Blockchain en bitcoin: in 6 minuten alles snappen

2

Het kan geen kwaad om af en toe pas op de plaats te maken. En even omkijken of iedereen wel méé is. De wereld van de blokketen en de bijbehorende cryptomunten evolueert dermate snel. Met bitcoin (BTC) als oudste en nog steeds belangrijkste. Voor wie nog even een macro view nodig heeft, is volgende video erg geschikt. Een kort en bondig maar toch behoorlijk volledig overzicht. Niet alleen van wat reeds was en is, maar ook de enorme toekomstmogelijkheden. In mensentaal dus zonder al te technisch te worden. In het Nederlands ook, zodat er geen misverstanden zijn. Inderdaad: in zes minuten en 23 seconden om precies te zijn, bent u weer méé.

De Blockchain uitgelegd: De echte waarde van bitcoin en crypto-currency technologie

Kijken en luisteren dus maar!

2 REACTIES

  1. Kennis heeft met het bezit aan bitcoins, meer dan 100 zich flink vingers gesneden, erkend bedrijf zou voor hem minen, maar nu achteraf bleek er geenenkele bitcoin over, dubieus en raadselachtige transacties Tuk. ?

    • Als dit klopt en ik geloof dit zeker, is dat enorm jammer. Maar het is ook al gebeurd met ‘gewone’ aandelen of te beleggen gelden, die dan toevertrouwd worden aan dubieuze figuren. Altijd best met ‘officiële’, vertrouwenswaardige ‘instituten’ werken. Cryptobeleggen is helaas op sommige plaatsen nog een beetje de far west. Zie Mt Gox (door hackers) en in Canada (grootste cryptobeurs Quadriga CX, waarvan de CEO overleed met als enige kennis van bepaalde toegangscodes). Verdelen over verschillende grote exchanges of mijners is aangewezen. Het toezicht op wie professioneel werkt in de sector is wel fel verhoogd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.