles op gebied van vermaak. TV, internet, sociale media,  evenementen, (voetbal)stadions en theaters. De massa is mooi bezig en bemoeit zich nauwelijks met de plannen van de globalisten van het WEF en samenwerkende supranationale organisaties waar het volk geen invloed op heeft. Ze staan boven de nationale regeringen die hun soevereiniteit inleveren voor een koekje. De ideale wereld wacht op ons als we de instructies volgen van het WEF.

Alleen multinationals overleven

Ho, ho, het WEF? We hebben toch een eigen regering en parlement? Vergeet Rutte en de Jonge. Op wie moeten we stemmen op 17 maart? De deelname van maar liefst 37 partijen zal leiden tot versnippering en hopeloze kabinetsformatie. Op wie ga je stemmen als we onze vrijheid niet hebben terug gewonnen en we worden gedwongen meerdere vaccins te nemen om deel te kunnen nemen aan de nieuwe wereld. We gaan niet terug naar het normale normaal. Er wacht ons een nieuwe toekomst als we braaf meedoen met de agenda 2030 en het vernietigen van het MKB. Kleine ondernemers lopen de grote multinationals in de weg. Alleen e-commerce heeft de toekomst. E-commercegiganten als Amazon, eBay of Alibaba waar we onze bestellingen aftikken met een paar muisklikken of via de smartphone. Kleine winkeliers gaan omvallen, grootschalige multinationals overleven. Past goed in de agenda 2030. Kleine webshops kunnen de concurrentie niet aan. Door de kosten van talloze retourzendingen maken ze geen winst. Ze moeten hun prijzen drukken om te concurreren tegen de e-commercegiganten.

Verbod op contant geld

De tijdlijn naar 2030 zal mede door corona versnellen door een toekomstig verbod op cashgeld. Veel pinautomaten zijn buiten werking gesteld of weg gehaald. Contant geld is vies en crimineel. Centrale banken bestuderen de invoering van CBDC(Central Bank Digital Currency). Veel gezonder en beter traceerbaar. De rol van commerciële banken wordt anders, ze krijgen nieuwe taken in een digitale financiële wereld. Door spanningen op de financiële markten, waar rentetarieven op staatsleningen momenteel exploderen en de inflatie sneller stijgt dan verwacht, dreigt het fiduciair geldsysteem ten onder te gaan als de mondiale schuldenberg niet wordt afgelost. De gigantische kredietberg remt overheden en bedrijven om te investeren in economische groei die nodig is om onze levensstandaard op peil te houden. Kortom, tijd voor “The Great Reset.”

Geen zorgen, denk niet aan morgen

De WEF-agenda 2030 en de samenwerkende centrale banken beloven ons digitaal geld dat door de banken niet meer commercieel misbruikt kan worden. Het huidige fiduciair geldsysteem is failliet. Door schulden in het fiat geldstelsel af te schrijven(debt jubilee) kan de wereld “geruisloos” omschakelen naar de Central Bank Digital Currency. Onze eigendomen worden onderpand van de Centrale Bank. Denk aan de uitspraak van clown Schwab: “You own nothing, but you will be happy.” Dit is ongeveer het traject zoals ik vannacht in mijn droom voorbij zag komen. Ik droomde dat ik deel uitmaakte van het WEF. Dat ik aan de touwtjes kon trekken zonder tegenspraak van machteloze burgers. De perfecte wereld ligt voor ons. Ieder mens zonder zorgen, denk niet aan morgen.

GW

10 reacties

 1. transhumanisme

  het mixen van mens met technologie. en dan niet met goede bedoeling maar om de mens via t technologische deel te manipuleren en controleren.

  het voor God spelen door een clubje psychopaten.

 2. Alles loopt volgens plan van de zogenaamde elite, nogmaals, creeer chaos (de door de regeringen en media angstpsychose), werkloosheid en vervolgens armoede en de burgers, wereldwijd, omarmen de waanzinnige ideeën van WEF, Davos, de satanische sekte.
  Niets bezitten, je “gelukkig” voelen, een basisloon en vooral geen kritiek, want dan volgen er sancties ( minder basisloon, niet reizen, geen hypotheek, enz.)
  Waar ken ik dit toch van? Oh ja van een groot communistisch land…

 3. Droom je Orwelliaanse droom rustig voort. Tot je wakker schrikt in het besef dat de mens maar tot één globale ‘maakbaarheid’ in staat is: de ultieme vernietiging van wat ooit als een ‘aards paradijs’ bedoeld moet zijn geweest.
  Daar doen we allemaal met grote bezieling aan mee.

 4. Op https://www.ad.nl/politiek/rutte-en-hoekstra-in-de-clinch-over-noodzaak-toekomstige-bezuinigingen~a45127dc/:

  “Rutte en Hoekstra in de clinch over noodzaak toekomstige bezuinigingen

  LijsttrekkersdebatHet is een fabeltje om te stellen dat er komende jaren nooit meer bezuinigd zal worden, zei CDA-lijsttrekker Wopke Hoekstra tijdens het NOS Radiodebat. Mark Rutte (VVD) waarschuwde Hoekstra dan ook de hand op de knip te houden.

  Edwin van der Aa 26-02-21, 19:13 Laatste update: 19:32”

  Toch ouderwets bezuinigen om de staatsschuld te verlagen?

  1. Uit artikel:
   “Ik wil liever niet bezuinigen, en denk ook niet dat dat hoeft, maar we moeten bij de komende formatie ook niet heel veel uitgeven.”

   ha, ha dat zegt Rutte. En ja, die geloof ik ook meteen……

 5. Dit stinkt naar zeer domme oplossingen die totaal niet zijn te verwezenlijken.

  De zogenoemde CEO zijn eigenlijk kapitaal verslinders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sorry. Nog geen gegevens beschikbaar.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: