covesting

Volgens een nieuwe aankondiging, heeft de Covesting copy trading module een update ontvangen die een nieuwe functie debuteert die volgers helpt bij het veiligstellen van winsten en kapitaalbeheer. De functie doet denken aan een van de meer dwingende functies van het PrimeXBT handelsplatform, waar de Covesting copy trading module zich bevindt.

De nieuwe “Take Profit” functie zorgt ervoor dat alle ongerealiseerde ROI opgebouwd uit succesvolle strategie volgelingen kan worden veiliggesteld – allemaal zonder volledig te stoppen met het volgen van de strategie. De nieuwste functie voegt meer flexibiliteit toe aan het Covesting ecosysteem en verhoogt de totale winstgevendheid voor gebruikers – hier is hoe, evenals enkele belangrijke details om op te merken.

Covesting Kopieer Trading: Gemaakt voor alle vaardigheidsniveaus

De Covesting Copy Trading module is ontworpen om volgers en strategie managers te verbinden via een peer-to-peer trading gemeenschap, en biedt een schat aan voordelen voor traders van alle vaardigheidsniveaus.

Nieuwkomers op de markt die niet bekend zijn met technische analyse of risico management kunnen leren zonder vroege verliezen te lijden en in plaats daarvan volgers worden. Ervaren handelaren kunnen strategie managers worden voor volgers om kapitaal achter te zetten. Volgers verdienen geld door succesvolle trades van de strategie manager te kopiëren, en de strategie manager krijgt zelf een deel van het volgerskapitaal.

Nieuwe handelaren zijn vaak gemakkelijk vatbaar voor emoties zoals angst en hebzucht, en dit geldt zelfs voor volgers van top strategieën op Covesting. Ook al kan de volger een verscheidenheid van risico en succes metrieken gebruiken van het volledig transparante leaderboard systeem, er is altijd het risico dat een strategie manager een verlies boekt of mogelijk op een zeldzame verlies streak gaat.

Take Profit Eigenschap Aangekondigd Voor Covesting Module

Om ongewenste drawdowns te voorkomen, heeft Covesting een Stop Loss functie toegevoegd voor volgers. Het Covesting team maakt regelmatig aanpassingen aan de copy trading module en handelsvoorwaarden die de gemeenschap het beste dienen. Zo hebben ze in het verleden ook limieten toegevoegd aan het initiële volgvermogen om te voorkomen dat een strategie te veel risico neemt, en hebben ze een vijf-sterren rating systeem ontwikkeld dat zich specifiek richt op risico en marge toewijzing.

Nu hebben ze net een gloednieuwe functie gelanceerd, de Take Profit order, die in wezen het tegenovergestelde is van een Stop Loss en een positie met winst sluit wanneer een bepaalde prijs wordt bereikt. Het is weer een voorbeeld van het feit dat het platform haar gebruikers op de eerste plaats zet en ervoor zorgt dat zij zijn uitgerust voor succes en veiligheid.

covesting prime bxt

Take Profit orders werken enigszins vergelijkbaar met hoe ze werken in de reguliere PrimeXBT margehandel omgeving, door het veiligstellen van winsten. Daar sluit de geavanceerde handelstool een winstgevende positie – long of short – wanneer een doel is bereikt. De Take Profit functie in Covesting stelt in plaats daarvan een volger in staat om winst te boeken van een strategie die zij volgen zonder te stoppen met het volgen van die strategie en mogelijk hun slot als volger te verliezen.

In normale omstandigheden, wanneer een volger stopt met het volgen van een strategie die de capaciteit van de initiële volgerskapitaal heeft bereikt, opent dit genoeg kapitaal voor een andere volger om in te stappen. Als de strategie weer vol is, is er geen manier om opnieuw te beginnen met volgen totdat er meer ruimte vrijkomt. Dit resulteerde in volgers die langer aan strategieën vasthielden dan ze anders zouden willen of die winsten op tafel lieten liggen die uiteindelijk verdwenen toen de markt omsloeg.

Het regelmatig veiligstellen van winsten zal ervoor zorgen dat volgers hun kapitaal laten groeien en minder risico lopen door de markten of de strategiebeheerder zelf.

Take Profit Orders Beveiligen Winst en Strategie Volgen Slot

De Covesting module software doet al het werk voor beide partijen – volger en strategie manager. Zodra een strategievolger +5% of meer winst heeft behaald, wordt de Take Profit functie actief. Een volger kan deze winsten boeken zonder de volger volledig te stoppen en het komt zelfs de strategie manager ten goede.

De manier waarop het werkt is dat de Covesting module onmiddellijk de volger afsluit, de winst boekt in de portefeuille van de rekening en dan onmiddellijk een nieuwe volger opent met een nieuwe start. Gedurende deze hele periode houdt het systeem de volger zijn plaats in de strategie vast, zodat er geen risico meer is om een plaats bij de besten van de besten te verliezen. Er is ook minder risico dat het rendement verdwijnt wanneer het fout begint te lopen.

Take Profit orders zijn ook voordelig voor de strategy manager omdat wanneer de volger winst neemt, alle commissies van de strategy manager ook geïnd en toegekend worden. Dit laat de strategy manager toe om sneller kapitaal op te bouwen en een hoger niveau te bereiken van het initiële aandelenkapitaal van de volger.

Het enige nadeel van deze functie is dat het opnieuw betreden van de volger resulteert in nog eens 1% instapkosten voor de volger, maar het is de toegangsprijs waard om de juiste strategie voor de lange termijn vast te houden, en de kosten kunnen volledig worden geëlimineerd.

De functie is nu al actief in de Covesting module op PrimeXBT. Om meer te weten te komen over de functie, heeft het bedrijf een gids over het onderwerp vrijgegeven in het Prime XBT helpcentrum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: