De grafiek die Europese leiders liever niet zien

Chart of the day via Reuters en de Bank of Spain: Het totale bedrag van slechte leningen van Spaanse banken steeg in augustus 2012 met €5,3 miljard tot €178 miljard. Hier meer: Spanish bad loans hit new record in August

5 reacties

 1. Reuters is al sinds 1800 in het bezit van de Rothschilts .

  http://100777.com/node/164

  http://www.luckinlove.com/rothmedia.htm

  De grafiekjes en berichtjes van daar uit zullen wel een rood kleurtje hebben.

  Je kunt je eigenlijk niet voorstellen hoe diep de hersenspoelerij gaat van jongs af aan je hele leven door.
  Vooral omdat het menselijk brein werkt als een computer, info verwerkt dat het binnenkrijgt.
  Denk maar eens na over iets wat je niet kent… dat gaat niet want je kent het niet , je moet het eerst leren kennen…het moet ingevoerd worden.

  En aangezien alle mediamiddelen (en onderwijs) in bezit zijn van de elite is het door de constante stroom van hersenspoelerij/herhalingsmanipulatie niet zo moeilijk om heel de meute constant te sturen en in bedwang te houden, door de meute via alle gecontroleerde media met de gewenste denkbeelden te bestoken..keer op keer op keer op keer, elk uur van de dag…(liefst vaker) via elk medium voorhanden. Het is net als reklame, de kracht van eindeloze herhaling.

  Het ultieme voorbeeld hiervan is het ontstaan van het bankieren (goudopslag in eerste instantie) en door schuldbekentenissen af te geven voor het opgeslagen goud , papier in ons hoofd te veranderen in goud.

  We zijn hele dagen bezig om papiertjes , muntjes en digitale cijfertjes te vergaren, om in ons levensonderhoud te voorzien. Fiat geld is de God van het systeem.
  Te ongelofelijk voor woorden maar wel de feiten. Its all in the mind.

  En zoals altijd….

  http://www.youtube.com/watch?v=MXQozTxQSiE

  Let goed op de tekst….velen zijn helemaal niet op zoek om ‘ontplugd’ te worden uit het systeem…ze vinden het prima zo..meteen ook het antwoord waarom het waarschuwen van familie en vrienden 99 van de 100 keer niets uithaalt.

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9Ubg4eIzCco#!

 2. Ik heb mij altijd verbaasd waarom de Joden zich lieten afmaken zonder veel verzet. Nu verbaas ik mij er over hoe de Nederlandse domkop stemt op zijn eigen ondergang. Het is wat Einstein vertelde. Twee dingen zijn onmetelijk en dat is het universum en de domheid van de mens. Het eerste wist hij niet helemaal zeker.

 3. Even in reactie op Madman,

  De elite bestaande uit, o.a. The Rothschilds en de Rockefellers hebben idd al jaren de macht. In deze videoserie kom o.a. aan bod hoe de Rockefellers het hele onderwijssysteem in de VS hebben uitgerold. (filmpje 27 your indoctrination) Maar ook hoe de brainwashing en het dom houden van de Sheeple in de praktijk wordt uitgevoerd. En uiteraard kom het totaal corrupte bankenstelsel ook voorbij. Zeer interessante materie denk ik ook voor mensen hier. Op http://www.visionair.nl/ideeen/filosofie/the-greatest-truth-never-told/ is de serie te vinden. The Greatest Truth Never Told.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: