Met ´de grootste´ bedoelen we natuurlijk niet in lengte, want Ben Armstrong ziet er eerder klein tot gemiddeld van gestalte uit. Maar zijn reikwijdte, zijn aantal abonnees op YouTube? 1.130.000 Burgers en buitenlui die geïnteresseerd, heel sterk geïnteresseerd zijn in wat Bitboy Crypto allemaal te zeggen heeft. In de onderstaande YT video die wel een uur duurt, ziet en hoort u hem aan het woord. Hoewel we hem op een klein foutje – het was overenthousiasme wel – konden betrappen, zit hij vaak juist in zijn calls en voorspellingen. Dat kan natuurlijk te maken hebben met het aantal volgers ook. Eens je een zekere reputatie hebt verworven, en een deel van dat publiek van meer dan 1 miljoen omvang koopt wat je aanbeveelt, krijg je vanzelf een stimulerend effect op een koers. Toch merken we in de zestal maanden dat we Bitboy Crypto zelf ´volgen´ dat hij vaak vroeg in erg interessante opportuniteiten zit. Hij heeft er een neus voor, zullen we maar zeggen, en is blijkbaar ook terdege ´connected´. 

De man van 1 miljoen

Hoe dan ook is het zeer indrukwekkend hoe de man in relatief korte tijd zo populair is kunnen worden. Dat heeft uiteraard met het onderwerp te maken: cryptocurrencies, digitale munten, bitcoin et al. De laatste keer dat ik keek zijn ze, we, met zo´n 300 miljoen cryptobeleggers en -traders over heel de wereld. Het Engels is ook hier de voertaal, net als in de rest van de beleggerswereld, dus het is een must om je in deze taal uit te drukken, wil je het grootst mogelijke bereik halen. Noord-Amerika – de Verenigde Staten – is dan nog het land waar crypto het populairst is van alle landen.

Overheden versus cryptobeurzen

We schrijven vrijdag 9 juli 2021, gisteren dus. Ben heeft het over het bitcoin niveau van 32.000 dollar, dat dan net even voorbijgestreefd is. Dat is het niveau dat de stieren willen verdedigen, en waaraan de beren willen kopen. Net als het 1800 dollar niveau voor ETH, ethereum. Lager lijkt de koers ook niet meer te gaan, aldus Bitboy Crypto, en dit ondanks nogal wat negatief nieuws dat naar buiten kwam. En blijft komen. Meer en meer landen eisen meer en meer van de diverse cryptoplatformen; met wetten, regels en voorschriften. Ze willen vooral heel nauwkeurig weten wie er allemaal op handelt – kwestie van de nodige belastingen te kunnen heffen. Wat Binance dan betreft, de grootste cryptobeurs ter wereld, die is de kop van jut in deze. Alsof overheden afgesproken hebben: die zullen we eens tonen wie het machtigst is. Binance, opgericht door Changpeng Zhao (CZ), Chinees-Canadees ondernemer, in 2018. Een doorn in het oog van menig wetgever omdat CZ altijd vaag doet over waar het hoofdkantoor van Binance nu in feite gesitueerd is. Want dat is al in zoveel landen geweest. Wij zijn overal en nergens, antwoordt hij op dit soort vragen; en: we hebben geen hoofdkantoor. Dát hoort de wetgever natuurlijk niet graag…

AMA

Het valt op dat nogal wat altcoins het goed tot heel goed doen; wat niet onlogisch is wanneer we in het altcoin seizoen zitten. Ook al lijkt dat misschien niet zo. Omdat bitcoin en ethereum, en andere grote munten meest ter plaatste trappelen. Of misschien net daarom. Dit is trouwens een zogenaamde AMA sessie: ask me anything. En dat deden de kijkers inderdaad. Eén van de vragen is dan: wat is de beste indicator die aangeeft dat de markt aantrekt? Antwoord: Het aantal nieuwe wallets dat gemaakt wordt, en het aantal coins dat de markt ´verlaat´; i.e. van beurzen gehaald wordt naar private wallets. Exchange inflows/outflows. Daar heeft Didi Taihuttu het trouwens vandaag over, als twee van de vijf grafieken die hij toont. Alle vijf die grafieken zijn trouwens positief, waaruit Didi (The Bitcoin Family) concludeert dat de komende beweging van BTC hoogstwaarschijnlijk naar boven wordt en big time ook…  Het Orakel Bitboy Crypto ondertussen antwoordt overal op, en zijn kennis is indrukwekkend; kijk en luister zelf maar: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: