Nieuw record: Bitcoin boven de $500,-

De prijs van Bitcoin is zondag 17 november voor het eerst boven de $500,- gestegen. Grafiek via Clarkmoody.

bitcoin 500 dollar

3 reacties

  1. Dit aandeel is extreem volatiel en kent een waanzinnige hefboom. Echt iets voor de echte gokkers. Zelf heb ik binnen 10 minuten 400 euro winst gemaakt maar ook binnen 2 uren 1400 euro verloren. Das ff slikken, maar dat is het risico.

    Dalingen kunnen plotseling en extreem zijn, evenals stijgingen. Dus winst en verlies is groot. Geen aandeel voor mensen die emotionele waarde aan geld hechten. Blijf er a.u.b. vanaf! Ik verwacht overigens dat er een mega neerwaartse correctie gaat komen. In één klap terug naar 420 om vervolgens richting 550 te stijgen.

    Ik neem even pas op de plaats, maar blijf dit aandeel nauwlettend volgen. Stap pas weer in bij een crash. 1400 euro verlies lijkt veel, maar kan heeeel snel weer goedgemaakt worden met bitcoin.

  2. Wat er gebeurde:

    De afgelopen week piekte bitcoin telkens richting de 460/70 om vervolgens weer in te zakken naar 420/10. Dit gebeurde meerdere dagen achter elkaar. Zaterdag piekte het weer op 455 en toen ben ik voor een groot bedrag short gegaan. Als hij terug was gevallen richting de 420, zoals de voorgaande dagen dat telkens liet zien, had ik binnen 1 dag 2000 euro winst gemaakt. Helaas viel hij niet terug, maar knalde hij direct door richting de 500. Tja en daar ga je…….

    Geen pijl op te trekken met dit aandeel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: