american_eagle_silverDe United States Mint heeft de grootste groothandelspartners laten weten dat ze tot 9 december 2013 de mogelijkheid hebben om de American Silver Eagle Bullion coins van het jaar 2013 te bestellen. Daarna zullen leveringen gestopt worden totdat in het nieuwe jaar de levering van de 2014 munt begint. Een maand lang zal het niet mogelijk zijn om de Amerikaanse zilveren munten te bestellen bij de U.S. Mint en dat is nu al te merken in de prijs.

Prijs van Silver Eagle zit in de lift

Groothandelaren en webshops hebben de prijs van de zilveren American Eagle flink omhoog geschroefd. In Nederland ligt de prijs van een zilveren America Eagle momenteel boven de 20 euro, terwijl de directe concurrenten van de American Eagle, de Canadese Zilveren Maple Leaf en de Oostenrijkse zilveren Philharmonikers, nog onder de 20 euro per stuk verkrijgbaar zijn.

Lees verder op Goudvergelijken.nl

2 reacties

  1. Tjah, met de grote banken als spelers op deze markt ben ik mijn vertrouwen erin verloren. Die jongens speculeren met metaal dat ze niet hebben, en de kleine belegger betaald de prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: