Celsius Network Review

4-17% rendement op uw investering per jaar?

Dat is nogal een grote belofte om te maken.

Toch is dat precies wat Celsius Network doet.

Dit artikel zal het goede, het slechte en het lelijke onderzoeken, zodat alles wat je hoeft te doen is deze Celsius Network review lezen en je zult het weten:

 • De voor- en nadelen van dit platform,
 • Hoe te beginnen en rente te verdienen
 • En het belangrijkste, of het goed is?

Bovendien zul je aan het eind van dit artikel weten of het echt mogelijk is om jaarlijks 4-17% te verdienen, wat meer is dan welk ander platform dan ook belooft.

Wat geweldig is, Celsius Network heeft een Promo Code waar iedereen die zich nu aanmeldt – $20 gratis krijgt om te gebruiken voor de eerste trades.

Dus, zelfs als u uw eigen geld niet wilt gebruiken om de dienst te testen…

Voor het geval u meer wilt weten voordat u aan boord springt – dat kan.

In deze Celsius Network review zullen we het goede, het slechte en het lelijke van de dienst bespreken.

Dus, laten we beginnen.

Wat u zult leren in deze Celsius Network evaluatie

De grote vraag die we in deze Celsius netwerk evaluatie verder zullen proberen te onderzoeken is ….

Tromgeroffel…

Is Celsius Network een oplichterij, of een opportuniteit die je zou moeten proberen?

Dat is precies wat deze recensie over Celsius Network wil aantonen.

In dit bericht zal ik proberen je alle informatie te geven die je zou moeten onderzoeken voordat je beslist of Celsius Network iets is dat je zou willen overwegen als een cryptocurrency-investeerder.

Als er slechts één ding is, dat u zult lezen, lees dan dit – dit is wat Celsius Network Crypto-investeerders helpt te doen: Door beleggers in staat te stellen cryptocurrencies te lenen en uit te lenen, openen ze een passieve inkomenskans, elimineren ze de handelsrisico’s en ontkennen ze de leercurve van het worden van een cryptocurrency handelaar.

Klinkt cool, hè?

Dus, laten we dit verder onderzoeken.

Wat is Celsius Network?

Het Celsius Network is een peer-to-peer leenbedrijf dat het lenen en uitlenen van cryptocurrencies faciliteert.

Ze geven leners de mogelijkheid om snel toegang te krijgen tot fiatfondsen door hun crypto als onderpand te geven, waarbij ze minimale rente betalen.

Voor kredietverstrekkers daarentegen bieden ze winst op rente voor de cryptocurrencies die ze hebben gestort op hun digitale portemonnee van het Celsius Network.

Simpel gezegd zijn dit hun topdiensten:

 • Beloningen verdienen
 • Geld lenen
 • Betalen en overmaken

Dus, het is een goed afgerond platform als uw primaire doel is om uw activa in te zetten of uit te lenen.

Voordat u uw zuurverdiende geld aan een App kunt toevertrouwen, is het essentieel om te kijken wat hen veilig en legitiem maakt.

Is Celsius Network veilig en legitiem?

Een bedrijf uw geld toevertrouwen is altijd een belangrijke beslissing om te maken, dus laten we eens kijken wat Celsius Network veilig en legitiem maakt.

Om het eenvoudig te houden, laten we de feiten onderzoeken:

 • Ze hebben een solide team
 • Partnerships met Bitcoin.com, Chainlink, DaviPolk, en 20+ andere bedrijven
 • Bovendien is Celsius Network Trustpilot review geweldig – ze missen een solide aantal beoordelingen, maar er zijn geen klachten die een deal-breaker zouden zijn

Daarbovenop zijn uw activa verzekerd door Fireblocks en PrimeTrust.

Dus, door het onderzoeken van deze 4 punten – het Celsius Netwerk lijkt veilig en legitiem.

Maar zoals altijd investeer alleen zoveel als je kunt veroorloven te verliezen.

Voordat we dieper ingaan op de functionaliteiten en kenmerken van de Celsius Network review, laten we eerst onderzoeken hoe het uitlenen van cryptocurrency in het algemeen werkt en waarom het iets zou kunnen zijn dat je eens zou willen proberen.

Wat is Cryptocurrency Lending en waarom je zou moeten schelen?

All’n’all dit klinkt geweldig, maar hoe kunt u profiteren?

Wat als je wat geld wilt verdienen?

Of wat als je gewoon wat extra geld wilt lenen?

Om deze vragen te beantwoorden – moeten we dit verder onderzoeken

Voor de lener

Laten we zeggen dat u een belegger bent in cryptocurrencies en dat u het grootste deel van uw fondsen hebt opgesloten in crypto.

Dat is een slimme zet, vooral als je gelooft dat de waarde van cryptocurrencies, net als tot nu toe, in de toekomst nog meer zal stijgen.

Maar helaas, er komt een onverwachte uitgave op je pad en je hebt meteen toegang nodig tot veel fiat geld.

U zou natuurlijk een deel van uw cryptobelangen kunnen verkopen, maar dat zou ingaan tegen uw filosofie om uw activaportefeuille voor de toekomst vast te houden.

Dat is waar cryptocurrency-ondersteunde leningen interessant beginnen te worden. In plaats van je crypto’s te verkopen, zet je ze in als onderpand en krijg je een lening in fiat die je in je eigen tempo kunt terugbetalen.

Nu, zoals bij elke lening, moet je verwachten rente te betalen over het geleende geld, maar het kan een veel betere oplossing zijn, vooral als de prijs van je crypto-activa in de tussentijd door het dak gaat.

Het betalen van een kleine rente kan de betere optie zijn in plaats van je crypto te verkopen voor een lage prijs.

Kortom, het leenmechanisme stelt je in staat om je cryptocurrencies te bewaren terwijl je toegang krijgt tot hard geld voor het geval je het nodig hebt.

Voor de kredietverstrekker

Nu we besproken hebben waarom het interessant kan zijn om fiat te lenen met behulp van crypto-ondersteunde leningen, laten we eens kijken naar de andere kant van het spectrum.

Hier is een ander voorbeeld: je hebt een redelijk bedrag van je kapitaal geïnvesteerd in cryptocurrencies en je wilt er iets meer mee doen dan ze gewoon in je koude portemonnee te laten zitten.

Helaas bent u niet handig genoeg om ze te verhandelen op cryptocurrency beurzen, noch heeft u de tijd om het te leren.

Nou, dat is waar crypto uitlenen tot de redding komt.

Deze methode stelt u in staat om uw activa aan anderen uit te lenen, en rente te krijgen op de lening.

Op deze manier vermijdt u effectief de risico’s die gepaard gaan met het verhandelen van cryptocurrencies, terwijl u nog steeds winst kunt maken op uw oorspronkelijke investering.

Dus, dat is het lenen en uitlenen van cryptocurrencies in een notendop voor u. U hebt misschien gemerkt dat het ongeveer hetzelfde werkt als de typische leningen die u bij een bank zou kunnen aangaan, met het grote verschil dat er hier geen bank bij betrokken is.

Het doel van het Celsius Network is om iedereen de mogelijkheid te geven om een lener of kredietverstrekker te zijn als ze cryptocurrencies hebben, waarbij het bedrijf optreedt als een facilitator van die dienst.

Ze willen de bank in het proces elimineren en 80% van hun winst uit rente herverdelen binnen hun klantenbestand.

Laten we zonder verder oponthoud wat dieper ingaan op wie de mensen achter Celsius zijn en de voor- en nadelen van het platform in zijn geheel.

Het Celsius-netwerkteam en de partnerschappen

Een van de sterke punten van het Celsius Netwerk zijn de mensen die bij het project betrokken zijn.

Dit zijn geen programmeurs zonder naam die in de kelder van hun moeder een project in elkaar hebben geknutseld.

Celsius bestaat uit individuen met unieke achtergronden zoals seriële ondernemers, veteraan zakenlieden, bankexperts, bedrijfsontwikkelaars, en succesvolle blockchain pioniers.

Om te beginnen is er de CEO van Celsius Network, Alex Mashinsky.

Hij is een van de uitvinders van VOIP (Voice Over Internet Protocol) met een patent dat teruggaat tot 1994.

Met een CV van meer dan 35 succesvolle projecten op zijn naam kan hij ook worden beschouwd als een succesvol ondernemer, met twee van zijn ondernemingen die elk net iets minder dan een miljard dollar waard zijn.

Met die ervaring en kennis is zijn volgende doel de ontwikkeling van een echte MOIP (Money Over Internet Protocol).

Het Celsius-team gelooft dat ze het banksysteem kunnen ontwrichten met behulp van blockchain-technologie en dat hun platform zal helpen om massale adoptie nog sneller te verspreiden.

Vingers gekruist dat ze dat doen.

Het Celsius Netwerk Partnerships

Celsius voegt steeds meer partners toe aan de lijst wat helpt om het bedrijf als betrouwbaar te vestigen.

Op dit moment zijn er meer dan 30+ partners, waaronder de volgende:

 1. Bitcoin.com
 2. Korbit
 3. VOYAGER
 4. PrimeTrust
 5. handhaven
 6. Stichting Litecoin
 7. DaviPolk
 8. Chainlink
  en vele anderen

De voordelen van het Celsius Netwerk

Door het nemen van de meest fundamentele financiële dienst die er is, het lenen en uitlenen van geld, heeft Celsius als doel om het te decentraliseren en te democratiseren, waarbij het in het beste belang van de gebruikers werkt.

Banken nemen je geld aan en rekenen je aan voor het beheer ervan, waarbij ze je slechts een klein percentage aan rente geven. Vervolgens lenen ze het rechtstreeks uit aan andere personen, waarbij ze alle winst opstrijken van de rente op de lening.

Celsius stelt particulieren in staat hun geld aan anderen uit te lenen en 80% van de rente terug te krijgen, waarbij de bank volledig buiten spel wordt gezet.

Het stelt hen ook in staat fiat te lenen tegen zeer redelijke rentevoeten, waarbij ze hun cryptocurrencies als onderpand stellen.

Celsius Netwerk voordelen

Dit zijn de belangrijkste voordelen van het platform:

 • Er zijn geen minimum stortingen – dit betekent dat u kunt beginnen met het verdienen van rente door te storten wat u maar wilt. Ze behandelen al hun klanten gelijk, het maakt niet uit of ze $5 of $5.000.000 storten.
  Nu, realistisch gezien, zal uw winst evenredig zijn met uw initiële investering. Maar het is op zijn minst een welkome eigenschap om te weten dat iedereen kan beginnen met verdienen, ongeacht hoe groot hun zakken zijn.
 • Celsius Netwerk kosten – een zeldzaam, zo niet ongezien, kenmerk, maar er zijn geen Celsius Netwerk opnamekosten. Dit betekent dat u geen kosten betaalt wanneer u geld opneemt van Celsius Network.
 • Geen opnamekosten, geen stortingskosten, geen transactiekosten, geen kosten voor vervroegde beëindiging, geen afsluitkosten.”
 • Kies hoe u uw rente ontvangt of betaalt – het platform biedt u de mogelijkheid om uw rente in natura te ontvangen (de crypto die u hebt gestort) of in CEL-tokens, het native token van het Celsius-platform. Als u voor deze tweede optie kiest, kunt u tot 30% meer rente krijgen.
  Aan de andere kant, wanneer u rente betaalt met CEL in plaats van fiat, zijn de rentetarieven lager.
 • Geen blokkering van je fondsen – Dit is een van mijn favorieten. Gewoonlijk zetten leenplatforms uw cryptocurrency voor een bepaalde tijd vast als u rente wilt verdienen. Celsius doet dat niet. Je kunt je cryptocurrency opnemen wanneer je maar wilt, waardoor je te allen tijde de volledige controle over je fondsen hebt.
  Heeft u een hoop Bitcoin die u wilt verkopen voor wat fiat? Geen probleem! U kunt ze terugstorten in uw Bitcoin-portemonnee en doen wat u wilt. Geen boetes, geen kosten.
 • Geen kredietcontrole – omdat u uw crypto’s als onderpand geeft, kunt u alleen op basis daarvan een lening afsluiten. Uw bankgeschiedenis is hier niet relevant.

Celsius Netwerk Nadelen

Hoewel Celsius Network veel aantrekkelijke voordelen heeft, ontdekten we ook een aantal nadelen tijdens het onderzoek voor deze Celsius Network review.

Het kan niet allemaal goed zijn, toch?

 • Gecentraliseerde portemonnee – Het grootste probleem bij gecentraliseerde netwerken zoals Celsius is dat je niet de eigenaar bent van de private sleutels van je portemonnee.
  Als je de afgelopen jaren met cryptocurrencies hebt gerommeld, heb je de uitdrukking “not your keys, not your coins” vast vaak gehoord.
  Of het nu gaat om lenen of uitlenen, om het Celsius Netwerk te gaan gebruiken moet u uw waardevolle bezittingen in de Celsius wallet deponeren.
 • Hoewel je er effectief toegang toe hebt wanneer je maar wilt via hun mobiele app, is er geen garantie dat je bezittingen veilig zijn voor hackers.
  Dus, nogmaals, investeer slim
 • We hebben keer op keer gezien dat cryptocurrency exchanges gehackt worden en gebruikers al hun fondsen verliezen in het proces.
  Desalniettemin is het fijn dat je geld verzekerd is door Fireblocks en PrimeTrust.
 • Margin Call en liquidatie – Wanneer u fiat leent van het Celsius-netwerk, zet u wat cryptocurrency in als onderpand.
  Gezien de hoge volatiliteit van crypto, implementeert Celsius een margin call, wat betekent dat als de waarde van je onderpand onder een bepaalde prijs zakt, ze je zullen vragen om meer toe te voegen om aan de minimale dekking op je lening te voldoen.
  En als de prijs daalt een andere drempel en marge call niet werd voldaan, kunnen ze zelfs liquideren een deel van uw vermogen om te dekken voor de marge call.
  Nu we gezien hebben wat de voor- en nadelen van het platform zijn en waarom het gezien het team erachter als betrouwbaar kan worden beschouwd – is het tijd.

Laten we eens onderzoeken waarom u zou moeten overwegen hun diensten te gebruiken en hoe het werkt.

Is Celsius Network veilig en uw investering veilig?

Celsius Network werkt samen met Fireblocks en PrimeTrust om uw tegoeden die zijn opgeslagen in de koude portemonnees van het bedrijf te beveiligen. Fireblocks en PrimeTrust bieden een verzekering voor de activa die zijn opgeslagen in de Celsius wallet, die elk verlies dekt.

Dus, dat is vrij veilig.

Maar het slechte nieuws is dat de meeste activa op het Celsius Netwerk niet worden opgeslagen in de koude portemonnees, maar in plaats daarvan worden geplaatst en uitgeleend zodat de gemeenschap er belangen bij heeft.

Helaas biedt Celsius geen directe verzekering op uw leningen. Dit betekent dat in het geval van een cyberaanval op uw tegoeden, er verliezen kunnen optreden. In dat geval belooft Celsius zijn eigen balans te gebruiken om de verliezen van klanten te dekken, hoewel hun gebruiksvoorwaarden het terughalen van activa in het geval van een hack niet garanderen.

Hoe werkt Celsius Network’s Lending?

Om beter te begrijpen hoe Celsius Network werkt en hoe u geld kunt verdienen met uitlenen – bekijk de stappen van hieronder.

En hier is een snelle stap-voor-stap handleiding over wat u moet doen om te beginnen:

Stap 1: Bezoek de Celsius Network website en verkrijg de Celsius App. Download de Android of iOs Celsius app op uw mobiele telefoon en begin met het verdienen van rente.

Stap 2: Start de app en maak een account aan.

Stap 3: Zodra de Celsius app is geïnstalleerd, moet u eerst uw profiel verifiëren voordat u geld kunt storten. Zonder verificatie zult u geen gebruik kunnen maken van de diensten van Celsius.

Stap 4: Vul de gevraagde informatie in en upload een foto van een ID-bewijs naar keuze. Zodra het KYC (ken uw klant) proces is afgerond en uw ID is geverifieerd, kunt u gebruik gaan maken van de verschillende app functionaliteiten.

Stap 5: De laatste stap om te beginnen met verdienen is het storten van geld in uw Celsius-portemonnee. Wanneer de overdracht voltooid is, zal uw portemonnee zichzelf updaten en krijgt u automatisch toegang tot de rentebonusfunctie.

U bent nu helemaal klaar om te beginnen met verdienen, maar hoe werkt dit eigenlijk? En nog belangrijker, waarom zou u Celsius kiezen voor uw crypto-ondersteunde leningen?

Waarom Celsius kiezen voor leningen met crypto-ondersteuning?

Zoals eerder gezegd, zijn er heel wat voordelen verbonden aan het gebruik van het Celsius Netwerk.

De eerste en belangrijkste is dat u meteen winst begint te maken, met uitbetalingen die elke maandag rechtstreeks naar uw Celsius-portemonnee gaan. Zodra u uw fondsen stort, zal de app u duidelijk tonen hoeveel crypto u beschikbaar heeft op Celsius en de rentevoeten die u zal krijgen.

Zelfs voordat u crypto op uw Celsius-account stort, kunt u berekenen hoeveel u op voorhand zult winnen met de handige rente calculator op hun webpagina.

Bovendien ondersteunt Celsius een grote variëteit aan cryptocurrencies, waardoor u het voordeel heeft om uw crypto direct te storten zonder te moeten overschakelen naar een grote munt zoals Bitcoin of Ethereum.

Een ander geweldig ding is dat het niet uitmaakt of u een lener of een ontlener bent, uw fondsen werken direct voor de gemeenschap. Het bedrijf houdt slechts 20% van de betaalde rente vast voor operationele doeleinden, terwijl de resterende 80% die de leners betalen wordt verdeeld onder de leners in het Celsius Netwerk.

Bovendien kun je via de app gemakkelijk wisselen van munteenheid waarin je rente ontvangt.

Celsius stimuleert het gebruik van hun eigen token, CEL, door je hogere rentetarieven en betere verdienmogelijkheden te geven als je het gebruikt in plaats van de in-kind valuta.

Terwijl ze de rentetarieven voor leners verlagen als ze ervoor kiezen om met CEL te betalen in plaats van fiat.

Tot slot stelt Celsius flexibele rentetarieven voor bij het lenen van fiat. Deze laten je toe om minder crypto als onderpand te geven als je bereid bent een hogere rente te betalen.

Wanneer we deze belangrijkste kenmerken en voordelen doornemen, kunnen we duidelijk zien dat het bedrijf achter zijn bedrijfsboodschap staat, namelijk het democratiseren van crypto-lenen en het “unbank” van de gebruiker door veel hogere rentetarieven voor te stellen dan banken of zelfs concurrerende platforms.

Laten we vervolgens eens kijken hoe men kan beginnen te vertrouwen op het Celsius Network als een goede bron van passief inkomen.

Celsius Netwerk Passief Inkomen en Rente Berekeningen

En hier is het leuke gedeelte – 4 tot 17% jaarlijks rendement op uw geld.

Als u 1 000 USD investeert – krijgt u elk jaar tot 170 USD.

Hier is hoe dat mogelijk is.

De ondersteunde cryptocurrencies leveren verschillende rentepercentages op, variërend van 4% tot maar liefst 17% in sommige gevallen.

Stabiele munten zoals de Gemini Dollar en USD Coin geven waarschijnlijk het beste rendement, tot wel 10,6% per jaar.

Dan zijn er munten die onlangs zijn toegevoegd aan het platform voor welke de rendementen gaan tot 17%.

Voor een nieuwe belegger die nog geen zeer diverse crypto portefeuille heeft, zijn er veel munten die interessant kunnen zijn om in te zetten op het Celsius platform.

Er zijn voornamelijk 2 soorten munten die de beste rentes bieden:

Stabiele munten – Ze zijn gekoppeld aan de waarde van de Amerikaanse dollar. Dit betekent dat hoewel ze geen waarde zullen verliezen als de markt crasht, ze ook geen waarde zullen winnen als andere cryptocurrencies zoals Bitcoin of Ethereum dat wel doen. Nieuwe projecten – Dit zijn recent ontwikkelde cryptocurrency-projecten die geweldige rentetarieven bieden om nieuwe gebruikers aan boord te krijgen. Dat gezegd hebbende, ze zijn risicovoller en hun prijzen kunnen veel meer fluctueren dan voor projecten die meer gevestigd zijn.

Met dit in gedachten, laten we eens kijken hoe je geld kunt verdienen met de Celsius staking functie.

Om beide kanten van de medaille te behandelen, laten we een voorbeeld van een stablecoin bekijken en het vergelijken met de meest populaire crypto die er is, de Bitcoin.

Hoe kunt u $25 per week OF $100 per maand verdienen met Celsius Network?

In dit voorbeeld willen we illustreren hoeveel u moet investeren in verschillende cryptocurrencies om elke week een regelmatige uitbetaling van $25 te krijgen (wat zich vertaalt in 100 dollar per maand).

Wanneer u naar Celsius Netwok gaat.

En naar de rente calculator gaat, kunnen we zien dat met een investering van $15.000 in Gemini Dollars (GUSD), je een zeer behoorlijke ROI van $25 per week kunt gaan verwachten.

Maar dat is wanneer u ervoor kiest om uw winsten in dezelfde valuta te krijgen, dat wil zeggen de GUSD.

Waar het nog interessanter wordt, is wanneer u kiest voor het CEL token als uw uitbetalingsvaluta.

Het nadeel hiervan is dat CEL niet een erg populaire cryptocurrency is en dat je moeite zult hebben om er een koper voor te vinden in het geval je snel moet uitbetalen.

Laten we nu eens kijken hoe dit werkt met Bitcoin. Om een vergelijkbaar bedrag aan rente te kunnen verdienen, moet u ongeveer 3 Bitcoin storten.

Op het moment van schrijven komt dit neer op ongeveer $27.500, wat een stuk meer is dan de eerder genoemde $15.000 in GUSD.

Als u ervoor kiest om uw winst in CEL te ontvangen, kunt u de initiële investering verlagen tot ongeveer 2,5 Bitcoin, wat nog steeds veel meer is dan de $12.000 die nodig is in GUSD. (2.5BTC = $23.000)

Maar, zoals ik al eerder heb gezegd, cryptocurrencies zoals Bitcoin fluctueren in waarde.

Alleen al in 2021 is de prijs van Bitcoin met meer dan 150% gestegen en experts voorspellen dat hij boven de 100.000 USD zal komen.

Als u bereid bent om te investeren in een meer volatiele crypto, kan de winst behoorlijk aanzienlijk zijn.

U moet zelf bepalen hoeveel u wilt investeren en of u bereid bent om het risico te nemen door volatiel te gaan of op veilig te spelen met een stablecoin.

Doe je onderzoek voordat je een cryptocurrency koopt en doe je rekenwerk om teleurstelling of verlies van fondsen te voorkomen.

Best cool, hè?

Wat als we groot dromen en nog verder gaan?

Nog verder gaan – $1000 per maand verdienen
Dus, hoe verdien je $1.000 per maand met Celsius Network?

Om een voorbeeld te geven, een storting van $150.000 USD in uw Celsius Network wallet zal resulteren in een netto $12.000 winst op jaarbasis.

Geen enkele bank kan zo’n ROI claimen, zeker als je bedenkt dat je geen kosten betaalt en je je geld op elk moment kunt opnemen.

Nu we dat gedeelte gehad hebben, laten we eens kijken naar de 4 belangrijkste kenmerken van het Celsius Netwerk Platform.

4 Verschillende manieren om te profiteren van Celsius Network

Laten we ze een voor een doornemen.

1. Cryptocurrency Lenen
Als we het hebben over winst maken op het Celsius Netwerk, zal dit je belangrijkste bron van inkomsten zijn.

Het is zo simpel als het storten van wat van je cryptocurrencies op je Celsius account. Zodra uw crypto’s zijn gestort, begint u automatisch rente te ontvangen van de leners van het netwerk.

Het bedrijf gebruikt uw munten namelijk om ze uit te lenen aan mensen op het netwerk en verdeelt 80% van alle verzamelde rente onder de gebruikers die geld in hun digitale portemonnee hebben gestort.

2. Fiat (USD) lenen met crypto als onderpand
Als u een crypto positie bent aangegaan voor de lange termijn voordelen, maar behoefte heeft aan cash, biedt Celsius u de mogelijkheid om USD te lenen met uw crypto als onderpand.

U kunt een cashlening aanvragen, gewoon door een van de ondersteunde onderpandtypes te storten.

Het platform stelt drie verschillende rentevoeten voor en past het benodigde onderpand dienovereenkomstig aan. Hier is een voorbeeld van het krijgen van een lening van $5000, met Bitcoin als onderpand. Bekijk hoe het BTC-onderpand verandert, afhankelijk van de jaarlijkse betalingsrente (APR%).

Dit is dus een geweldige manier om toegang te krijgen tot harde cash, terwijl je toch al je crypto-activa kunt behouden.

Er is nog een voordeel hier. Celsius geeft enkel om uw crypto onderpand en heeft geen interesse in uw bankgeschiedenis, dus zolang u uw crypto heeft, bent u goed om te gaan.

3. Celpay en de voordelen
Celpay is een functie op de Celsius Network app waarmee je naadloos cryptocurrencies kunt versturen naar je contacten. Waar het verschilt van andere wallets, is dat het zeer beginnersvriendelijk is. Het is niet nodig om vooraf een cryptocurrency wallet te installeren of te knoeien met private en public keys.

Het hele punt van de app is dat je je crypto met je vrienden kunt delen door ze een link met de transactie in een sms te sturen.

Om de munten die u hen stuurt te verzilveren, hoeven ze alleen maar de link te volgen en de instructies om de app te installeren om automatisch hun geld te ontvangen.

Het is een handige methode om nieuwelingen kennis te laten maken met cryptocurrencies en Celsius, zodat ze zelf winst kunnen gaan maken.

4. De CEL token
CEL is een in-app utility token dat Celsius-leden exclusieve toegang geeft tot de beste financiële diensten voor cryptocurrencies.

Niet alleen krijg je betere rentetarieven wanneer je CEL kiest als je ontvangende valuta, maar je krijgt ook toegang tot een ander scala aan leden-exclusieve voordelen, bijvoorbeeld:

2% cashback op alle CEL-transacties bij gebruik van Celpay.
Wanneer de beschikbaarheid van dollarleningen beperkt wordt, zal het systeem voorrang geven aan gebruikers met het hoogste CEL-saldo.
Dit betekent dat het zeer interessant kan zijn om wat CEL te bezitten als u gebruik maakt van het Celsius Netwerk.

Hoe CEL tokens te kopen

Nu hebben we bijna alles bekeken.

En er is geen steen onaangeroerd gelaten.

Behalve, wat als u wilt wat CEL tokens te krijgen?

Dus, dit is waar we laten zien hoe u CEL token kunt kopen en er zijn twee manieren om het te doen:

Verdien het als een rente en koop het
1. De eerste methode om wat CEL tokens te krijgen is om de switch te maken in uw app om uw rente te ontvangen in CEL tokens in plaats van de gedeponeerde cryptocurrency.

2. De tweede manier om CEL te krijgen is door CEL token te kopen. Nou, duidelijk, toch?Klik gewoon op de “Koop Munten” knop, voer uw Credit/Debit Kaart gegevens in en voltooi de transactie en je zou een paar minuten later CEL Tokens moeten hebben. Klaar.

Met alle hoofdkenmerken uit de weg, moeten we enkele concurrenten bekijken en de voor- en nadelen afwegen tegen het Celsius Network.

Celsius Network alternatieven? Celsius Netwerk vs Nexo vs BlockFi vs Salt

Celsius is niet het enige leenplatform dat er is.

Op dit moment zijn er meer uitleenplatformen dan paddenstoelen na de regen…

Dus, moeten we je een overzicht geven van wat er nog meer is.

Hoewel ze een aantal vrij voordelige tarieven bieden, is het alleen maar eerlijk voor de lezer om de concurrentie te verkennen voordat u een beslissing neemt over welk platform het beste bij u past.

Nexo vs Celsius Netwerk

Nexo is een blockchain-gebaseerd kaskredietsysteem dat gebruikers in staat stelt om direct crypto-leningen af te sluiten. Het is eenvoudig te gebruiken en een van de favoriete projecten van de gemeenschap. Het heeft wel wat nadelen ten opzichte van Celsius, voornamelijk het niet toestaan van het verdienen van rente op iets anders dan stablecoins.

Voordelen:
Gebruiksvriendelijke app.
Snelle leningen.
Rente wordt dagelijks uitbetaald.

Nadelen:
Accepteert alleen stabiele munten TUSD, USDC en PAX.
Je kunt (nog) geen rente verdienen op Bitcoin en Ethereum.

BlockFi vs Ceslius Netwerk

Bij het vergelijken van Celsius Network vs BlockFi, is het duidelijk dat dit cryptocurrency leenplatform ook een rente-verdien regeling biedt die vergelijkbaar is met Celsius. De consensus onder gebruikers is dat het platform misschien wat traag lijkt en dat hun KYC-systeem een beetje invasief is, waarbij soms zelfs een bevestiging van een telefoontje voor transfers vereist is.

Voordelen:
Ondersteunt Bitcoin en Ethereum.

Nadelen:
Vereist een minimum van 0,5BTC of 25ETH voordat u kunt beginnen met het verdienen van rente.
Maandelijkse uitbetaling.
Platform kan soms traag zijn.

Salt vs Celsius Netwerk

SALT, kort voor Secured Automated Lending Platform stelt cryptocurrency-houders in staat om contante leningen te krijgen tegen onderpand van hun cryptocurrencies. Ze accepteren een vrij breed scala aan cryptocurrencies als onderpand, maar bieden geen rentedragende regeling.

Voordelen:
Accepteert 8 verschillende cryptocurrencies als onderpand.

Nadelen:
Geen leenplatform, kan geen rente verdienen op je crypto.

Conclusie – Celsius vs. Nexo vs. BlockFi vs. Salt

Ik hoop dat het nu duidelijk is wie de winnaar is?

Wanneer we deze alternatieven overwegen, is Celsius een duidelijke winnaar.

 • Hoogste jaarlijkse rente
 • Geen minimum investering
 • Frequente uitbetalingen
 • Ik denk dat dat wel duidelijk is?

Daar komt nog bij dat Celsius het grootste aantal cryptocurrencies accepteert, lenen en uitlenen mogelijk maakt, en wekelijks uitbetaalt zonder kosten.

En als klap op de vuurpijl kun je de Celpay-app gebruiken om betalingen te doen zonder je verdiensten zelfs maar uit te cashen.

Kortom, we hebben een winnaar.

Wrap-up

Het analyseren van het bedrijf en het schrijven van een Celsius Network review was erg eye-openend. Voornamelijk vanwege de manier waarop Celsius het verdienen van passief inkomen vereenvoudigt.

Leren over de visie van het bedrijf en daadwerkelijk een werkend product zien waar de gebruiker echt baat bij heeft, is niet iets wat we elke dag zien. Daarom kunnen we met zekerheid zeggen dat Celsius scam een mythe is.

Voor liefhebbers van cryptocurrency die geen tijd hebben om te handelen, opent dit zeker een kans op passief inkomen en vele andere voordelen:

 • Nul stortings- of opnamekosten.
 • Geweldige rentetarieven, of u nu leent of verdient.
 • Wekelijkse uitbetalingen.
 • Geen vergrendeling van uw fondsen.
 • Een groot aantal ondersteunde cryptocurrencies, en de mogelijkheid om op al deze cryptocurrencies rente te verdienen.
 • De Celpay app, gericht op massale adoptie van crypto.
 • No-nonsense geld lenen, zonder dat er banken aan te pas komen.
 • Dat gezegd hebbende, houd in gedachten dat u uw geld stort in een digitale portemonnee van een derde partij.

U heeft toegang tot uw munten zolang het systeem werkt, en u moet rekening houden met het risico dat dit met zich meebrengt.

Zoals met alles wat met cryptocurrencies te maken heeft, vergeet niet om grondig onderzoek te doen voordat u zich vastlegt op een investering. Weeg zorgvuldig de voors en tegens af, en zet nooit meer geld in dan je je kunt veroorloven te verliezen.

Dat is alles, mensen.

Hopelijk heeft deze Celsius Network review je genoeg informatie gegeven om te beslissen of je zou moeten overwegen om het Celsius Network platform te gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.