In de afgelopen weken is er per saldo niet heel veel met de AEX-index gebeurd. De beurs zakte iets en kwam daarna weer terug. Momenteel noteert de AEX rond de 334 punten. Wel ging de index iets eerder naar beneden dan ik in mijn dagcycli zag. Momenteel staat de weekcyclus omhoog tot 14 december 2012. Twee sterke cycli gaan toppen in december 2012. Op basis van de weekcycli verwacht ik een extreem slechte periode in het begin van 2013. Dit komt omdat de cycli rond de jaarwisseling allemaal naar beneden gaan staan. Dit kan in het eerste kwartaal van 2013 een flinke klap gaan veroorzaken.

aex 2013

De dagcyclus

Concreet verwacht ik een paar vlakke handelsdagen t/m de expiratie van vrijdag 19 oktober. De korte 6, 7 en 8 dagcycli staan nu omhoog. Volgende week maandag t/m donderdag staan de korte dagcycli naar beneden. De iets langere onderstaande dagcycli in de grafiek bodemen óók op 25 oktober. De weekcycli voor Unilever en Shell bodemen dan ook.

cyclische analyse 4e kwartaal 2012

2 reacties

  1. Herbert: Weet jij iets omtrent de invloeden van astrologische elementen en de Aex? Of zijn dit dezen…?

    4 jaar gelden las ik een artikel van een amerikaan welke de huizen en hypotheek situaties in de VS vrijwel excact kon aflezen aan bepaalde standen en beinvloeding van planeten t.o.v. elkaar.

    Zoals Finbonacci en gulden snede in veel is terug te vinden moet er uiterlijke invloeden aanwijsbaar zijn.

  2. max29 Fibonacci reeksen hebben een corrigerende effect op kleine bewegingen mits diverse tijdgrafieken aan elkaar gekoppeld worden. De gulden snede komt voort uit metafysische golfpatronen in het onderliggende magnetisch veld wat je kunt vertalen als ”donkere energieveld”.
    Degene die zich hiermee bezig houden kunnen inderdaad voorspellingen doen omdat niets op toeval berust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: