Vorige week gaf ik aan dat de dagcyclus vanaf 3 september omhoog zou staan. De cyclus bodemde op 331,89 en afgelopen vrijdag sloot de AEX op 337,57 punten. De weekstijging van 1,7% werd o.a. veroorzaakt door de uitlatingen van de ECB. Nieuws is de inkleuring van de richting van de cyclus.

Het patroon voor deze week heb ik eigenlijk vorige week al aangegeven. De verzwakking gaat een paar dagen duren.. Maandag en dinsdag staat de dagcyclus naar beneden. Van 10 tot 14 september staat de dagcyclus naar beneden en is er kans op een daling van de AEX. Maandag 9 september sloot de AEX-index 0,6% in de min op 335,50.

Disclaimer: dit artikel is puur informatief en is is niet bedoeld als beleggingsadvies of een aanbeveling tot het kopen of verkopen van aandelen, grondstoffen en of  andere financiële producten. Auteur is geen beleggingsadviseur. Het zijn slechts expressies van ideeën. Auteur heeft geen positie in de AEX-index op het moment van publiceren. Biflatie.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventueel geleden schade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: