In navolging van het laatste Crypto Biflatie Bulletin, nu het Blockchain Biflatie Bulletin! Het laatste blockchain nieuws op een rijtje.

Waarde blockchain economie $3 biljoen in 2030

Uit een onderzoek van PricewaterhouseCoopers (PwC) bijkt dat de waarde van de blockchain economie kan groeien tot 3 biljoen dollar in 2030. De studie van PWC geeft tevens aan dat China de Verenigde Staten, momenteel nog leider in de blockchain-technologie, binnen drie tot vijf jaar voorbij kan streven. Bij de ondervraagde bedrijfsverantwoordelijken heerst het gevoel dat niemand de nieuwe technologische revolutie van blockchain wil missen. Ook hier merk je dat de business regulering en wetgeving niet wil afwachten en hoofd omhoog, kin vooruit naar de verre einder koerst. We zullen er nog heel veel van gaan horen.

blockchain

Blockchain University

Alles begint bij educatie! Op Malta zal hoogstwaarschijnlijk de eerste blockchain-universiteit ter wereld opgericht worden.. Tal van bestaande prominente universiteiten willen deelnemen aan wat de Woolf University zal heten, die volledig op blockchain zal draaien. Studenten over heel de wereld zullen, in alle veiligheid en met gedegen controle, zowel online als offline een gepersonaliseerd programma kunnen volgen. Een slimme zet, want blockchain onderwijs zal hard nodig zijn, daar veel mensen het totale geheel nog niet helemaal snappen. Wilt u meer over blockchain leren? Lees hier alles over Blockchain.

Toepassingen: Voedselfraude, Kunst en Smart Cities

Ondertussen zien dagelijks de meest uiteenlopende nieuwe toepassingen en initiatieven het licht. Van het tegengaan van voedselfraude tot meer veiligheid en betrouwbaarheid voor de kunstwereld. Vast staat dat volgens researchbureau Deloitte CEO’s ‘miljoenen’ hebben liggen om te investeren in blockchain-toepassingen

Ping An Insurance, een Chinese verzekeraar en één van de grootste ter wereld trouwens, heeft een zogenaamd White Paper uitgegeven, waarin onder meer de blockchain gepromoot wordt: het ‘White Paper on Smart Cities’. Slimme steden in de blockchain, er is overal bijna wel een toepassing voor te verzinnen. Ook om te verzekeren natuurlijk.

loading…


2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: