Het is om beroerd van te worden. Ik kan mijn TV niet inschakelen of de vaccinatiepropaganda spat van het scherm. Ondanks dat corona op z’n retour is, net zoals de griep in het voorjaar verdwijnt, worden we via de TV gehersenspoeld met de opgedrongen opvatting dat alleen vaccins tegen corona helpen. Het is onderdeel van de overheidspropaganda om corona onder controle te krijgen. Dat kan alleen door de gehele bevolking te vaccineren. Daarvoor ge(mis)bruikt de overheid de media.

Corona was ernstig

De talkshows zijn daarvoor zeer geliefd en BN’ers werken graag mee aan TV-spotjes. Doen ze geheel belangeloos natuurlijk omdat het een goed doel dient. Het gaat om onze nationale gezondheid die gevaar loopt vanwege een besmettelijk virus. De algemeen heersende fatsoensnormen die we ooit hanteerden als we griep hadden waren niet voldoende. Dat we thuis bleven met griep en andere verkoudheidsklachten was niet genoeg want er was sprake van een heuse pandemie. Uitgeroepen door de WHO en dat zegt wat. De WHO is namelijk een supranationale organisatie en heeft gezag. Meer dan onze Minister van Volksgezondheid en meer dan onze huisartsen die beter dan wie ook op de hoogte zijn met de gezondheid van hun cliënten. Nee, corona was heftig en moest worden bestreden met de meest drastische maatregelen. De TV-beelden uit China en Bergamo lieten ons zien dat het heel ernstig was.

Het andere geluid

Als angsthazen keken we elke avond naar de TV-beelden. Er werd geroepen om maatregelen van de regering om ons te beschermen. Gelukkig stelden Rutte en de Jonge met hun persconferenties het volk gerust. Het zou goed komen mits we de afgekondigde repressieve maatregelen in acht namen. Gaandeweg ontwikkelde zich een nieuwe samenleving met andere leef- en gedragsregels. Dat het ernst was konden we elke avond op TV zien. Er vielen slachtoffers net zoals in oorlogen. We kregen zelfs een avondklok. Dat de aantallen slachtoffers niet dramatisch veel hoger waren dan bij de regelmatig voorkomende griepgolven werd niet bekend gemaakt. Dat was een kwestie van zelf zoeken naar de cijfertjes. Daarvoor kun je de alternatieve online media bezoeken waar bijvoorbeeld gerenommeerde wetenschappers hun onderzoeksresultaten delen met de lezers/kijkers. Je hoort een ander geluid dan bij de (staats)omroepen.

Gratis vaccin

Niet dat corona niet bestaat maar de uitleg dat corona geen pandemie is maar een epidemie zoals bijvoorbeeld de Mexicaanse griep in 2009. Wel meer slachtoffers maar het hoge coronasterftecijfer was voornamelijk waar te nemen onder senioren en patiënten met een onderliggend lijden. Ook werden de landen met een arme bevolking en bevolkingen met overgewicht behoorlijk geraakt. Na anderhalf jaar corona kan de balans worden opgemaakt. We weten nu dat covid-19 niet zal verdwijnen, net zo min als de griep. Er zijn overhaast vaccins ontwikkeld die met spoed worden uitgezet onder de wereldbevolking. De ene fabrikant maakt ze beter dan de andere maar dat mag niet deren, we moeten het accepteren. Nu de pandemieschrik er wereldwijd in is gestampt zal de bevolking wel bereid zijn om een vaccin te nemen. Het wordt ons liefdevol gratis en voor niks verstrekt door een overheid die het goede met ons voor heeft. Daarvoor hebben we onze overheid, dienstbaar aan de burger. Toch?

Prima geneesmiddelen

Elke avond doen de talkshows hun best om gasten uit de medische wereld alle ruimte te geven om de tv-kijkers voor te lichten over de voortgang van het vaccineren. Weinig voorlichting over bijwerkingen op de korte en lange termijn, ondanks dat er onderzoeken lopen inzake gemelde bijwerkingen. De vaccins zijn nieuw en hebben het predicaat ‘experiment’ tot einde 2023. Desalniettemin gelden vaccins als enige oplossing om corona er onder te krijgen. Vreemd genoeg zijn alternatieve geneesmiddelen zoals HCQ en Ivermectine in voornamelijk westerse landen verboden. In een beperkt aantal landen waar deze zijn toegelaten zijn de resultaten verbluffend. Vijftig tot zeventig procent van coronapatiënten genezen zonder dat ze in een ziekenhuis terecht komen. In Nederland zijn deze geneesmiddelen verboden ondanks de uitstekende resultaten van de huisarts Rob Elens die z’n patiënten HCQ voorschreef. In deze video van Blckbx.tv legt Elens op de vraagstelling van interviewer Flavio Pasquino haarfijn uit hoe goed, maar ook hoe beproefd het medicijn, dat al jarenlang gebruikt wordt tegen malaria, wel niet is.

Waarom?

Waarom zien we deze huisarts niet op de nationale TV-zenders en waarom wordt deze arts niet geraadpleegd door het Ministerie van Volksgezondheid? Waarom wordt er halsstarrig vast gehouden aan het vaccinatieprogramma van Hugo de Jonge? Waarom geeft de WHO niet thuis? Waarom worden berichten de wereld in geslingerd dat medicijnen niet helpen tegen covid-19? Waarom bemoeit de journalistiek van de mainstream media zich niet met deze vreemde praktijken rondom het tegen houden van goed werkende medicijnen? Waarom wordt er zoveel geld verdiend met slecht werkende pcr-testen? Waarom mag opiniemaker, ondernemer en politicus(?) Sywert van Lienden 9 miljoen verdienen aan een mondkapjesdeal met de overheid? Waarom wordt er zoveel informatie onder tafel gehouden door lidstaten van de EU? Waarom heeft Big Farma zoveel invloed op de bestuursleden van de WHO? Waarom heeft de Nederlandse regering nog eens 60 miljoen extra coronavaccins besteld bovenop eerder geplaatste bestellingen?

Agenda 2030

Waarom al deze vragen? Het zaakje stinkt, om het maar populair uit te drukken. De machtige lobby van Big Farma en consorten heeft de voet tussen de deur gezet bij de westerse regeringen die volop bezig zijn met de uitrol van de Agenda 2030 van het VN/WEF. Ja hoor, het cirkeltje is weer rond. Kom ik weer terecht bij het eliteclubje van klaus Schwab. De ondermijning van de westerse samenleving is in volle gang. Vertel het niet aan de msm want complotten bestaan niet. We moeten niet zeuren, de nieuwe economie is geboren. De NWO, gevoed met centrale bankgeld en leningen van overheden. Tel uw zegeningen en kijk niet om.

GW

23 reacties

 1. Klopt. Maar wat wil je? Generaties lang liggen we al aan het brain wash infuus. ‘Politiekcorrecte verkoopbevordering’ zou je het kunnen noemen. We kunnen ons bijna niet meer happy voelen zonder dag en nacht door ‘(f)influencers’ te worden gemasseerd. Commercieel vooral.

  Kijk wat Pharma her en der aan vaccin productiestraten opzet, alleen al in Europa.
  Honderden miljoenen, zelfs miljarden ampullen per jaar. Nota bene nog in een ‘experimenteel’ stadium!
  Het spul moet desondanks natuurlijk wel jaar in jaar uit worden verkocht. No problem. Na de seizoensdip van nu in de besmettingen komt in de herfst weer een volgende top, mede door allerhande mutanten, waardoor vaccins en vaccinaties moeten worden ‘aangepast’, c.q. herhaald.
  Zelfs kan nu officieel niet langer meer worden ontkend dat covid wel eens uit en laboratorium afkomstig zou kunnen zijn.

  https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/512345/Corona-aus-dem-Labor-Was-wenn-am-Ende-die-Verschwoerungstheoretiker-Recht-haben

  Enfin. Voeg daarbij nog de aanstaande klimaattransitie en binnenkort is de publieke sector (lees: belastingbetaler/consument) verantwoordelijk voor driekwart van de ‘economie’, inclusief de woekerwinsten en
  -bonussen van het grootkapitaal.

  De ‘complottheorieën’ over de neoliberale herverdeling van baten en lasten zitten de werkelijkheid nu toch wel erg dicht op de hielen.

 2. Alles was en is geoorloofd om het vaccinatiepaspoort erdoor te krijgen; de eerste stap naar een social credit paspoort. In het najaar barst de jacht op de ongevaccineerde los; m.i. voorzichtig zijn met te roepen dat je geen injectie neemt. Het kan zich wel eens snel tegen je keren. Immers, de ontmenselijking van de Joden begon ook door deze te vergelijken met ziektekiemen.

 3. Mogen we dan geen vertrouwen hebben in wat het EMA https://www.ema.europa.eu/en/news/ema-advises-against-use-ivermectin-prevention-treatment-covid-19-outside-randomised-clinical-trials en de FDA https://www.fda.gov/drugs/drug-safety-and-availability/fda-cautions-against-use-hydroxychloroquine-or-chloroquine-covid-19-outside-hospital-setting-or ons laten weten? Werken er op die agentschappen mensen die niet integer zijn en gewetenloos zijn? Want dat moet je dan besluiten.

  1. Mijn vertrouwen in dergelijke instellingen is gedaald tot een laag niveau. Kijk naar de samenstelling van deze org. Het is één van de vele EU-instituten waar de Europese baantjesjagers een plekje kunnen vinden. Hoe groot zal de lobby zijn van Big Farma? Wat is de achtergrond van de 36 leden van de Raad van Bestuur? Moeten toch op enige manier binding hebben, of hebben gehad, met de farmaceutische industrie. Kijk naar de samenstelling van de org. en zoek naar de antecedenten van bestuursleden en personeel:

   Raad van bestuur
   Uitvoerend directeur
   Agentschap personeel
   Wetenschappelijke Comités

   Ik heb persoonlijk meer vertrouwen in een stichting als deze: https://artsencollectief.nl/nieuws/ Artsen en medici met praktijkervaring en wetenschappelijke opleidingen.

   1. Dag Gerrit. Ik moet het misschien wat concreter stellen. Instellingen bestaan ook uit mensen. Maar ga jij ervan uit dat politici, ambtenaren, professoren, wetenschappers en weet ik wie nog meer zo boosaardig zijn dat ze massaal patiënten laten sterven, terwijl ze weten dat er medicijnen zouden bestaan die dat hadden kunnen voorkomen? Zijn er dan zo weinig mensen met een schuldgevoel? Ik kan het me niet indenken, of is de samenleving veranderd in en soort van Sodom en Gomorra? Zouden enkel nog sommige naïevelingen worden gehinderd door een geweten. Laat mij daar dan bij horen, tegen beter weten in.

    1. Beste Ivo, het zal waarschijnlijk zo zijn dat slechts enkelen weten wat er in zijn geheel speelt, en de rest slechts het gedeelte weet dat hij moet weten voor zijn taak. Ten tijden van de WOII waren er veel wetenschappers welke aan bijv. medicijnen werkten, maar weinigen ervan wisten dat die in Auschwitz op kinderen zouden worden getest.

     Toch zouden die mensen kunnen raden dat er iets niet pluis is hieraan. Een paar helden doet iets met die info en treedt naar buiten, maar verreweg het merendeel wil er liever niet aan denken. Net zoals een zeer grote meerderheid van de bevolking ervoor kiest om zich braaf te laten vaccineren en alle twijfel erover afdoet als een complot theorie.

     Meestal worden op de posities waar de mensen zitten die echt weten wat er aan de hand is poppetjes neergezet welke chanteerbaar zijn. Vergeet niet dat de mensen op de topposities die de opdrachten geven bijna altijd gewetenloze psychopaten zijn. Het werkzame mensenleven is maar kort, en in de ratrace naar de top is het hebben van een geweten een ballast welke voorkomt dat je er komt. Zonder geweten haal je nu eenmaal wat makkelijker je targets en KPI’s…

     1. Een link welke kort en krachtig omschrijft wat er op dit moment gaande is:

      https://www.armstrongeconomics.com/armstrongeconomics101/economics/new-age-of-authoritarianism/

      Daarin staat ook dat dit niet nieuw is en al vaker in de geschiedenis voorkomt, met name aan het einde van een kredietcyclus waarin het oude systeem op is en vervangen moet worden door iets nieuws.

      Dat is precies de reden waarom Rutte zijn paradepaardje van het op orde brengen van de staatschuld ineen na 10 jaar bij het grof vuil heeft gezet en ook als een gek is begonnen met geld rond te strooien. Zogenaamd ten bate van de bevolking, maar vooral naar zijn “vrienden” van het grootkapitaal (big pharma, big tech, big finance, enz.). Rutte weet dat de euro zoals wij hem kennen niet lang meer zal bestaan en moet er nu voor zorgen dat tijdens de transformatie van het oude naar het nieuwe systeem de welvaard voor de elites behouden blijft en het liefst flink vergroot wordt.

      Dan is het bijv. handig als je weet dat je de meerderheid zo hebt “geconditioneerd” dat ze zelfs bereid zijn vrijwillig mee te doen aan een medisch experiment. Dan weet je dat je de bevolking totaal onder controle hebt en ze alles kunt laten doen wat jij wilt. Je weet dan dat ze zich niet zullen verzetten tegen de gevolgen van deze welvaardsoverdracht waarvan iedereen de verliezer zijn op de rijkste 0.01% na. Welcome in the Great Reset

     2. @Boerke: Prima reactie. “Wir haben es nicht gewusst.”
      Maar ten aanzien van de persoon Rutte kan dat nu niemand meer met droge ogen beweren.

     3. Helemaal mee eens.
      Het gewone volk wordt bewust en constant bedonderd. Op weg naar de bewust gecreëerde chaos, werkloosheid, armoede. Het volk, die 500.000.000 die over mogen blijven, valt op de knieën om de NWO te omarmen. We worden geregeerd door machtgeile psychopaten, die hun handlangers uitzoeken en op cruciale plaatsen neerzetten.

    2. Dag Ivo, je stelt het volgende: “Maar ga jij ervan uit dat politici, ambtenaren, professoren, wetenschappers en weet ik wie nog meer zo boosaardig zijn dat ze massaal patiënten laten sterven.”

     Nee hoor, ik ga er van uit dat de meeste aangestelden goede bedoelingen hebben en gewoon hun vak willen uitoefenen. Eenmaal aanbeland in een grote organisatie werken veel mensen helaas met oogkleppen op, ook al zijn ze hoog opgeleid. Dan maakt men deel uit van de rangorde van waardigheidsbekleders. Ik haal vaak de opmerking aan, “wiens brood men eet, wiens woord men spreekt.” Hier op Biflatie is bekend dat ik 48 jaar lang heb gewerkt bij de Belastingdienst en dan wel in de onderste regionen, gewoon de belastingbetalende burgers met problemen te woord staan, en zoeken naar een oplossing.

     Vanuit die omgeving stuitte je soms op onrechtvaardige regeltjes die je ter discussie stelde op een soort van discussieplatform. Een aantal van die commentaren inzake de toeslagenaffaire zijn ooit 4 jaar geleden naar buiten gebracht door RTL4. Kritiek op wet- en regelgeving verwatert meestal in de hogere managementslagen en/of het Ministerie waar de leiding andere (politieke) doelen nastreeft. Toch bleef ik mijn ambt, of zeg maar de burger trouw. Soms wat moedeloos van maar huisje, boompje, beestje enzovoort hadden ook aandacht nodig. Ach ja, wiens brood men eet, wiens woord men spreekt. Dat is zoals het werkt in grote organisaties met een ambtelijke hiërarchie.

     De EMA is afhankelijk van de politieke intenties van EU-politici en zal zeker een vorm van belangenverstrengeling kennen met de farmaceutische industrie. Er bestaan natuurlijk allerlei complottheorieën over kwade bedoelingen van een elitair clubje die achter de coulissen aan de touwtjes trekken. Eén daarvan is de theorie over de toekomstige bedoelingen van de mRNA-vaccins die nog in een testfase verkeren. Kwestie van wat googelen om de juiste werking van dit vaccin te begrijpen. Er gaan wilde verhalen rond in wappiekringen. Uit ervaring heb ik geleerd dat je weerstand, uit zeg maar de lagere kringen, nooit klakkeloos moet negeren. Mede om die reden neem ik geen vaccin totdat er eind 2023(?) meer duidelijkheid is over de 3e trial van dit vaccin, en meer duidelijkheid over de achterliggende gedachten van de Agenda 2030.

     1. Inderdaad. De wereld puilt uit van de oprechte bedoelingen. ‘De weg naar de hel is geplaveid met goede voornemens’. Maar geregeerd wordt er bij de gratie van ‘gespreide’ verantwoordelijkheid. Zodoende zijn er velen verantwoordelijk, maar niemand aansprakelijk.

 4. Het is precies zoals je het geschreven hebt, maar wie geloofd je? Teveel mensen willen niet de moeite doen om zich hierin te verdiepen. Luisteren en kijken liever naar het journaal of hun favourite RTL programmas waarin oppervlakkigheid troef is. Het is net als of we met z,n allen een fuik inzwemmen die straks dicht klapt, maar dan is het te laat! Het tegen geluid is een minderheid in onze samenleving.
  Ik vrees op lange termijn het ergste!

   1. Tsja, wat, wie en waar zijn nu de echte fact checkers? Als je het mij vraagt is dit een nieuw fenomeen sinds de opkomst van de sociale media. Onderaan het gelinkte stuk staat deze tekst: “Our fact check work is supported in part by a grant from Facebook.”
    Hoe objectief ben je dan nog?

    We zullen de komende tijd steeds meer geconfronteerd worden met complotachtige verhalen. Ik zag hier https://www.xandernieuws.net/algemeen/de-fauci-files-het-pandemie-bedrog-en-de-door-de-eu-gewilde-oorlog-tussen-amerika-en-china/ het verhaal voorbij komen over de ’verdenkingen’ rondom de viroloog Fauci in de VS. De auteur op xandernieuws geeft vaak een bedenkelijke draai aan de nieuwsberichten die hij oppikt van bv Zerohedge.

    Er zullen zeker duistere praktijken spelen waar ik niet heel vreemd van opkijk. Laten we er vooral nuchter naar kijken maar ons wel afvragen wat er nu werkelijk speelt. Als het laboratoriumverhaal overtuigend bewezen kan worden dan zal er veel lawaai volgen.

    Ik denk dat we ons niet moeten laten afleiden door al teveel spannende verhalen rondom het virus maar moeten opletten op de echte signalen, de signalen van de nieuwe financiële crisis die de monetaire beleidmakers niet jaren kunnen uitstellen.

    1. Wie geeft niet graag een eigen draai aan de knoppenkast? Gebeurt hier ook: ‘virus mag niet afleiden van de nieuwe financieel/monetaire crisis’.

     Een andere draai: ‘maakbaar virus’. Terwijl een ‘natuurlijke’ oorsprong (van het virus) past bij de (bewezen) vernietiging van de biodiversiteit in onze leefomgeving.

     Met andere woorden: leidt de ‘spannende’ economische flipperkast niet juist af van veel grotere problemen die het leven rechtstreeks bedreigen en aantoonbaar geen natuurlijke oorzaak hebben?

    2. Peak Prosperity heeft, naar mijn mening, een hele overtuigende video dat er toch echt dingen niet deugen aan Fauci’s verhaal en dat het een lab ongeluk betreft:

     https://www.youtube.com/watch?v=DNxoVFZwMYw

     De maker van de video, Chris Martensen, is wetenschapper en heeft vanaf het begin van de uitbraak een uitstekende trackrecord.

     Ook de ontdekker van HIV heeft in een vroeg stadium gezegd dat het virus niet een natuurlijke oorsprong heeft.

     Een ander goed arikel is deze:
     https://thebulletin.org/2021/05/the-origin-of-covid-did-people-or-nature-open-pandoras-box-at-wuhan/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: