‘Concrete plannen voor aanval op Iran’

Israël en Saoedi-Arabië smeden naar verluid plannen om Iran aan te vallen. Ook zou de afloop van de internationale onderhandelingen over het verrijken van uranium door Iran hun niet bevallen. Twee onwaarschijnlijke bondgenoten vinden mekaar aldus als mogelijke partners in crime.

De Israëlische geheime dienst Mossad werkt met officiële figuren uit Saoedi-Arabië aan plannen om Iran aan te vallen. Dit in geval de besprekingen in Genève tussen world powers en Iran mislukken, of als ze wel slagen maar het nucleaire programma van Iran niet effectief inperken. De bron van dit opvallende bericht is de Sunday Times. Het is zelfs mogelijk dat Saoedi-Arabië Israël reeds het groen licht heeft gegeven om gebruik te maken van haar luchtruim. Ook zou Saoedi-Arabië zelf nucleaire wapens besteld hebben in Pakistan. De voormalige Israëlische militaire inlichtingendienst baas Amos Yadlin benadrukt dat “unlike other potential regional threats, the Saoudi one is very credible and imminent”.

Partners in crime

Het zijn op z’n minst onwaarschijnlijke nieuwe bondgenoten – Israël en Saoedi-Arabië. Ze hebben geen officiële diplomatieke relaties met elkaar en zijn bijzonder verdeeld over de Palestijnse Zaak, waarin Saoedi-Arabië de Palestijnen steunt en de terugtrekking eist van Israël uit de Bezette Gebieden sinds 1967. Doch deze kwestie lijkt voorlopig naar de achtergrond verdrongen want al in 2012 bevestigde de Israëlische premier “friendly and strong” relaties tussen beide landen.

Lees en kijk verder op Goudportal.nl

20 reacties

  1. Koen wil de kijkcijfers omhoog en dat kan alleen als je op diverse startpaginas terecht komt. Dus ja dan kom je ook in het rijtje van al die andere slecht nieuwsbrengers als xandernieuws maar ook ufo gekkies niburu…

 1. Hmmm, maar vast niet met kernfusiebommen zoals de hierbij afgebeelde “Tsar Bomba” doet vermoeden….

  Ik proef helaas steeds meer stemmingmakerij en overdrijving op biflatie.nl , en dat vind ik erg jammer want daarmee verliest de site voor mij haar geloofwaardigheid, terwijl de kernboodschap toch heel relevant is in deze tijd. Ik denk dat jullie moeten oppassen niet in het bos terecht te komen waar bv Deutsche Wirtschaft Neues zich al vaak in begeeft, met teveel stemmingmakerij, overdrijving en opblazen van niet-relevante futiliteiten. Of in dit geval, het plaatsen van niet-relevante foto’s…

  1. Een aanval op Iran heeft enorme en catastrofale gevolgen voor de gehele wereldeconomie. Namelijk enorm exploderende olie- en gasprijzen, olie- en gastoevoer die geblokkeerd zullen raken, handelsroutes die stilvallen, enz. Dat zal vele malen grotere effecten hebben dan de val van Lehman Brothers in 2008.

 2. Herstel, Deutsche Wirtschafts Nachrichten.
  Waar overigens ook veel wel-relevante artikelen op staan!

  Daarom toch, ook voor biflatie.nl : Hulde !!

 3. Ik zie dit stuk wel als kans op .Alles draait naar oorlog toe zie voorbereidingen in de USA .Ik denk dat veel mensen nog unplugged moeten worden om de realiteit onder ogen te zien .Nu kan ik filmpjes gaan plaatsen maar gezien de reacties ga ik dit niet doen .Ik raad iedereen aan op zelfonderzoek te gaan

 4. Laatste nieuws : De kernbommen, die Saoudi- Arabie wil laten vallen op Iran, hebben ze onlangs in Iran zelf gekocht…. Tsssss….. Waar moet dat heen met deze wereld…!?!

 5. @Hans goede reactie,s vooral die van NEEEEEEderlanders .Ze hebben oogkleppen voor Hans en zijn misschien een beetje bang voor de waarheid.mvg Marcel

  1. Bovendien hebben monetaire stelsels die falen, zeker als er wereldreservemunten bij zijn betrokken, een sterke neiging hebben tot het forceren van “gdp-boosting activities”, such as war.

   Gewoon, ter afleiding.

   Syrie is mislukt, maar de strijd gaat door!

 6. Wat een onzin die jullie hier drukken biflatie/goudportal, Israel is een klein pygmee landje dat bestuurd word door een paar megalomane en pathalogische leugenaars. Kijk eens op de kaart hoe nietig dat Rotschild staatje is in vergelijking met het grote Iran. Dan heb ik het nog niet over de geschiedenis van Iran. Israel kan natuurlijk bluffen wat ze willen Iran is echt een maatje te groot voor deze meesters van de leugen daar zullen ze eerder de VS voor het karretje spannen, want zelf gaan ze het nooit doen. Ze werden al uit Libanon geflikkert met hun staart tussen hun benen vertrokken ze daar ook.

  Allemaal prietpraat nu de economie zo in duigen ligt.

  Laat je niets wijsmaken biflaten!

 7. bovenstaand artikel valt buiten het kader van deze website. biflatie dient zich te beperken tot economie, dus inflatie, valuta, economische bubbels, goudprijs,betaalsystemen maar minder met politiek en al helemaal niet met midden oosten oologsproblematiek, daar zijn al websites voor opgericht,

  schoenmaker hou je bij je leest.

  1. Dit ben ik toch faliekant niet met je eens jaren tachtig (alsmede meerdere reacties onder dit artikel).
   In mijn ogen kun je economie en politiek, vooral mondiale politiek, niet los van elkaar zien. Kort gezegd is de draaideur tussen politiek en bankenwereld nog nooit zo aan het draaien geweest. Bovendien blijkt steeds maar weer dat de banken boven de wet blijken te staan en de staat van een maatschappij meer te beïnvloeden dan de politiek dat kan.

   Tevens zijn belangrijke geopolitische gebeurtenissen en beslissingen uitermate beslissend voor de economie!

   Juist daarom waardeer ik de extra informatie die je hier kunt vinden. En als je een artikel niet de moeite waard lijkt dan sla je hem toch over? Biflatie is geen commerciële en of populistische site die zo snel mogelijk zo groot mogelijk wil worden! Het gaat om het aanbieden van nieuws dat je niet leest in de MSM, informeren en discussie op gang te brengen waar we allemaal wat aan hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sorry. Nog geen gegevens beschikbaar.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: