Op 20 augustus gaf ik aan dat de AEX-index zou moeten gaan zakken. De AEX daalde inderdaad van 336 naar 328 punten. De Nederlandse beursindex staat momenteel op 331 punten. Hoe nu verder? De weekcyclus staat nog steeds omhoog, zoals hieronder in de grafiek is te zien. De AEX heeft 3 september een bodem bereikt in de cyclische analyse op dagbasis. Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

cyclische analyse 2012 aex

De AEX-index kan mogelijk gaan stijgen tot en met 3 oktober. Tussentijds staat de dagcyclus volgende week een beetje omlaag. Een kleine correctie is mogelijk. Al met al is de conclusie dat september volgens de cycli een mooie beursmaand kan worden voor de AEX.

Disclaimer: dit artikel is puur informatief en is is niet bedoeld als beleggingsadvies of een aanbeveling tot het kopen of verkopen van aandelen,  grondstoffen en of  andere financiële producten. Auteur is geen beleggingsadviseur. Het zijn slechts expressies van ideeën. Auteur heeft geen positie in de AEX-index op het moment van publiceren. Biflatie.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventueel geleden schade.

3 reacties

  1. Wat zeg je nou eigenlijk gangpad? Ik lees jouw commentaren met veel plezier, maar hier klakkeloos sell in may neerkalken slaat nergens op gezien de marktontwikkeling. Heb je zitten slapen? De beurs is op praktisch 0 (nul) volume hoger gepompt door de banksters die met nepgeld op schuldbasis gratis mogen speculeren kosten van de nietsvermoedende veelal afwezige want sleurhut trekkende In Spanje Heineken drinkende schapenmassa. Het but remember gedeelte is dus een valstrik opgezet door de zelfs op zondag werkende banksters, die de terugkerende beleggers zullen beroven van hun centen. Als dat gebeurd is, kan de boel inzakken. Ben het (helaas) wel eens met het tijdspad dat je schetst. Riemen vast en als je niet top voorbereid bent, fijne wedstrijd, er staan schapen op het menu!

  2. Hahaahaaa !

    Die Natte Wind toch ; hij trekt me de woorden uit de mond 😀

    Nou, dan heb ik voor de verandering niets te zeggen hier … moet ook eens kunnen, hè ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: