Blockshow ‘Amerikas 2018’ in augustus te Las Vegas

0

Op 20 en 21 augustus 2018 vindt in Las Vegas de Blockshow “Amerikas 2018′ plaats. De Blockshow is een conferentie die ‘reveals to the world all innovative solutions and new technologies in the Blockchain industry‘. Deze happning vond in mei 2018 al plaats in Europa waar toen 3000 belangstellenden aanwezig waren. Er werd een 50.000 dollar Oscar Award uitgereikt en het event trok meer dan 200 journalisten aan. Klik hier voor een korte impressie. Het geheeld van shows wordt gesponsord door een wisseld aantal betrokkenen en professionals in de markten FinTech, digital currency exchange platforms, platforms die met blockchain werken, handelsfirma’s in altcoins en zo meer. Aanstaande november de Blockshow Asia aan de beurt in Singapore.

Agenda Las Vegas: Dag 1

De eerste dag zal voornamelijk handelen over de meest pragnende kwesties aangaande blockchain. Welke initiatieven nemen de diverse overheden? Wat zijn de inzichten van Centrale Banken? Wat is het laatste nieuws over blockchain en de wet? Hoe staan de belangrijkste Institutionelen tegenover Blockchain? Wat is de verhouding tussen Wall Street en cryptomunten? Men belooft ook ‘a sensational speech featuring one of the true CELEBRITIES of the global tech ecosystem‘. Gevolgd door een heel aantal andere speakers uit de businesspraktijk. Een panel van experten zal zich eveneens buigen over de grootste vijanden van de Blockchain, deze lezing heet: ‘The Technology’s Major Weaknesses and Vulnerabilities to Overcome‘. Tevens wordt met tussenpozen veel tijd voorzien voor natuurlijk blockchain netwerken.

Dag 2 op de Blockshow

De tweede dag van de conferentie zal zich op de technologie in de praktijk richten.  Alle applicaties die nu al gebruik maken van blockain en voorbeelden uit de praktijk worden belicht. Van E-commerce tot Worldwide Video Streaming Services en van Entertainment tot Democratie (in het bijzonder stemmen en verkiezingen). In het algemeen: Hoe blockchain de wereld gaat veranderen. En tot waar reikt de blockchain vandaag reeds nationaal en internationaal? Zoals vermeld wordt dan ook de Oscar uitgereikt voor de beste jonge en innovatieve startup, waarbij meerde kandidaten hun project zullen voorstellen aan het publiek. De winnaar van vorig jaar slaagde erin 30 miljoen dollar te verzamelen. Participanten van vorige jaren slaagden er in totaal in maar liefst 500 miljoen dollar aan te trekken. Kansen te over nog altijd. De blockchain staat pas in het begin van zijn kracht.

Over de auteur

Zet de dagelijkse economische en maatschappelijke onderwerpen uiteen.