Dagcyclus AEX-index bereikt bodem

3

Op 20 augustus gaf ik aan dat de AEX-index zou moeten gaan zakken. De AEX daalde inderdaad van 336 naar 328 punten. De Nederlandse beursindex staat momenteel op 331 punten. Hoe nu verder? De weekcyclus staat nog steeds omhoog, zoals hieronder in de grafiek is te zien. De AEX heeft 3 september een bodem bereikt in de cyclische analyse op dagbasis. Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

cyclische analyse 2012 aex

De AEX-index kan mogelijk gaan stijgen tot en met 3 oktober. Tussentijds staat de dagcyclus volgende week een beetje omlaag. Een kleine correctie is mogelijk. Al met al is de conclusie dat september volgens de cycli een mooie beursmaand kan worden voor de AEX.

Disclaimer: dit artikel is puur informatief en is is niet bedoeld als beleggingsadvies of een aanbeveling tot het kopen of verkopen van aandelen,  grondstoffen en of  andere financiële producten. Auteur is geen beleggingsadviseur. Het zijn slechts expressies van ideeën. Auteur heeft geen positie in de AEX-index op het moment van publiceren. Biflatie.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventueel geleden schade.

Over de auteur