Bill Gates – een derde injectie tegen Corona/COVID-19?

Wanneer houdt het op? Houdt het nog wel ooit eens op? ´“The discussion now is do we just need to get a super high coverage of the current vaccine, or do we need a third dose that’s just the same, or do we need a modified vaccine?” Gates told “CBS Evening News” anchor and managing editor Norah O’Donnell.´ Gates maakt zich naar verluid grote zorgen over de effectiviteit van de bestaande vaccins (Pfizer/BioNTech, Astra Zeneca, Moderna,…) Dit als tegenmiddel voor de talrijke varianten die de kop opsteken. De Britse, de Zuid-Afrikaanse, de Braziliaanse,… Het bericht op Twitter krijgt heel wat reacties:

Het zijn er maar enkele van de grote hoeveelheid diverse reacties, maar deze is wel markant: wie of wat maakt van de miljardair/filantroop een expert, buiten in technologie, in klimaatverandering en zelfs virusbestrijding?

In ieder geval voelt de man zich duidelijk geroepen: ´”Without innovation, we will not solve climate change. We won’t even come close,” Gates says. Anderson Cooper reports for 60 Minutes. https://cbsn.ws/3qnNDyG´

6 reacties

 1. Die Bill toch, hij maakt zich inmiddels sterk voor kweekvlees. Blijkt hij ook hier zwaar geïnvesteerd te hebben, je verwacht het niet.

 2. Wie of wat Gates tot expert maakt? Die vraag
  is niet moeilijk te beantwoorden. Hij heeft, zoals iedere andere substantiële belegger, de plicht om zich minutieus te verdiepen in zijn belangenwereld en zich daar, waar zijn persoonlijke kennis tekort mocht schieten, te latten bijstaan door deskundigen, om de aldus verkregen (meestal selectieve) inzichten uit te diepen en voorwaardenscheppend uit te dragen. Ook wel ‘marketing’ of ‘verkoopbevordering’ genoemd, die nog kan worden versterkt in een verpakking van idealisme .

  1. Meer populair gezegd: de verkoper moet: a) drommelsgoed weten wat hij verkoopt en b) de behoeften van zijn klanten kennen, danwel stimuleren.

 3. Het is weer wel toevallig dat in aanloop tot de uitspraak met betrekking het kort geding inzake de avondklok de besmettingscijfers ineens aanzienlijk hoger zijn. Of heeft dat te maken met de GGD’s die nu weer op volle sterkte werken? Kortom de avondklok blijft voorlopig van kracht. En de rest van de maatregelen ook in ieder geval tot eind mei. Licht aan het einde van de tunnel? Ik vrees van niet. Bekijk het onderstaande interview met Willem Middelkoop maar eens.

  https://youtu.be/-tN9f_uOLOA

 4. Via de vaccins (en er zullen er nog velen moeten volgen, want anders wordt de doelstelling niet gehaald) op weg naar de maximale wereldbevolking van 500.000.000 bewoners, die niets bezitten en zich heel gelukkig voelen. Aldus het WEF/ Herr Schwab en de rest van het NWO zooitje.
  Creer chaos, werkloosheid, armoede en de bevolking zal het NWO als de verlosser zien. Dat is het hele plan. DDR 2.0 heet u van harte welkom. Arme kinderen en kleinkinderen en misschien de ouderen ook nog wel. Oh nee, die waren al omgebracht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.