De term “Build Back Better” kunnen we niet simpelweg afkorten tot BBB of “tripleB” omdat we daarmee de politieke partij “BoerBurgerBeweging” in diskrediet zouden brengen. Toen Hugo de Jonge in een Kamerdebat bij het aanhalen van die partij denigrerend de afkorting ‘tripleB’ gebruikte werd hij stevig(en terecht) van repliek gediend door de politiek leider Caroline van der Plas. Het is heerlijk om deze mevrouw te horen spreken in de Tweede Kamer. Eindelijk een afgevaardigde waarbij ik het gevoel krijg dat er iemand van ‘ons’ spreekt. Iemand die ongeremd, zonder slimme omhalen, haar eigen mening geeft.

Vadertje Drees

Wat mij betreft komen er snel nieuwe verkiezingen nu de formatie geen steek verder komt. Het is hoog tijd dat er nieuwe burgerkandidaten opstaan met eigen frisse ideeën. Geen draaikonten, maar nuchtere burgers die opkomen voor de belangen van het volk. Geen globalisten en grootdenkers die de Agenda 2030 uitrollen over burgers van soevereine staten die nauwelijks weten wat die Agenda 2030 inhoudt. De huidige politieke elite heeft de oren hangen naar wereldse zaken die ver van de burger af staan. Internationaal belang gaat boven nationaal belang. Supranationale organisaties en multinationale ondernemingen worden omarmd door politici die graag gezien worden als grootdenkers. Zo heb ik persoonlijk meer sympathie voor een “kleinburgerlijk” politicus als oud minister-president Willem Drees sr(1886-1988, jawel!), die de grondlegger was voor onze AOW-uitkering en andere sociale wetgeving. Niet omdat ik toevallig zelf AOW geniet, Willem bedankt. Het huidige kabinet Rutte 3 kent voornamelijk grensoverschrijdende belangen en verwaarloost onze binnenlandse sociale zekerheden.

Foutjes van moeder aarde

Ik schrijf met opzet ‘binnenlandse’ zekerheden omdat ik vind dat onze opgebouwde zekerheden langzaam maar zeker opgaan in internationale onzekerheden. Precies zoals ik het zeg. Mondiale onzekerheden die over ons worden afgeroepen met zaligmakende en holle slogans als BBB, BLM, diversiteit en inclusiviteit. De ideale maakbare wereld waarin we allen gelijk zijn zonder onderscheid des persoons. Daarvoor is dan wel een verlichtende revolutie nodig want de geschiedenisboeken zijn vol geschreven met oorlogen, botsingen tussen bevolkingsgroepen, discriminatie van minderheidsgroeperingen en diverse ongelijkheden zoals inkomens- en vermogensongelijkheid, achterstelling van onderontwikkelde landen, enzovoort, enzovoort. Het is een gegeven dat de vooruitgang in onze beschaving heel langzaam gaat. Er gaan generaties over heen om de mens te laten wennen aan de industriële revoluties, de vermenging der volkeren, verandering van klimaat, het mee bewegen met technologie en het ontdekken van de verborgen schatten op onze aardkloot en de geheimen in het heelal. De voortschrijdende ontwikkeling van de mensheid is een mechanisme dat zelfs wetenschappers niet kunnen versnellen met hun uitvindingen. We kunnen eenvoudigweg de ‘slechte tijden’ niet overslaan. We moeten meegroeien in de natuurlijke evolutie en genoegen nemen met rampen, oorlogen, oneffenheden, meningsverschillen en de ‘foutjes’ van moeder natuur, het klimaat en moeder aarde. (Mag ik al vader aarde zeggen?)

Weg met de egotripper

In de Agenda 2030 wordt door een elitair clubje een maakbare samenleving aangekondigd die zomaar in kort tijdsbestek moet worden uitgerold. Ik snap inmiddels hoe we dat gaan bereiken. Er wordt namelijk gesproken over transhumanisme, robotica, genetische modificatie dat kan worden toegediend via de mRNA-vaccins, mechatronica, kwantumcomputers, enzovoort. Kortom een fantastisch tijdvak nadert waarin alle problemen kunnen worden opgelost met behulp van technologie. Ik kijk met ontzag naar Big Tech, Big Farma en Big Brother. We moeten de schaalvergroting, open grenzen, globalisering, BBB, BLM en supranationale organisaties zoals VN, WEF, IMF, WHO, EU etc. omarmen voor een betere wereld. We moeten niet meer kleinschalig denken maar grootschalig. Niet meer denken in eigen belang maar voor de andere mens. Ons laten vaccineren voor de medemens, onze plaats afstaan voor iemand met achterstand of andere kleur, knielen voor ons slavernijverleden, onze identiteit afgeven aan de overheid, contant geld inleveren ter voorkoming van straatroof en witwassen, genoegen nemen met negatieve rente voor behoud van “onze” banken, genoegen nemen met vermogensongelijkheid zodat de schatrijke elite de Agenda 2030 kan financieren. Genoegen nemen met accepteren totalitaire staat zodat populisten niet kunnen opstaan, genoegen nemen met windmolens om de hoek en weilanden met zonnepanelen zodat de nieuwe industriële revolutie 4.0 onbelemmerd doorgang vindt. Enzovoort, enzovoort.

Snelle energietransitie

Vertwijfeld vraag ik mij af of ik hier vrolijk van moet worden. Het zal aan mij liggen, ben van de oudere generatie. De nieuwe generatie zal de zonneakkers, de totempalen met slagwieken, het basisinkomen met centrale bankgeld, genetisch gemanipuleerde voeding en vaccins, het 5G-gestuurde social creditsysteem en de nieuwe ongekozen wereldregering accepteren als het nieuwe normaal. De wereldleiders roepen al in koor dat we na de coronacrisis niet terug keren naar het oude normaal. We moeten eerst nog de klimaatcrisis overleven natuurlijk. Daarvoor worden biljoenen uitgetrokken en hebben we onze eigen Frans Timmermans uitgeroepen tot EU-Klimaatpaus. Via de Europese Commissie wordt het allemaal geregeld mits we braaf onze bijdrage leveren en meewerken aan een snelle energietransitie. Overigens is mij nooit gevraagd hoe ik over de huidige versnelling van alle Agenda 2030 punten denk. Heb nooit afgevaardigden zien meepraten aan de vergadertafel over de ingebrachte agendapunten. Ach nee, dat is kleinburgerlijk, past niet in deze postmoderne tijd van grootdenkers.

TripleB

Waarom krijg ik toch zo’n warm gevoel van binnen als ik die dame van ‘tripleB’ hoor praten. Het is niet om haar postuur maar ik vind haar puur. Klinkklaar en onbevlekt in haar betoog en anders dan Rutte die zo vaak loog. Hoe lang zal het duren voordat deze dame een functie elders krijgt aangeboden? En hoe lang zou het duren voordat de hele oppositie monddood is gemaakt? Hoe lang zou het duren voordat een nieuw kabinet is geformeerd? Komt het niet heel toevallig goed uit dat een demissionair kabinet zonder blikken of blozen door regeert en gewoon de bevelen in ontvangst neemt van de hogere machten Big Tech, Big Farma, Big Brother, zeg maar van ‘tripleBig?’ Denk ik nu in termen van samenzwering? Nee hoor, ik denk zuiver en rein, ik denk in termen van tripleB: Build Back Better, gewoon conform de Agenda 2030. Het kost wat maar dan krijgen we ook wat.

GW

7 reacties

  1. Goede reactie. En ook als ik haar hoor praten over andere onderwerpen dan heb ik het gevoel dat zij (misschien onbewust) bereid is om mee te werken aan maatregelen welke de poort open moeten zetten voor Build Back Better. Daarin gaan de boeren het hoe dan ook ontgelden dus als de boeren slim zijn stemmen ze de volgende keer niet meer op zulke bliksemafleider partijen maar gewoon op partijen die de problemen echt bij de kern aan willen pakken.

   Als je wil zien welke partijen het meest tegen Build Back Better zijn en de grootste kans hebben om dat tegen te houden (en daardoor dus de grootste bedreiging zijn voor de globilistische elite), zijn de partijen de het vaakst negatief in de MSM komen. Ik denk dat iedereen dan wel weet welke partijen ik bedoel.

 1. Het hele gestuntel rondom de vorming van een nieuw kabinet is er m.i. alleen voor de show. Het eindspel zal zijn VVD ( de partij voor vrijheid ? democratie??????, of was het dictatuur???, ik weet het niet meer zo goed) en D666.
  Saampjes bij Schwab op de koffie om de uitrol van de Agenda 2030 klaar te stomen.
  Wat een in en in verrotte wereld en dat alles om een paar machtgeile psychopaten te dienen. Afschuwelijk wat er nu gebeurd en dan ook nog wereldwijd.

 2. Wat is er eigenlijk nog over van de democratie als partijen vooraf al worden uitgesloten van deelname aan meeregeren. Vroeger heette dat gewoon een diktatuur…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: