(Hier op Biflatie.nl verschijnen financieel economische artikelen waarbij alle thema’s betrekking hebben op maatschappelijke ontwikkelingen die invloed uitoefenen op onze samenleving. Deze column is een statement op persoonlijke titel)

Ik word moe van al die regenboogvlaggen die telkens op facebook en twitter voorbij komen. Er is veel aan de hand op deze wereld waar de aarde en de mens in een transitie verkeren. Wij deugnieten worden onder een vergrootglas gelegd. We voldoen niet meer aan de nieuwe normen van inclusie, diversiteit, identiteit, en alles wat uit de moderne wokecultuur voortkomt. Er is een nieuwe lijst met allerlei soorten mensen waar we rekening mee moeten houden. Ik zal bijlessen moet volgen van de nieuwe biologie van deze eeuw. Mijn leraar biologie had het ooit zo mooi uitgelegd vanuit de oude wetenschap: “In de biologie zijn twee seksen: vrouw en man. Produceer je eieren, dan ben je een vrouw. Produceer je sperma, dan ben je een man.”

Oud wordt nieuw?

Zal ik het nog meemaken dat de oude wetenschap wordt herschreven en dat we in het nieuwe tijdperk van transhumanisme de mens grondig gaan herzien? Ik wil niet achterblijven en presenteer nog even snel een aanvulling op de reeds bestaande lijst van alle soorten ‘deugmensen.’ Het gaat om de laatste op de lijst die ik zelf heb bedacht, ik vraag er patent op aan. De oude LHBT-lijst was een stuk korter, de mens wordt steeds ingewikkelder:

LHBTIQAPC  S(=nieuw)

Lesbisch: Een vrouw die zich emotioneel/fysiek aangetrokken voelt tot vrouwen

Homoseksueel: Een man die zich emotioneel/fysiek aangetrokken voelt tot mannen

Biseksueel: Een man of vrouw die zich zowel emotioneel als fysiek aangetrokken voelt tot mannen als vrouwen

Transgender: parapluterm voor mensen die zich niet identificeren met het bij geboorte toegekende geslacht

Intersekse conditie: een parapluterm voor aangeboren condities waarbij het geslacht verschilt van wat medici als norm beschouwen voor mannen- en vrouwenlichamen. Er zijn veel verschillende intersekse-condities

Queer: Mensen die hun seksuele voorkeur liever niet in een hokje plaatsen. Iemand die queer is wil zich dus liever niet identificeren als lesbisch, hetero, biseksueel of panseksueel

Aseksueel: Mensen die zich niet seksueel aangetrokken voelen tot anderen

PanseksueelMensen die zich aangetrokken voelen tot alle genderidentiteiten en biologische geslachten. Ze vallen dus niet op geslacht, maar op het karakter of de persoonlijkheid van de ander

Cisgender: Mensen bij wie het geboortegeslacht overeenkomt met de ervaren genderidentiteit

Sengender: Senioren op gevorderde leeftijd die zich seksueel buitengesloten voelen doordat de samenleving hun seksuele prestaties onderschat.

GW

2 reacties

 1. Ik denk zelf ook dat het regenboogfanatisme enkel door de elite en hun vazallen bij de MSM wordt ondersteund om de mensheid klaar te maken voor het transhumanisme. Eens je de mensen zo gek hebt gekregen dat ze zich niet beperkt hoeven te voelen tot het lichaam / geslacht dat ze van moedertje natuur gekregen hebben is stap naar een wijdverbreide acceptatie voor het transhumanisme nog klein.

  De volgende stap zijn de corona vaccins. Zeg gewoon eerlijk tegen de bevolking dat ze ingespoten worden met experimentele gentherapie en zorg ervoor dat ze die al dan niet onder dwang in grote getallen gaan nemen. Wanneer ook dat gelukt is komt de grote finale, vaccins welke op basis van de CRISPS-Cas9 het mogelijk maken om naar hartenlust aan het DNA te knutselen en zo de übermensch te creëren. Sciencefiction? Niet als je het onderstaande artikel leest:

  http://www.economedian.com/2021-07-31de-toepassing-van-mrna-is-verleden-tijd-de-who-roept-op-tot-wereldwijde-dna-manipulatie.html

  De WHO zelf zegt dat corona een uitgelezen kans biedt om te gaan beginnen met het “verbeteren” van de menselijke eigenschappen, en dat de huidige mRNA vaccins daarin slechts een tussenstap is. Zie de originele paper op de site van de WHO:

  https://www.who.int/publications/i/item/9789240030381

  Nu weten we ook weer waar het in de toekomst naartoe zal gaan als mensen hun kop in het zand blijven steken en braaf hun spuitjes gaan halen op commando van de overheid / media / elite.

  1. De info naar jouw gelinkte website is zeer verontrustend. Onvoorstelbaar dat hierover nog steeds geen maatschappelijk en ethisch debat wordt gevoerd. De msm wil het er niet over hebben want te complotterig en neemt teveel tijd in de talkshows. En zodra de naam van Bill Gates er aan wordt gelinkt is het wappietaal.

   Onderstaande info komt van Macrotrends beleggersplaats: https://www.beleggersplaats.nl/nieuwsbrieven/macrotrends-gratis/nieuwsbrieven/

   Neem nu Bill Gates.
   Op 4 september 2019 investeerde hij $55 miljoen in het Duitse BioNTech.
   Er was op dat moment nog helemaal geen sprake van Corona.
   Ongeveer een maand later, op 18 oktober 2019 om precies te zijn, was er Event 201 waar Gates opnieuw een hoofdrol speelde.
   Event 201 was een “high level” pandemie-oefening waarbij een wereldwijde Corona-uitbraak werd gesimuleerd.
   Een merkwaardig toeval, want nauwelijks twee maanden later doken vanuit China de eerste beelden van Corona op.
   Nog meer toeval kregen we te zien toen net BioNTech met een vaccin tegen Corona op de proppen kwam. De ontdekking was genoeg om de aandelen van $13 naar $340 te duwen.
   En kan Gates straks opnieuw in de prijzen vallen met zijn recente investering in testbedrijf Mologic?
   De traditionele PCR-test werd door de CDC als onbetrouwbaar bestempeld, en het zal nu toch wel niet dat Gates straks opnieuw de jackpot wint?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: