Cyclische analyse AEX: Top eind september ?

4

Vorige week was de handel op het Damrak vooral gedreven door uitspraken van centrale banken en de verkiezingen. De kranten stonden vol met nieuws en de AEX-index sloot vrijdag 14 september de week iets hoger af op 338 punten. Deze week kan de AEX verder omhoog op basis van de dagcycli. De AEX dagcyclus topt op 30 september 2012. Klik op de grafiek voor een grotere weergave.

De weekcycli voor de S&P500 geven vooraslnog de richting aan. De laatste S&P500 weekcycli toppen op vrijdag 28 september aanstaande, zoals hieronder in de grafiek is te zien. Het is merkwaardig dat ook de EUR/USD dagcyclus op 27 september een top maakt. Een draai in de markten is te verwachten na het weekend van 29 en 30 september 2012. Tegen die tijd een nieuwe update!

Disclaimer: dit artikel is puur informatief en is is niet bedoeld als beleggingsadvies of een aanbeveling tot het kopen of verkopen van aandelen, grondstoffen en of  andere financiële producten. Auteur is geen beleggingsadviseur. Het zijn slechts expressies van ideeën. Auteur heeft geen positie in de AEX-index op het moment van publiceren. Biflatie.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventueel geleden schade.

Herbert Borghuis van GlobalCycleResearch

Over de auteur