Bitcoin meester Review

Bitcoin Meester review
Meer info over Bitcoin Meester

Op 20 december bereikte Bitcoin een nieuwe all-time high van Euro 19.820,71. Verder is de koers van Bitcoin meer dan verdrievoudigd sinds januari 2020. Andere crypto-currencies, zoals Ethereum, hebben in 2020 zelfs nog sterkere koers-stijgingen doorgemaakt.

Met handelen in crypto-currencies valt dus veel geld te verdienen. Daarom hebben steeds meer institutionele beleggers interesse in het kopen van crypto-valuta. Maar ook gewone burgers kunnen crypto-valuta aanschaffen.

  • Maar hoe gaat het kopen van crypto-currencies precies in zijn werk?
  • Hoe kan ik gemaakte winst uit laten betalen op mijn bankrekening?

Voor de Nederlandse broker Bitcoin Meester zullen onder andere deze vragen beantwoord worden. Allereerst zal uitgelegd worden hoe je bij Bitcoin Meester een account kunt registreren, en laten verifiëren. Daarna zal besproken worden hoe het kopen en verkopen van de diverse crypto-valuta in zijn werk gaat. Ook zal besproken worden wat de voordelen van handelen via Bitcoin Meester zijn.

Tenslotte zal een conclusie getrokken worden met betrekking tot handelen in crypto via Bitcoin Meester.

Registreer en verifieer je account op Bitcoin Meester

Om je bij Bitcoin Meester een account aan te maken moet je je e-mailadres opgeven, en een wachtwoord kiezen. Nadat je dit gedaan hebt stuurt Bitcoin Meester je een bevestigingslink. Als je op de bevestigingslink geklikt hebt heb je je account aangemaakt. Het aanmaken en aanhouden van een account bij Bitcoin Meester is gratis.

Na het aanmaken van je account is het belangrijk dat je je identiteit laat verifiëren. Dit moet je laten doen omdat alle Nederlandse bedrijven die handel in crypto-currency mogelijk maken onder toezicht staan van de Nederlandsche Bank, en de Nederlandsche Bank dit als verplichting gesteld heeft.

Je kunt je account laten verifiëren door een kopie van een geldig identiteitsbewijs te uploaden. Op werkdagen controleert Bitcoin Meester deze kopie binnen een uur. Ook moet je bij Bitcoin Meester je telefoonnummer laten verifiëren. Dit doe je door op de pagina van Bitcoin Meester de code in te geven die je per sms ontvangt. Bitcoin Meester biedt de mogelijkheid tot het instellen van 2 Factor-Authenticatie (2-FA) voor het inloggen op je account. Met het instellen van 2 Factor-Authenticatie creëer je een extra beveiligingslaag, zodat je account wezenlijk beter beveiligd wordt. 2-FA instellen gaat snel en eenvoudig. Bitcoin Meester Bitcoin kopen

Crypto kopen en verkopen met iDeal bij Bitcoinmeester

Als je bovenstaande stappen doorlopen hebt kun je per week voor €100,- aan crypto-valuta kopen. Dit is makkelijk te doen via iDeal. Wil je de mogelijkheid hebben om wekelijks voor meer dan €100,- aan crypto-valuta te kopen?

Dan moet je je bankrekening laten verifiëren. Het verifiëren van je bankrekening is ook nodig om winst uit te kunnen laten betalen. Je bankrekening laten verifiëren kan eenvoudig door Euro 0,10 op de rekening van Bitcoin Meester te storten. Crypto-valuta kopen en verkopen via Bitcoin Meester is eenvoudig. Het platform is gebruikersvriendelijk en overzichtelijk, en geschikt voor zowel de beginnende, als de meer ervaren handelaar. Mocht er iets onduidelijk zijn dan zijn de tutorials op de site te raadplegen, bijvoorbeeld voor uitleg over het kopen of verkopen van de diverse crypto’s.

Per transactie brengt Bitcoin Meester kosten in rekening. Deze kosten zijn variabel, en hangen af van in welke crypto er gehandeld wordt. Op de site is per crypto terug te vinden wat de handelskosten zijn.

Normaalgesproken worden er per transactie handelskosten van 1.5% in rekening gebracht.

Voordelen van handelen via Bitcoin Meester

Handelen via Bitcoin Meester heeft een aantal voordelen. Allereerst heeft Bitcoin Meester het ruimste aanbod van crypto-valuta in Nederland en België, met een aanbod van ruim 200 munten. Dit maakt het mogelijk om geld te verdienen met handelen in bekendere, en minder bekende crypto’s.

Daarnaast biedt Bitcoin Meester een rente van 3% op zogenaamde stablecoins. Stablecoins zijn coins die gekoppeld zijn aan traditionele munten, zoals de Dollar. Verder kun je op de site van Bitcoin Meester verschillende crypto-valuta tegen elkaar ruilen. In vergelijking met andere aanbieders leidt dit tot een vermindering van de transactiekosten met 50%. Daarnaast kun je bij Bitcoin Meester sparen voor korting op je handelskosten. Hoe meer je handelt, hoe sneller je korting krijgt.

Bitcoin Meester, conclusie

Handelen in crypto’s via Bitcoin Meester kan gezien worden als interessante optie. Het platform is gebruikersvriendelijk, en het kopen en verkopen van de diverse valuta’s is een eenvoudig proces. Het zeer ruime aanbod van crypto-currencies is datgene wat handelen via Bitcoin Meester misschien nog wel het meest aantrekkelijk maakt. Verder is Bitcoin Meester een betrouwbare partij, omdat de handel op de site gereguleerd wordt door de Nederlandsche Bank.

Mijn eigen Bitcoin Meester ervaringen zijn ook goed, ik heb nooit problemen gehad. Al deze redenen samen maken handelen in crypto’s via Bitcoin Meester tot een interessante optie.

Interesse in handelen in crypto’s via Bitcoin Meester? Klik hier om te beginnen met handelen.

2 reacties

  1. Danile goed artikel. Heb je deze info gelezen van Ecb over bitcoin?

    Lagarde (ECB) wil bitcoin gaan reguleren, dat is niet zo,n goed nieuws vrees ik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.