Coronatoegangsbewijs gaat met ons aan de haal:  EU volgt ons digitaal

Het wordt langzamerhand tijd dat de we ook in NL gaan zien wat er werkelijk speelt. Het coronavirus verzwakt, nieuwe mutanten zijn te rangschikken onder influenza. Het lijkt er sterk op dat ‘Rutte 4’ willens en wetens aanstuurt om het coronatoegangsbewijs(CTB) blijvend te gebruiken, mede gezien het voorstel om de bevolking ook met 2G op te zadelen. (Dit wetsvoorstel wijzigt de Wet Publieke Gezondheid waardoor het mogelijk wordt bij ministeriële regeling in specifieke situaties een 2G-coronatoegangsbewijs te verplichten. 2G wil zeggen dat iemand gevaccineerd moet zijn tegen of genezen van het coronavirus om een 2G-CTB te krijgen).

‘Afgekeurd’

Zonder het te beseffen zijn medewerkers in de horeca, cultuursector en bij invoering van 2G ook het winkelpersoneel onbetaalde boa’s geworden. Als een soort van vrijwilligers van het Ministerie van VWS controleren ze hun gasten op hun gezondheid middels het groene vinkje op de telefoon. Naast de vrijwilligers van het Rode Kruis hebben we nu de vrijwilligers van het “Groene Vinkje” die je ‘afkeuren’ als er een rood kruis verschijnt op de display van je smartphone. Noem het maar gerust “afkeuren.” Gezonde mensen worden afgekeurd zonder dat er een medisch onderzoek aan te pas komt. Een groen vinkje krijg je als je eerst een injectie hebt gehaald. Alleen na een spuit mag je er op uit.

Doe het voor een ander

Het is onwerkelijk wat er de laatste 2 jaren is gebeurd. Dat een ziekmakend virus de wereld in verwarring heeft gebracht en daardoor overheden wereldwijd repressieve maatregelen optuigden om hun burgers te beschermen. Bang gemaakt vertrouwden we massaal op de goede bedoelingen van het Kabinet Rutte3 dat ondanks diverse schandalen een reeks vrijheid beperkende restricties oplegde plus een vaccinatieprogramma. Vaccinatie deed je niet alleen voor jezelf maar vooral voor een ander. De jongeren moesten met het nemen van de prik de ouderen beschermen. Nu ben ik een AOW’er, maar als ik jong was zou ik er niet meer intrappen. Kijk bijvoorbeeld hoe we de Europese Unie hebben ingericht. Er wordt een joekel van een schuldenberg doorgeschoven naar de jongere generatie.

Instructies WEF

Binnen de EU is het de regel dat lidstaten onderling solidair zijn en daarom samen de lasten en de lusten delen. Wat ben ik blij om niet tot de jongere generatie te horen, maar ik heb wel 3 nakomelingen. Toch verwacht ik gezien mijn leeftijd, een jongere oudere, nog te gaan meedelen in de lasten. Op de lusten mag ik alvast interen nu pensioenen al 12 jaar niet meer geïndexeerd worden. Ook ons banksaldo teert in door bankkosten en negatieve rente na aftrek van inflatie. Het moment breekt aan om te zien waar we op gaan bezuinigen en dat gaat voor veel gepensioneerden gelden. En wat te denken van jongeren met een startersinkomen, de uitkeringstrekkers, de kleine zelfstandigen en noem maar op. Het is wachten op een binnenlands beleid van een regering die weinig op heeft met z’n eigen burgers maar nadrukkelijk zoekt naar samenwerking met de EU-lidstaten. Het is minder Den Haag en veel meer Brussel. Boven het kleine nationaal belang gaat een veel groter mondiaal belang zoals daarop wordt aangedrongen door het World Economic Forum. Uit de “gelekte” WEF-papers is duidelijk geworden dat wereldwijd regeringsleiders “adviezen” ingefluisterd krijgen. Of zijn het instructies.

2G

Het dringt nog maar langzaam door dat de invloed van supranationale organisaties veel verder strekt dan menigeen denkt. Zelfs de Europese Commissie is “geïnfecteerd” met een veelheid aan duurzame voorstellen uit de idealistische Agenda 2030 van het WEF met hun 17 SDG’s. Om van de wereld een betere plek te maken. Globalisme van de eerste orde, ook wel de Nieuwe Wereld Orde genoemd. Laten we de burgerlijke probleempjes in ons kleine polderlandje niet te groot maken; we gaan naar een betere wereld, zo is het credo van onze vaderlandse politici die liever omhoog kijken naar invloedrijke organisaties zoals de VN, WEF, IMF, EU en al die andere. Daarvoor is een betere digitale structuur noodzakelijk met ultrasnel 5G internet, maar ook het 2G-CTB. Het mag duidelijk zijn dat 2G een voorloper is van meer digitale controle door de overheid. In opdracht van het hogere echelon, de EU. Of het WEF, maar dat is toch een praatclubje? Dat roepen dus parlementsleden die niet de tijd nemen zich te verdiepen in de digitale dystopie die versneld op ons af komt. Het vaccinatiepropaganda-circus leidt hun aandacht af.

Een betere wereld

Het zou beter zijn dat onwetende Kamerleden een kijkje nemen op de website van de Europese Commissie waar wordt uitgelegd hoe digitale technologie en infrastructuur kan worden gebruikt om meer grip te krijgen op de samenleving in de EU-lidstaten. Europa moet digitaal. Ons oude Nederlandse BSN(burgerlijk service nummer) kan worden vervangen door een Europees digitaal paspoort op basis van blockchain technologie waar “alles” in kan worden opgenomen. De status van onze gezondheid, ons geld, de CO2-punten en alles om van de mens een betere mens te maken, en van de wereld een betere wereld. Een prachtig streven toch?

Digitale “ausweis”

Natuurlijk krijg je alleen een betere wereld als iedere wereldburger zich netjes gedraagt volgens de regels van het WEF. Daarom is het logisch dat we een ‘social credit systeem’ accepteren. Daarom was het slim om een ‘killervirus’ aan te grijpen om de mensheid te beschermen met ‘gratis’ vaccins. Als dank geven we onze persoonsgegevens aan Big Brother en ontvangen een handige digitale “Ausweis.” Een mooi begin om door te groeien naar een betere wereld, nadat iedereen geïnjecteerd is en dat bewijst met een handige QR-code. Op naar de volgende stap.

GW

17 reacties

 1. De iets wakkeren riepen dit al 2 jaar geleden. Het gaat louter om de QR, voorloper van het social cedit paspoort, daar werd destijds al niet geheimzinnig over gedaan. Maar nog steeds schijnen velen niet te kunnen bevatten dat overheden zich tegen de burger hebben gekeerd, tja, dan volgt er een ijskoude douche. Helaas ook voor degene die hiervoor reeds lang geleden waarschuwde.

  1. Nog geen koude douche gevoeld hier, maar mss dat de lage gasvoorraad of hoge gasprijs hier nog verandering in gaat brengen.

   Wat heeft dat “iets wakkere” de afgelopen jaren eigenlijk opgeleverd? Angst voor iets dat nog steeds niet is gebeurd?

 2. QR adieu! Verschillende landen in Europa (Spanje, Denemarken, Engeland) hebben (nagenoeg) alle coronamaatregelen, incl Ausweis, al overboord gezet. Ze dragen nauwelijks bij aan het verminderen van de besmetting, zegt ook TU Delft in een onderzoek. Waarom de bevolking dan nog meer (tegen elkaar) opjutten?
  Klompenjan loopt zoals gewoonlijk weer achteran. Sommige fracties in de TK waren duidelijk: “De kluit wordt belazerd!”

 3. De Klapper van de Week :

  “Conclusie: de vrije wereld is niet meer. Het communisme heeft toch gewonnen. Het is slechts een schrale troost dat historisch alle communistische landen en systemen uiteindelijk in elkaar storten, omdat je de mens en de menselijke natuur niet oneindig kunt blijven onderdrukken. Helaas gaat zo’n instorting altijd gepaard met enorme aantallen slachtoffers, en dat zal deze keer niet anders zijn.”

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/vn-eist-nog-dit-jaar-permanente-wereldwijde-noodtoestand-vanwege-covid-en-klimaat/

  “Sorry !”

 4. Waarom altijd die latente, heilloze angst voor een Orwelliaans gezag dat ons fysieke vrijheden ontneemt?
  De goede boodschap is dat mensen – in tegenstelling tot de bewoners van een dierentuin – onder alle omstandigheden zullen blijven zoeken naar alternatieven om, op hun eigen manier, in hun persoonlijke behoeften te voorzien. Zelfs al lijkt het collectief onderworpen.

  Zijn er (ook in de jongste) geschiedenis niet meer dan genoeg voorbeelden? Zelfs in de jaren van de grootste onderdrukking maakten armoede, angst en honger de geestelijke weerstand en onderlinge hulpvaardigheid alleen maar groter.
  (“Een mens lijdt dikwijls het meest door het lijden dat hij vreest…”)

  In die zin een prettig weekend gewenst!

  1. “Waarom altijd die latente, heilloze angst voor een Orwelliaans gezag dat ons fysieke vrijheden ontneemt?”

   Dan kun je een ander de schuld geven van je (toekomstig) mislukte leven en hoef je niets positiefs bij te dragen aan de wereld, omdat het toch geen zin heeft. Blijkbaar vinden veel van de lezers/reageerders hier dat een fijn uitgangspunt.

   En dan noemen ze ons niet woke….. LOL

 5. Sommige vinden zichzelf veel te belangrijk hier.

  Wat is er zo interessant aan je leven dat je denkt dat de overheid er in geïnteresseerd zou zijn om je te volgen?

  En zoals Peter Pannekoek stelde in zijn oudejaarsconference: “ze” willen vast de volgzame gevaccineerden doden om daarna te blijven zitten met iedereen die hen zo ongeveer haat. Top idee idd. 😂

  1. Quote: “Wat is er zo interessant aan je leven dat je denkt dat de overheid er in geïnteresseerd zou zijn om je te volgen?”

   Wat is er zo interessant aan geld? Uiteindelijk is geld een machtsmiddel om mensen ervoor te laten doen wat jij wil. En wat willen overheden? Macht. En waarmee kun je meer macht krijgen dan je onderdanen 24×7 te kunnen volgen?

   1. Onze overheid kan nog niet eens alle Covid-19 positief geteste mensen per dag bij elkaar optellen, laat staan dat ze ons allemaal 24 x 7 kan volgen (als de overheid dat al zou willen). Ik zou er zeker niet wakker van gaan liggen, als ik jou was.

  2. Mag ik het nog een tikkeltje complexer maken? Of eigenlijk heel simpel. Waarom de overheid het zo interessant vindt om ons te volgen en zo zijn best doet om meer macht te verkrijgen is puur gelegen in het feit dat we in een wereld zijn geraakt waar globalisering de plaats heeft ingenomen van het kleinschalig denken en regeren in dienst van de burger. Kleinschaligheid heeft plaats gemaakt voor grootschaligheid. Kleine ondernemingen zijn overgenomen door grote multinationals. Grote multinationals maken slim gebruik van open grenzen en verenigen zich in de elitaire supranationale organisaties zoals VN, WEF e.a. om hun contacten met de politici warm te houden.

   Ze maken optimaal gebruik van het grote geld als machtsmiddel. Ze denken groot in mondiaal verband en zien het MKB niet staan. Ze overleggen samen met de supra’s en zien de burgers niet staan. Ze volgen de grote Agenda 2030 v/h WEF en vergeten de verjaardagskalender van Jan Klaassen en Katrijn. Ze maken de kleine problemen groot zodat WHO en IMF mondiaal toezicht krijgen op onze gezondheid en op ons geld. Sommigen noemen dit fenomeen de Nieuwe Wereldorde. Het is maar hoe je het wil zien.

   1. Als je denkt dat geld het allerbelangrijkste is op aarde, kan ik mij voorstellen dat je wellicht dit soort ideeën ontwikkelt. Zelf heb ik hier totaal geen last van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: