warHet Syrische regime moet kost wat kost verdwijnen, volgens president Obama (maar hij zegt het alleen niet hardop). Is het niet via  de “onze” in het land aanwezige rebellen dan door een raketaanval en bombardement. Want die gaspijplijn, van Qatar naar Europa, moet er komen. Ondanks dat Assad falikant tegen is

Foutje, bedankt!

Net nu de VS klaar stonden om te vuren, begaat minister van Buitenlandse Zaken, Kerry, een enorme flater door een “opening” te laten: “als de Syriërs hun chemische wapens inleveren dan… maar die doen dat toch niet“.  Helaas voor Obama en zijn club zijn Rusland en nu ook Frankrijk, de VN en China hier direct opgesprongen, alles om een oorlog die kan escaleren te vermijden.

Nog geen Amerikaanse oorlog

Syrië verklaarde meteen bereid te zijn om mee te werken. Een dikke streep door de plannen van een oorlog (en de bijbehorende economische groei).  Obama en consoorten beginnen nu al gas terug te nemen met “ja maar dat mag maximaal dertig dagen duren of anders…!”.  Wij staan nog altijd klaar om aan te vallen!  Daarbij is er nog niet veel verloren want we gaan gewoon door met de rebellen, onze rebellen want door ons betaald.  Dénkt hij maar dat zal een grove misvatting blijken! Net als in Afghanistan gebeurd is (Al-Qaida) gaan die rebellen al snel een “eigen leventje leiden”; worden ze niet meer te controleren, in de hand te houden.

Rebellen zijn furieus!

Een van de leiders, Qassim Saadeddine : Let the Kerry-Lavrov plan go to hell.  We reject it and we will not protect the inspectors or let them enter Syria“. En de grote baas van de Syrian Supreme Military Council, generaal Selim Idris : “All of this initiative does not interest us.  Russia is a partner with the regime in killing the Syrian people.  A crime against humanity has been committed and there is not any mention of accountability“.  Terwijl het weldenkende deel van de wereld steeds meer begint te twijfelen wie precies gifgas gebruikt heeft; heel goed mogelijk dat het de rebellen zelf zijn geweest om te provoceren…

12 reacties

 1. Is niemand het opgevallen dat de VS na oprichting van de Fed in 1913 in veel exceptionele oorlogen en crises zijn verwikkeld. En is het niemand opgevallen dat de EU via de ECB in feite onder bestuur is komen te staan van Washington en wij allen moeten meebuigen zodra de VS roept dat Syrië een bedreiging is voor de wereld en het land geregeerd wordt door een zogenaamde dictator. Syrië was volgens mij toch een redelijk rustig en soeverein land in het MO en daar hebben huurmoordenaars en westerse oorlogmisdadigers abrupt een einde aan gemaakt. de VS is met zijn false flag oorlogen en doortrapte spelletjes in mijn optiek door en door sick and evil!

  Amerika was ooit een fantastisch vrij en tot de verbeelding sprekend land met onbegrensde mogelijkheden. Het land nu glijdt af en wordt in hoog tempo afgebroken en kan het alle kanten op en lijkt het land te vervallen in een totale paranoia sfeer met een niet te stillen ziekelijke honger naar macht, oorlog, geld en totale controle over alles en iedereen.

  Het laatste woord is hier nog niet over gesproken en zal er een oorlog komen dan mogen we hopen dat dit niet zal uitmonden in een totaal escalerende wereldoorlog.

   1. Daar was ik van op de hoogte, worden ze ook niet de nep joden genoemd met een Turkse bloedlijn?

    Mijn oma was joods en ik ben opgegroeid in een joodse buurt, maar dat waren voor mij niet het soort joden zoals die in de VS en hier in de EU die aan de financiële touwtjes trekken, voor mij waren het doorsnee vrienden met voor mij een vreemde drang naar handel en geld.

    Wat me wel is opgevallen en ergens bespeur ik dat ook, is dat deze mensen een onderhuidse angst hebben m.b.t. het verliezen van controle over geld. Ze lijken te zeggen dat je zonder geld niets bent en dat geld alles zaligmakend is en ten dele is dat waar, want in de huidige geesteszieke wereld is geld nu eenmaal een satanisch middel waar we -nog- niet zonder kunnen.

    De machtselite/zionisten/nep-joden or whatever, gaan zover dat ze zelfs hun ziel lijken te hebben verkocht aan satan en over miljoenen lijken gaan om maar krampachtig vast te kunnen lbijven houden aan hun geld.

    Macht is voor hen geld, niet andersom, en juist dat maakt dat ze totaal dolgedraaid naar de wereld staren, alsof er niets anders meer is dan geld. Leven = geld = leven.

  1. Laten wij hopen dat er geen False Flag in de VS voorkomt waarbij er zoveel chaos zou zijn dat een dictator de macht zou grijpen …

   Lees eens “Klaus Barbie en het Vierte Reich in Amerika” en “De big-business en Nazi-Duitsland”. Ophelderend !

  2. Wat jij zegt klopt, alleen vergeet je een belangrijke schakel welke alle andere machtsinstituten ondergeschikt, namelijk de BIS. De meeste centrale banken van de wereld zijn gelieerd aan deze Bank of International Settlements (waarvan Noutje Wellink jarenlang voorzitter is geweest). Oftewel, alle banken vallen onder deze paraplu. Weet je welke centrale banken tot 10 jaar geleden nog niet gelieerd waren aan deze moeder aller centrale banken? Hier is een lijstje:
   Irak, Iran, Syrie, Libie, Libanon etc, je voelt hem al, de Axis of Evil waar Bush zo graag over sprak. De aanslagen van 9-11 gaf de westerse (niet moslim) landen een prima excuus om ook deze centrale banken te koppelen met de BIS. En ze gaan net zo lang door totdat ze OVERAL in de wereld het alleenrecht hebben op het drukken van geld.

   Tevens hebben ze op deze manier alle landen vol kunnen pompen met schuld, onder het motto van democratisering van de samenleving en het bieden van goede infrastructuur etc voor de “vrije” burgers. Wel moest al dit te bouwen werk gedaan worden door westerse bedrijven, waardoor het geld dat in de vorm van schuld binnenkwam en het geld via de westerse bedrijven deze landen weer verliet.

   En als kers op de taart hebben the powers that be, ook de goudstandaard afgeschaft. Het enige middel dat totaalheerschappij in de weg stond. Voila, een ware wereldmacht is geboren, immers maakt schuld je tot slaaf nietwaar?

 2. Hulde dat Biflatie dit schrijft!

  Goede tijden, slechte tijden… Tralala…

  Even terug spoelen….

  Gadaffi: Ok, ok, ik zal ABC wapens opgeven.
  Obama: Nu hij tandenloos is gaan wij hem in de rug steken.

  Enfin, Assad wordt uitgekleed en alsnog gegrilled…
  Wedden?
  Maar daarover meer in de volgende aflevering van onze Rothschild en Rockefeller soap.

  In deze aflevering;

  Met Cameron, hey Obama, how ur doin today? Nice to hear. Ja, we moeten de publieke opinie weer meekrijgen. Ja, die ploert van een Putin… Okay, de rebellen zijn slecht maar niks doen is slechter. Assad afmaken is beter. Ik weet wel een journalist. Komt goed. Gaan we weer golfen? En daarna jagen hè. Bye bye old mate!

  Met Obama, hey George, ja, de agenda van PNAC, I know.
  Gaat weer de goede kant op in Irak… Zolang ze elkaar blijven bevechten toch… En dit is zeker te herhalen in Syrië. Dan zijn inderdaad al die landen zo verzwakt. Ja, Abdullah, onze grote vriend. Die Saudiërs doen het toch maar even. Ja, ik weet het, ze steken je zo een mes in de rug. Oh die DU, ja zolang ze blijven vechten heeft niemand daar aandacht voor. Ja minder levensvatbare aanwas komende generaties hè en wij zijn mooi van ons afval af. Ja, we moeten dit keer DP gebruiken op Damascus, zijn we daar ook mooi vanaf en zijn we voorlopig een biljoen jaar van Islamieten af. Hahaha, iedereen lult inderdaad over Assad maar het was wel mooi ons gas en DU in Irak hehehe. Hidiho old boy!

 3. Verbaas je niet als de enige supermacht, de failliete VS, geen grote oorlog meer KAN voeren. Lege kas en (mede daardoor) laag moreel van de strijdkrachten (DWN).
  De slip van Kerry was natuurlijk geen slip, maar een handigheidje om zijn eigen, wat al te voortvarende, president in het gareel te krijgen en tegen zichzelf te beschermen. Rusland kopte de voorzet feilloos (en volgens afspraak) in.

 4. Als we onze geschiedenis niet kennen dan zullen we niets leren en dezelfde fouten blijven maken.
  In de jaren dertig van de vorige eeuw schreef een Amerikaanse General nota bene een kristalheldere uitleg wat de functie van oorlogen is.
  “War is a racket” , by Major General Smedley Butler.

  “WAR is a racket. It always has been.
  It is possibly the oldest, easily the most profitable, surely the most vicious. It is the only one international in scope. It is the only one in which the profits are reckoned in dollars and the losses in lives.
  A racket is best described, I believe, as something that is not what it seems to the majority of the people. Only a small “inside” group knows what it is about. It is conducted for the benefit of the very few, at the expense of the very many. Out of war a few people make huge fortunes.”

  Als er vandaag maar één PDF van 14 bladzijden is dat je gaat lezen, neem deze dan:
  http://www.ratical.org/ratville/CAH/warisaracket.pdf

  1. We kennen onze geschiedenis wel, maar gebruiken deze kennis alleen om onze hebzucht te bevredigen.

   En dit gegeven zet een mechanisme in gang dat altijd fout moet aflopen. Ook al is maar een klein percentage hebzuchtig, ik denk dat een groot percentage hebzuchtig is.

   Als dit iets nieuw is eis ik het op. Maar waarschijnlijk zullen er filosofen zijn geweest die dit al vastgesteld hebben.

  2. En voor wie bovenstaande pdf heeft gelezen, inderdaad, ook de JSF is een mooi voorbeeld van hoe de Amerikaanse wapenindustrie zijn bevriende landen uitperst om toch vooral duur spul van hun te kopen, terwijl iedereen natuurlijk aanvoelt dat dit misallocatie van Nederlandse middelen is van het zuiverste water: duidelijker ga je ze bijna niet vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: