Nadat het alarmistisch IPCC-rapport over de opwarming van het klimaat een week geleden werd gepubliceerd vielen de nieuwszenders over elkaar heen om het kijkerspubliek te informeren over een donkerrood toekomstscenario. Heel toevallig(?) kwam het rapport kort na de presentatie van het “FIT FOR 55” pakket dat EU-commissaris Frans Timmermans vorige maand juli presenteerde.

In de versnelling

‘Dikke Frans’ drong aan op een versnelde verlaging van de CO2 uitstoot met als doelstelling een reductie van 55 % t.o.v. het niveau in 1990 en geheel CO2 neutraal in 2050. Van het Europese continent dan wel te verstaan. De EU gaat niet over andere werelddelen en kan alleen een vriendelijk verzoek in drievoud indienen bij de regering van China, Rusland en India om hun CO2-uitstoot versneld te reduceren. Joe Biden heeft in de VS al aangekondigd mee te willen doen met de Europese doelstelling(tenzij hij zich vroegtijdig terug trekt). Dat de grote ommezwaai van de VS en de versnelling in de EU-lidstaten enorme gevolgen zal hebben voor de mondiale economische ontwikkelingen staat buiten kijf. Maar of de versnelde uitvoering van de plannen in de praktijk gehaald gaat worden lijkt onwaarschijnlijk.

Agenda 2030 is geen verjaardagskalender

Daarnaast rijst de vraag of de wetenschappelijke onderbouwing van het IPCC-rapport correct wordt uitgelegd. Die vraag is door klimaatsceptici voorgelegd aan diverse wetenschapsjournalisten die momenteel het rapport doorlichten. Uiteraard zijn er diverse onderzoeken van kritische klimaatwetenschappers openbaar gemaakt maar die publicaties bereiken het grote publiek niet. De mainstreammedia houden de kritische geluiden buiten beeld omdat ze niet overeenstemmen met de opinie van de officials van het IPCC. Het IPCC is opgericht in 1988 door een andere supranationale organisatie, namelijk de VN. De VN werkt weer nauw samen met het WEF(World Economic Forum) van Klaus Schwab. Als ik de naam noem van Klaus Schwab begrijpt u al waar ik naar toe wil. Dat is de bekende Agenda 2030 van het WEF die door het grote publiek nog steeds niet is bestudeerd. Als verjaardagskalender heb je er niets aan want de verjaardagen van Klaus Schwab en zijn ongekozen trawanten van die andere supranationale en intergouvernementele organisaties interesseren de meesten geen hol.

17 Primaire doelen

Natuurlijk gaat de Agenda 2030 niet om verjaardagen maar zijn daarin mondiale zaken geagendeerd die hardwerkende burgers niet interesseren of eenvoudigweg niet bereiken. Het gaat om de Great Reset van de globale politieke elite die in de openbare agenda uitgebreid wordt toegelicht. De globale economische en financiële orde moet volledig veranderd worden op basis van de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de VN/WEF. Meer uitleg van deze idealistische wereldverbeteraars vindt u op een speciale website voor het Nederlandse volk. Ik zou zeggen lees al het moois dan begrijpt u hoe we de armoede, de ‘klimaatcrisis’ en alle narigheid op onze aardkloot via 17 primaire doelen en 169 secundaire targets gaan oplossen. U wilt het niet geloven maar de ongekozen elitaire wereldverbeteraars van al die supranationale organisaties hebben hun plannen een tijdje geleden uitgerold en opgedragen aan de nationale regeringen van voornamelijk westerse democratieën. Verder ga ik er niet op in. Daarover mag iedereen het zijne of het hare denken. Ik voorspel alleen dat veel mensen er anders over denken en dat met zoveel verschillende meningen de uitvoering van die prachtige plannen wel eens op enig verzet zou kunnen stuiten vanwege de vele beperkingen en persoonlijke bijdragen die we met ons allen moeten leveren.

Interview Marcel Crok

De uitspraak van ome Klaus is intussen genoegzaam bekend maar niemand die hem serieus neemt: “In 2030 you own nothing but you you will be happy.” Zo is dat! Gewoon de aardse probleempjes oplossen, that’s it! Wat je nodig hebt zijn 7,7 miljard makke schaapjes die braaf de goede herder volgen. “Geen gemekker, anders een weekje zonder stekker!” Wat betreft de opwarming van de aarde zijn er toch wat andere meningen van slimme wetenschapsjournalisten die afwijken van het rapport van de IPCC. Daarvoor wil ik u verwijzen naar het interview van Flavio Pasquino met klimaatwetenschapper Marcel Crok op Blckbx.tv. Ik heb het interview bekeken en ben geheel gerust gesteld. Ik wil hopen dat het u ook zo vergaat.

Gerust aan de kust

De video wil ik vooral aanbevelen aan al die mensen die de publicatie van het alarmistische rapport op het Journaal hebben bekeken en op het punt staan om antidepressiva te gaan halen bij de apotheek. U kunt gerust een huisje bouwen aan de kust met uitzicht op het windmolenpark in de Noordzee. De zee zal niet verder komen dan tot aan het strand. In 2050 zal uw bungalow met veranda er vast nog staan. De enige storende factor zouden de windmolenparken kunnen zijn op 10 kilometer uit de kust. Maar wees gerust, juist aan de kust is altijd wind. U zult anders dan op de windstille Veluwe nooit zonder stroom zitten als u stiekem aftapt.

GW

3 reacties

 1. ‘Niks aan de hand’.

  ‘Meneer Willem’ had als Bekende Nederlander al tien jaar geleden, gedurende een koude zomer, argwaan.
  “Hoe kan dat nou”, riep hij verontwaardigd uit, “We krijgen de ijsbloemen niet van de ruiten en dan zouden de ijsberen uitsterven van de hitte?!”

  Hij deed, zoals elke Nederlander, meer dan genoeg voor het milieu: rookte niet, vloog niet, had een chauffeur en liet het huishoudelijke glasafval braaf naar de glasbak brengen. Zelfs was hij, op aandringen van zijn wederhelft, half vegetarisch geworden en trok hij hoogstpersoonlijk de stekker uit het stopcontact als de TV uit ging. Verdikkeme! Kon een mens meer doen voor zijn leefomgeving?

  Dus zou hij zelf, gezellig samen met andere klimaatsceptische BN’ers, de proef op de som nemen en alle idioterie van de linkse milieuhippies in één klap ontzenuwen, door zelf een Poolexpeditie te organiseren.

  Ze voeren met trompetgeschal het zeegat uit, hun terugkeer werd slechts bij toeval door een enkele journalist opgemerkt.

  ‘Meneer Willem’, die eerder nog nooit noordelijker was geweest dan de vuurtoren op Texel, zag een beetje pips, toen hij, gevraagd naar zijn ervaringen op de Noordpool, zei: “Brrr…, berekoud daar. Zoals we al dachten: het valt best mee met het ijs, de ijsberen en de walrussen. Die hebben meer last van de publieke belangstelling voor het klimaat dan van de opwarming!”

  1. + 1
   Gerrit op een subtiele manier te kijk gezet met een ware gebeurtenis. Knap!

   P.S.: wat heb je aan ‘stroom’, als je voor droge voeten minstens moet verhuizen naar Emmen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: