We publiceren het onderstaande zonder veel commentaar te geven. Om u een idee te geven van wat voor soort post, briefwisseling of beter: email communicatie wij zoal ontvangen op de redactie. Pas op: struikel toch maar niet over de vorm, want de heer die ons schrijft en e.e.a. toont, is absoluut niet dom! Het is ook niet de eerste maal dat hij ons adresseert, en soms wel eens met een waardevolle tip. Gedreven, beetje fanatiek (of heel erg zelfs misschien), maar beslist intelligent. Wij houden zeer van gedreven, enthousiaste lieden (omdat we ons daarin herkennen?) Beetje lunatiek ook? In hogere sferen verkerend misschien of in een dronken bui? Of zegt hij nu eens net wat de (hoogontwikkelde) burger denkt, weet of denkt te weten. We laten het in het midden. Het betreft een korte tekst, een video en een afbeelding. Bekijkt u zelf maar zo u wilt wat u ervan maakt. Met dank aan ´R.´

´As long as The Crypto Pig flies high like a dove heheh …´

 

´Mijn persoonlijke bedenkingen :

Wààrom heeft NIEMAND het ooit meer over die “Satoshi Share” van één miljoen (!!!) achtergehouden Bitcoin sinds grofweg 2016 ??? 

(spoiler : Satoshi is een fictief japans lullootje en de bitcoin is een geesteskind van de NSA )

NOCH over het FEIT dat de (zich op de achtergrond) steeds meer ontwikkelende quantum computers dat BTC-eitje (nu al !) kunnen en dus ooit (onvermijdelijk ?) gààn KRAKEN ?

En hebben de wereldwijde banken (zo) hun ideale Zwarte Schaap gecrëeerd … ehhh … “gevonden” om er het ineenstorten van het financiële stelsel op “af te schuiven” voor de Ongeletterde Massa.

Afijn …´

(was getekend: R.)

3 reacties

  1. @Redactie : Hoe lang mag deze arrogante knoeier met zijn onleesbare, oneindige stroom van onzinberichten dit weblog nog bevuilen?

  2. Ik denk dat dit filmpje niet de originele video is die de R. ons wilde laten zien. Verder vind ik dit wél een hele goede bijdrage. Bedankt R. , ik deel jouw meening en zienswijze

  3. Wat een ongefundeerd lapje tekst. Waarom dit serieus nemen Joost? Klinkt als iemand die de boot heeft gemist. Ongelooflijk jammer dat dit hier op biflatie staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: