Over investeren in goud: Het hoe, waarom en wanneer

0

Is de tijd aangebroken om te investeren in goud? Hoe u het best uw portfolio beschermt en laat groeien door middel van beleggen in het gele edelmetaal. USAGOLD – 45 jaar ervaring in de business – biedt een gratis cursus ‘Gold 101’ aan waarop u zich hier vrijblijvend kunt inschrijven. U leert er alles over wie er in goud investeert, wat de rol van goud is in een beleggingsportefeuille, maar ook waar en waarom je het beste in goud kunt investeren. De almaar rijzende spanningen in de wereld zijn wellicht historisch een uitgelezen moment om de stap te zetten naar bescherming en spreiding van uw vermogen, door te investeren in goud.

Investeren in goud? Hou de vinger aan de pols!

Voor zij die het Engels minder machtig zijn is de volgende site interessant. De die-hard fans van goud vinden dan weer hun gading op Goudvergelijken.nl en Kitco. Ook bij KWN is vaak interessante materie over goud en de goudprijs te lezen. Ook onderstaande video is wel interessant; ga long goud en je short direct eigenlijk ‘the whole fucking thing’.

https://www.youtube.com/watch?v=Dc8rFKLiOjQ

Implicaties voor Europa

De zorgen nemen allengs toe om wat president Trump ook Europese bedrijven die zaken doen met Iran kan aandoen. Eventuele sancties nog daargelaten, blijft de dreiging imminent voor een militair conflict tussen de VS en/of Saoedi-Arabië of Israël met Iran, de grote boeman-van-het-moment. Politieke, internationale spanningen zijn meestal een adequaat instapmoment om minstens een deel van uw bezit te diversifiëren richting safe haven goud.

Trump is “threatening everything”

Zo verklaart een voormalige topadviseur van het Witte Huis nog net. Niet mis te verstane woorden over de meest onberekenbare man van de planeet! De markt kàn slecht nieuws incorporeren, zeker wel – zolang dat slechte nieuws maar bekend is. Maar met een Trump aan het roer van de wereld? De onzekerheid op politiek, economisch en financieel vlak is nog nooit zo groot geweest als nu.  Met een man die de ene dag koud blaast en de andere dag warm. Van hem kun je letterlijk àlles verwachten – en zeker het ONverwachte! Informeer u dus best, think about it en… be prepared. Zoals het spreekwoord luidt: hope for the best but prepare for the worst!